TT - AVEA Samsung Omnia Lite Cihaz Kampanyası!

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TT - AVEA Samsung Omnia Lite Cihaz Kampanyası!
AVEA TELEKOMDAN TELEFON ALANLARA VERECEĞİ HEDİYELERİ AÇIKLADI..

Türk Telekom'un Samsung Omnia Lite cihaz kampanyasından faydalanan bireysel ve kamu Avea abonelerine, 6 ay boyunca her ay 200 dakika konuşma ve 3G'li servislerden oluşan 3G Hoş Geldin Paketi hediye.

Kampanyaya Katılım:

Aboneler, kampanya dahilinde satın alınan Samsung cep telefonu kutularından çıkan kodu 7750'ye göndererek kampanyaya katılabilir.

Kampanyaya katılım SMS'i gönderildiğinde otomatik olarak 3G aboneliği başvurusu da yapılmış olunur.

Kampanya Koşulları:

Faturasız Aboneler:

Yeni ve mevcut faturasız aboneler, kampanya dahilindeki cihazlardan satın alarak ve bu telefonların cihaz kutularından çıkacak kodu 7750'ye göndererek kampanyaya katılacaklardır.

Aboneler, kampanyaya katılım SMS'ini gönderdiklerinde 3G Hoş Geldin Paketi, 6 ay boyunca her ay abonelerin hattına yüklenecektir.

Kampanya kapsamında abonelere, yükleyecekleri her 100 veya üzerinde kontör karşılığında, yurt içi bütün Avea hatları ve sabit hatlarla yapacakları görüşmelerde geçerli 200 dakika hediye edilecektir.

Aboneler, kampanya kapsamında verilen hediye dakikalardan, kampanyaya katılım tarihinden sonra ilk 7 gün içinde 100 veya üzerinde kontör yükledikleri takdirde yararlanmaya hak kazanacaklardır.

Hediye dakikalar 6 ay içinde yapılacak en fazla 6 yükleme için geçerlidir.

Numara taşıma ile gelen faturasız aboneler, Avea faturasız NT teklifi ve 3G Hoş Geldin Paketi'nden yararlanacak olup, ayrıca bu kampanya kapsamındaki hediye dakikalardan yararlanamayacaktır.

Faturalı Aboneler:

Yeni ve mevcut kamu/bireysel aboneler kampanyadan yararlanabilir, karşılığında 12 ay Avea'da kalma taahhüdü alınır.

Kurumsal tarifeler, AVEA'nın Mobil Telekomünikasyon İşbirliği tarifeleri ile Avea Çalışan ve Çalışan Aile tarifeleri aboneleri kampanya kapsamı dışında tutulacaktır.

Aboneler, kampanyaya katılım SMS'i gönderdiklerinde 6 ay boyunca her ay Avea 3G Hoş Geldin Paketi ve Avea hatları ve sabit hatlarla görüşmelerde geçerli 200 dakika kazanacaklardır.

Faturalı aboneler 12 aylık bağlılık taahhüdü imzalayarak hediyelerden yararlanabilir. Bağlılık taahhüdüne uymayan aboneler için;

60 TL ceza tutarı abonelerin son faturalarına yansıtılır.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
teskler bilgi icin hocam

fondox666

Üye
arkadaslar dun ıtıbarıyle telefonu aldım ve basarılı buldum,

belırtılen yanı kutu uzerınde ki ozellıklerı sunlardır

3.2 kamera otofocus
wifi
gps
divx xvid video çekme oynatma
wındows mobıle 6.5
kulaklık
kalem sarj cıhazı
wın mob cd si
avea 1200 dakıka konusma paketı verıyor ayrıyetten kazı konus kartı
wirofon 6 ay konusma bedava

gıbı ve daha da fazlası var cok ınceleyemedım telı, alıcak arkadasların bılgılerıne sunarım
sarjıda ıyı dun gece den berı acık hala cızgı dusmedı bılgınıze sunarım

alıcak arkadaslar gule gule kulllanması dılegıyle

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Hayirli olsun

seviyorum83

Üye
ya bu telefonun programlarını nerde buluruz arkadaslar

fondox666

Üye
saol izmirligenç,

-bende arıyorum program ları bulunca paylasırım ozellıkle gps programı arıyorum

fiorentina0

Üye
kardes bulabildinmi bi program

eyup007

eyup007

Üye
bilgi için teşekkürler

e__elif

Üye
selam.bu kampanyadan faydalanmak için sadece bu telefonu almak yeterli değil mi?
Türk Telekom’dan ayda sadece 29,90 TL’ye Samsung Omnia Lite cep telefonu için Wirofon abonesi olmanız yeterli! diyor beni aydınlatırmısınız?

qash

Üye

elimdeki bütün programlar bunlar... içinde igo harita da var...

ibonix

Üye
selam arkadaşlar bu kampanydan yararlanmak için son 6 ay hiç ödenmemiş fatura olması mı gerekir yoksa son 6 boyunca gününe gününe düzenli ödenmiş olması gerekir bn gittim onaylanmadı dedi sistem git borcun varsa yatır gel öyle bakalım dedi

Üst Alt