-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Senin fw'lerini sürümlerine bakmadan kullanırken ayırt edebiliriz Dostum,sen takma kafana bu tür yorumları
teşekkürler arkadaşlar...onlar hep olacak kötü. yapacağın tek şeyse sakinleşip bildiğin sevdiğin yoldan devam etmek olmalı. şunu bilki kötülüğü yapan yapılandan daha fazla azaptadır. mevlanın çok sevdiğim bir sözü var onu forumlarda kullanırım hep. imzama ekleyeyim burda da. "Bak bilki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak başkası bilmez. Sana bakan bir körse zaten elmasda birdir camda. Ama sen kendini sakın camdan sanma." Hz. Mevlana.
dostum opera ile ilgili açıklama yapayım...Hocam bu firmwaredede Opera Mobile sorunu var mı ?
C6 yazılımında Opera biraz internette gezindikten sonra ram dolu olsun , olmasın tek sekmede bile bir anda atıyor, bundada o sorun var mı ?
dostum opera ile ilgili açıklama yapayım...
Operanın bildiğin gibi kurulum dosyaları bile 10 mb yer kaplıyor.
Ram kullanımı ise akla zarar 25 mb bile geçtiği zaman oluyor...
Böyle bir durumda hangi fw olursa olsun elbette sıkıntı çıkaracaktır.
Benim size tavsiyem ki kendimde kullanıyorum:
Uc Web Browser.
İngilizcedir.Yerleşik download managerı tema desteği kararlı ve hzılı yapısı sekmeleri cep görünümü desteği daha sayamacağım bir sürü özellik gerçekten mükemmel...
Download:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu firmwaredede Opera Mobile sorunu var mı ?
C6 yazılımında Opera biraz internette gezindikten sonra ram dolu olsun , olmasın tek sekmede bile bir anda atıyor, bundada o sorun var mı ?
dostum en son yayınladığım fw yi kullanıyorum.ben kullanıyorum. yok böyle bir sorun. hatta 2-3 sekme açılırken bile gayet iyi. sadece şarj konusundan henüz tatmin olmadım. o da yeni kurup şarj ettim. bir iki gün içinde belli olacak. bunun haricinde birde şöyle sorun yaşadım: telefonun kendi müzik çalarında müzik dinlerken gizlediğimde tek şarkı çalıp duruyor. kapanmadan çalışmıyor. ama gizlemeden dinleyince normal olarak arka arkaya çalmaya devam ediyor. gerçi ben powermp3 kullandığımdan pek büyütmedim ama bilgi olsun diye söylüyorum.
dostum gereken cevabı verdim inan...kotukoylu arkadaş,sen iyi bir moddersin,bilirim bu iş çok zahmetlidir,diğer forumlarda emeğini çalanlara lak diye lafı sok,hiç öyle öbür dünyaya falan bırakma,bu dünyanın işi bu dünyada halledilir.eğerki başka bir forumda falan görürsem hemen dandikmail.com dan mail alıp üye olup neden çalıpta bir alıntıdır bile yazmadın diyecem.Emek hırsızlığının değil,hiçbir hırsızlık karşısında tevazu gösterilmez.Yahu adam senin yaptığın işle şov yapıyor o nasıl bir iş öyle ?????????
evet abi paralı bi tema ama ben duvar kağıdını bulmuştum.dediğin gibi benzettim.hatta tema yapmıştım.ama sildim galiba dosyasını...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kötü bu ilk tema yani paradise, senin bundan önceki cfw lerden birinde kullandığın tema değilmi? paralı bunlar ya.yoksa sen o temayamı benzetmek istemiştin orjinali değildi de galiba böyle değilmi? orjinal iyokmu?
telefon kapalı olacak, açık iken bunu yapma. birinci sayfadaki yükleme aşamalarını dikkatli okursan hiç sorun olmadan en kötü ihtimalle üçüncü denemede atarsın arkadaşım. hayırlı olsun. bu fw ile kesinlikle iyi bir fw tercih ettiğini bilçok teşekkür ederi üstad ancak ben bütün aşamaları yapıyorum ancak power tuşuna basınca hiç birşey olmuyor neden acaba biraz acemiyim bu işte telefon kapalımı olucak açık ken mi birde usb modunu ne seçicem depolamamı yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim zaten üç kez denedimtelefon v51 black bununla alakası olabilirmi bir de usb kutu içeriğinden çıkan kısa usb kablosu değil bilmiyorum alakası varmı.
--------------- Ekleme ---------------
Ha birde orjinal v51 dosyalarına ihtiyacım varmı....
v60 tan ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama gelse gelse ancak rds düzeltmesiyle gelir....5800 xp için v60 sürümü haftaya çıkıyormuş duyduguma göre pazartesi diyorlar
hadi hayırllısı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?