Ricochet
Üye
deneme aşamasındayım...hadi usta pişmedimi yau ..
deneme aşamasındayım...
sorun çıkartmasından iyidir beklemek...
evet aylin eklendiSuphi,dostum 1 saat önce kurdum bu fw'yi,şimdi eklediğin linkte sadece aylin hanım mı ekli değişiklik-extra olarak? tekrar flash atmak istemiyorum da,eğer tek değişiklik mesaj okuyucu we aylin ses dosyaları ise,ben onları kullanmadığım için flash atmayacağım
Sadece Mesaj Okuyucu dosyalarını paylaşman mümkünmü hocam ? Bide hocam şarj ömrü için neler yaptınız acaba fw olarak bana özel söylebilirmisin dosya tutuyorum bizde öğrenelim
tercih meselesi.ben şu an elbette son upload ettiğimi kullanıyorumkotukoylu bir sorum olacak sen hangi CFW kullanıyorsun. Bir süre önce sen ara verirken yaptığın CFW'yi kullandım düne kadar. Tema efektinde biraz sıkıntı vardı dün 4x4'ü indirdim kurdum pek hoşuma gitmedi şimdi bunu kurmayı düşünüyorum...
Stones blue by ind190Bu Temanın İsmi Neydi????
batarya mod dosyası bu benim kullandığım değil tabi ben bunu satır satır editledim.bu dosyayı pnht den aldığım gibi orijinal halinde paylaşıyorum.şimdi yazılımın içinden tutup tek tek çıkarmam mümkün değil....Sadece Mesaj Okuyucu dosyalarını paylaşman mümkünmü hocam ? Bide hocam şarj ömrü için neler yaptınız acaba fw olarak bana özel söylebilirmisin dosya tutuyorum bizde öğrenelim
kusursuz n97 için fixlenmiş bir windows 7 teması nihayet buldum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aylin ablamız iş başında nihayetmesajları okuyor. ses komutlarıda çalışıyor. işcep kurulabiliyor.
teşekkürler kötü usta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?