discoinferno
Üye
kardeş herşey çok güzel de
tuş kilitliyken menü tuşu sık sık niye yanıyor?
bayram arifesinde değildi o 30 agustos tarihliydi.Senin geçenlerde verdiğin bi CFW vardı bayram arifresinde 4x5 menülü C6 FWsiydi o konuyu bulamadım o CFW lazım bana en çok hoşuma giden o oldu yaptıkların arasında...
teşekkürler dostum.bu tema gerçekten çok güzel oturmuş tele...tsunami™ 5800XM'e devam sen en iyisini yapana kadar en iyisi bu
İşte benim ekran görüntülerim...
jafla orijinal yazılıma rahatlıkla dönebilirsiniz.nsu üzerinden sağlıklı sonuç alamazsın..teşekkürler peki bu versiyonu yükleyip sonra nokia nın yazılım güncellemesinden güncellersek nolur
arkadaşım konuyu okumadınmıAcil yardım ben bu yazılımı n97 ye yüklemişim nasıl geri çevirecem üreticinizle görüşün diyor
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bilen yok mu
teşekkürler dostum.bu tema gerçekten çok güzel oturmuş tele...
jafla orijinal yazılıma rahatlıkla dönebilirsiniz.nsu üzerinden sağlıklı sonuç alamazsın..
bu arada link verelim soran olmadan
Evet bende çok beğendim süper bir tema 5800 kullanan arkadaşlarım hepsine bu CFW'yi yükledim iş yerinde 10 kişi varsa hepsinde aynı tema aynı CFW
bu arada link verelim soran olmadan
http://www.maxicep.com/symbian-os-v...0-c6-cfw-n97-icin-tam-seffaf-tema-405454.html
başka böyle bir tema göremedim ben maalesef...
Başka böle tema bulabilirmiyiz aceptamamen şeffaf Bu arada msn eklermisin birkaç şey sormak istiyorum...
başka böyle bir tema göremedim ben maalesef...
burdan alayım sorularını
maalesef mümkün değilusta müzik çalara bul seçeneği ekliyemiyormusunuz
Bu tsunami deki tek hata menünün donarak aşağı yukarı çekilmesi .. diğer menü şeklini yapmayı bilsem yine bunu kullanırdım ... ama yine de bunu kullancam çünkü phnt v2 yi yükledim türkçeleştirdim haritalardan attı ... feel it 4 ü yükledim gene attı ... v menü diye bişey var hoşuma gitti onunla kullanırım artık ... dediğim şey kinetic scrolling heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?