ALpWaR24
Üye
Arkadaşlar Lütfen bekleyin
Yüklemeyin....
tamam ben 2 gün sonra yüklerim sorunsuz olsun heaa

Arkadaşlar Lütfen bekleyin
Yüklemeyin....

Çekilen fotograf silinsin ya ona bi baksan fotografı çekiyorum çektikten sonra biraz bekleyip siliyorum fotograflara giriyorum orda duruyo hala silmeye çalıştıgımda genelistem hatası diyor. Telefon akıcı olsun başka da istegim yok
![]()

Bu arada belirtmeyi unuttum...Bu hata neticesinde silinen fotoğraf yinede galeri uygulaması tarafından indeksleniyor.İndekslenen dosyanın sadece kısayolu kaldığı için silinemez...
Çok basit bir çözümü var :
Teli yeniden başlatmak![]()

Yeniden başlatmayı bende keşfettim fakat o zaman da fotogtaflar da kırık bi image simgesi oluyo. Sen bi düzen getiremez misin buna ?Bu arada belirtmeyi unuttum...Bu hata neticesinde silinen fotoğraf yinede galeri uygulaması tarafından indeksleniyor.İndekslenen dosyanın sadece kısayolu kaldığı için silinemez...
Çok basit bir çözümü var :
Teli yeniden başlatmak![]()
Yeniden başlatmayı bende keşfettim fakat o zaman da fotogtaflar da kırık bi image simgesi oluyo. Sen bi düzen getiremez misin buna ?
Çekilen fotograf silinsin ya ona bi baksan fotografı çekiyorum çektikten sonra biraz bekleyip siliyorum fotograflara giriyorum orda duruyo hala silmeye çalıştıgımda genelistem hatası diyor. Telefon akıcı olsun başka da istegim yok
![]()
kamerada resim cektiqim zaman bazen silemıorum resimleri hata veriıo. mesaj yazarken qonderdiqmde qondermıo bazen.
Hocam Q klavye orjinaldeki gibi olsun sensörü çevirdiğinde q klavye olsun java sorunsuz olsun tema efekti olarak yıldız yapabilirmisin bide ..
Link ne zmaan Yayınlanır hocam bekliyorum :
deneyen biri söyleyebilirmi operadan atıyorumu fw de
fw şuan sorunsuzmu yarın erzuruma gitces değiştiremem pc olmıcak yükliyimmi yüklemiyimmi giray bi yardım et bi sen açıksın yükledinmi sorunu varmı ?
Arkadaşlar iki tane cfw denedim ikisinin de T9 ları birbirinden zafıytı. Halen bi cfw var ve mesaj yazarken telefonu yere çarpıveresim geliyor kafayı yiyorum![]()
5800 ın orjinal T9 u cfw lere göre oldukça başarılı. Bu işlerden pek anlamıyorum ama sorum şu acaba orjinal fw deki T9 u ve veri tabanını cfw e aktaramıyor muyuz?
Şimdiye kadar yapabilen çıkmadı
Kardeş yarın gün içerisinde 3x4 menüyü upload edebilirim....Ama benim sana tavsiyem3*4 menü warsa ekleyebilirmsn
Teşekkürler fw için gerçekten hoş ve zahmetli işler çıkartıyorsun uğraşların için gerçekten çok sağol , Fwnden gayet memunun sadece bir durum var onu söylemek istiyorum pek sorun da denemez, yeni fwde de devam ediyormu onu merak ediyorum çağrı geldiğinde bazen ekran tuş kilidi aktif olmuyor.