by-hedir
Üye
müzik çalarda geri bastığınız zaman menüye atma sorunu yok, ayrıca 5800 ın orjinalinde olan global racer oyunu yüklü geliyor, diğer dediğiniz oyun ile çakışma yapıyormu bilmiyorum,slm öncelikle yorumlardan okuduğum kadarıyla yine güzel bir çalışma olmuş gibi
daha ben yüklemedim ama sana bir sorum olacak şimdi baska CFW lerde dosya yöneticinde bir şeyi çalıştırtırdıktan sonra geri gitmek istediğimizde olsun müzik çalarda olsun geri dedigimizde ana menuye dönüyordu bundada ole bişi varmı.
ayrıca bişi daha global racer yüklüyken racing thunder 1.5 yüklenebiliyormu teşekkürler...
Killme Basit ama GÜÇLÜ bir GÖREV YÖNETİCİSİDİR...
Programları silmez sadece sonlandırır...
Hani olur ya sonlandıramadığınız uygulamaları kapatır....
Navfirm ile yedeğini aldıysan telefonun jafla aynı şekilde flashla. Almadıysan alan birinden bulben geri yüklemek isitoyrum orjinal sürümü nasıl yapıcam yardımı edebilirmisniz ?_
bende teşekkür ederim kardeş...Kotukoylu ismini gorunce okumadan indirmeye başladım birazdan kuracagım (;
--------------- Ekleme ---------------
Kotukoylu mükemmelsin (; dokunmatik muhteşem olmuş ya (;
N8 Symbian 3 Yazılımı içeriyor...Dolayısıyla flash uygulamasını dosya dosya kopyalamak yetmez...Üstüne gerekli kod düzenlemeleri yapmak gerekir ki buda PROGRAMLAMA BİLGİSİ gerektirir...kardeşim şuana kadar senin 2 cfwni denedim tek sorunla karşılaşmadım ellerine sağlık bunuda deneyeceğim her hangi bir sorunla karşılaşacagımı sanmıyorum olursada söylerim
facede mesajlaşmada sıkıntılar oluyor bu cfw dede böyle sıkıntı varmı acaba java sorunu tekrardan teşekkürler
unutmadan ben uğraşıyorum da acemilik işte şu n8 veya c6-01 flash desteğini bu 5800 a uyduramazmıyız bunun üzerindede bir çalışma yaparsak güzel olacak saygılar tekrar teşekkürler ellerin dert görmesin kardeşim...
Güle Güle Kullanınteşekkürler kotu koylu
tek kelimeyle mükemmel.
Görüşlerini burda belirtirsen daha güzel olur...eline sağlık kotukoylu, Blackstar'ı kullanmıştım çok beğenmiştim şimdide bunu yükledim deniyorum an itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?