-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
cahilliğimin kusurana bakmazsanız bir kaç sorum olacak.
5800 telefonum var ama sadece nokiadan güncelleyip kullanıyorum. yaptıklarınızdan ve bahsettiklerinizden kafam karıştı.
tusunami V52 kullanmak istiyorum. sırası ile neler yapmam gerekiyor.
JAF nedir önce onumu kurmalıyım.
Zahmet olmazsa bana yapacaklarımı özetlerseniz sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Hemen deniyorum ya bıktım gelen mesajı eskilerin arasında aramaktan (; bi saat kadarbi sapma oluyo bende ama genelde avea arkadaslarımdan gelen mesajlarda oluyo bende turkcell kullanıyorumMesaj hatası alan arkadaşlar Türkcell hat kullanmaktayım...
Saat ayarları kısmında Otomatik saat güncelleme açık durumda..
Ve böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...
Bir de böyle deneyin?
Hemen deniyorum ya bıktım gelen mesajı eskilerin arasında aramaktan (; bi saat kadarbi sapma oluyo bende ama genelde avea arkadaslarımdan gelen mesajlarda oluyo bende turkcell kullanıyorum
--------------- Ekleme ---------------
Ha bu arada Ndrive kuramadım pips dosyasında dahili bileşen hatası alıyorum sorun fw den kaynaklı mı ne yapmalı ?
bir kaç hata buldum onları arz etmek istiyorum
-ön kamerayı açtıgım zaman düz görüntü vermiyor yan görüntü veriyor 90 derecelik bir sapma var
o zaman bu dosyayı private\10202be9\ klasörüne kopyala teli yeniden başlat.....yanlız telefonda böyle bir yer bulamadım cprivate\10202be9 dosyası var ama içinde 3 tane dosya var bur persists romversiyon adında 3 dosya persists ninn içindede 2001b29b.txt diye bir dosya yok diğer 2 side bos zaten . hafıza kartına da baktım 102o2be9 yok zaten ne yapmalıyım aynı sorunlar bendede varcıkaracağın yeni versiyonda flash atmadan cozmenin yolu yokmu
o zaman bu dosyayı private\10202be9\ klasörüne kopyala teli yeniden başlat.....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Menü Alanı Genişletildi...
Tuş ışıkları 5800 Orijinal yazılımına en yakın hale getirildi...
Sistem performansında bazı geliştirmeler yapıldı...
Müzik çalardaki dosya boyut sınırı 15 MB dan 30 MB a çekildi...
Symbian^3 Teması Eklendi.
Autoinstaller programı güncellendi...
Yeni yazılımda değil dimi ? Kotukoylu yeni yazılımı indiriyorum inanıyorum mükemmeldir emeğine sağlıkkamerada resim cektiqim zaman bazen silemıorum resimleri hata veriıo. mesaj yazarken qonderdiqmde qondermıo bazen.
Yemin ediyom yarın yükleyecektim son bi kararla vazgeçip şimdi yükledim sayfanı açtım bu yazı noldu şimdi yeaArkadaşlar Lütfen bekleyin
Yüklemeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?