Trident T1000 Gördünüzmü?

Sponsorlu Bağlantılar

crazypaker

crazypaker

Üye
türk malı arkadaşlar trident çin malı değil hatta o gün televizyonda trident'in genel müdürü konuşma yapmıştı ve bir çok projelerinin olduğunu söylemişti yani türk malı çin değil;)

securityizmir

Üye
radyosu nasl kardeş seniNN?

by_blade

Üye
çok güzel kullanışlı radyosu var, radyo ve ipodda sorun yok güzelce dinlenebiliyor

segarap

Üye
Arkadaşlar bazıları SAR değerini sormuşlardı( 0.131W /KG 10g head tissue (EGSM 900)
kendim aradım ve ögrendim elime para geçince bende almayı düşünüyorum.

Jetlak

Üye
Ya bunun üstü çıkmayacak mı iphone eski modelin bir çok modeli var çünkü

--------------- Ekleme ---------------

Ya şimdi bende 5800 var browser kötü takılıyor bununki nasıl

yomra61

Üye
Arkadaşlar yakın zamanda trident t1000 cep telefonunu edindim maalesef internette sağlıklı bir yoruma rastlayamadım . Kimi iyi diyo kimi kötü diyo . Telefonu alalı iki hafta oldu incelemek için bol vaktim oldu.Almadan önce gerek bu forumdaki gerek diğer forumlardaki yorumları tek tek okudum telefonu almadan kulaktan dolma bilgiyle yorum yazan çok gördüm o yüzden müdahale etmek istedim. Öncelikle şuna bi açıklık getirelim herkesin bildiği üzere bu trident marka cep telefonu iphone 4 ün benzeri, piyasada 2 milyara satılan bir telefonun performansını 300 tl lik bir alletten bekleyemeyiz elbette .Tabi benimde karşılaştığım bazı rahatsız edici sorunlar var ama buna rağmen memnunum . Önce şikayetlerimden bahsediyim .Kullanım kılavuzu maalesef hiç açıklayıcı bir bilgi vermediği için neyi nasıl yapacağımızı anlamadım :bilmm

örnek(telefonun açılması için bataryayı takmak gerekiyodu prosedürde sadece vidaları gevşetin ve çıkarın diyodu ben bunu yaparken arka kapağın kaydırılarak açıldığını çakamadığım için çekerek açtım ve tırnaklara zarar verdim zaten farkettimki vidaları gevşetmeye gerek yokmuş)
ikinci şikayetim telefonun içeriğiyle ilgili telefonun çıkardığı uyarı seslerini kapatmak için ve sesleri değiştirmek için bir kaç aşamalı işlem yapıyorsunuz buda sıkıcı onun dışında internetteki kişilerin jar uzantılı oyunları oynadıklarını gördüm benim telefonum oyunları kabul etmiyor ama sorunu çözebilirim.

bunlar dışındaki son şikayetim teknk servisle ilgili ben ankarada oturuyorum kızılay bana uzak geldiği için sorunları onlara e mail atarak çözmeyi denedim ama hiçbirine cevap gelmedi .

Bunların dışında başka hiçbir problemim yok. Gayet memnunum gidipde iphone 4 e bir ton para vereceğime bunu almayı tercih ettim.Birde trident t1000 alacaklara bir uyarım var arka kapak değişimi ve iphone koruması ile ilgili boyutları iki telefonunda farklı o yüzden iphone 4 ün kılıfları buna uymaz çok dikkat edin . Herşeyi açıklığa kavuşturmak için uzun bir yazı yazdım umarım yardımcı olmuştur herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden iletin lütfen:))

Trackmania

Trackmania

Üye

yomra61

Üye
Arkadaşlar t 1000 e oyun atmak istiyorum Bu pc sync manager ve pc suite programlarını yükledin ama kullanmayı beceremedim internette yazıldığı gibi olmuyo bende usbden telefonun içine kopyaladım ve yükledim en az 30 tane oyun denedim .jar uzantılı hiçbirini kabul etmedi. Oyun başlıyo ama ekranın 4 te 1i boyutunda oluyo tam ekran olsa bile hiçbirşey algılamıyo bende kapatmak zorunda kalıyorum nasıl oyun yükleyebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

peacevirtue

Üye
Arkadaşlar t 1000 e oyun atmak istiyorum Bu pc sync manager ve pc suite programlarını yükledin ama kullanmayı beceremedim internette yazıldığı gibi olmuyo bende usbden telefonun içine kopyaladım ve yükledim en az 30 tane oyun denedim .jar uzantılı hiçbirini kabul etmedi. Oyun başlıyo ama ekranın 4 te 1i boyutunda oluyo tam ekran olsa bile hiçbirşey algılamıyo bende kapatmak zorunda kalıyorum nasıl oyun yükleyebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

Jar uzantılı oyunlar attım hepsi çalıştı tek sorunu tam ekran oyun olmaması ama ekranın 3 te 1 ide hiç olmamasından iyidir ha unutmadan 4 gb lik kart taktım kasma yok 1 gblik müzik var yanına oyun falanda attım tlf iyi çıktı oyunları ara kablodan kartına at ordan yükle ..Telin benim acımdan tek sıkıntısı şu mesaj yazma olayı rakamlara ulaşma çok zor yoksa herşey güzel iphone 4 alamıyosan bunla yetineceksin alana kadar :)))

Jetlak

Üye
galaxy s2 cikacak onu almazsam bunu dusunecem 5800 dan skldm

peacevirtue

Üye
Valla arkadaşlar T1000 aldım bende kimse kötü demesin çoğu tlf den daha iyi ses güzel video attım güzel çalıyo sesde iyi çıkıyo donma yok ki 4 Gb kart taktım bayağı müzikte attım kasma felan yok jar uzantılı oyunlarda yükledim çalışıyor oyunların kötü tarafı tam ekran oyun bulamadım yada zaten yok dokunmatiğide basmatik yada tırnakmatik değil çok hassas bi kötü yanıda mesajlarda rakamlara ulaşmak için biraz zaman harcıyosun yani kısaca süper bi tel..

yomra61

Üye
Ben de 4 bglık bellek aldım oyunları onun içine attım ama çalıştırmadı belki sırf bendeki bir hatadır sizin telefonunuzun çalıştırdıpı oyunları nerden indirdiniz hangilerini indirdiniz söylerseniz memnun olurum.

emrekiren

Üye
Trident T1000 telefonunda internetten video izleyebilmek için ne yapılmalı?

mysterious46

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum ama kararsızım çok mesaj yazan biriyim acaba sorun olurmu ve çabuk bozulurmu çünkü ben telefonları uzun süre kullanan biriyim bana yardım edin bu telefonu kullanan varsa bana yardım etsin lütfen :hmmm :(

yomra61

Üye
Mysterious46 bazıları sana kesin al veya alma diyebilir ben seçimi sana bırakıyorum, Ben telefonu alalı 1 ayı geçti o yüzden telefon hakında öğreneceğim herşeyi öğrendim sana yardım ediyim .Bi kere başta şunu bilmen gerekiyoruki bu telefon iphone 4 ün 6 da 1 i fiyatında, zannediyorum sende iphone 4 ün görünümünü beğendiğin fakat o kadar para vermek istemediğin için bu telefonu alıyosun.Başta bu telefondan bir iphone 4 performansı bekleme iphone 4 oyunlarını veya uygulamalarını çalıştırmaz sadece java yükler ve diğer programlarında eski sürümlerini yüklemen gerekiyor buda telefonun kaldırabilmesi içindir ki çok zahmetli bir iş. Telefon sana aksaklıklar yaşatabilir ben birkaç tane önemsiz aksaklık yaşadım ama forumdada okuduğun üzere 10 gün içinde bitebilen bir telefon.Çin malı aldığımız için fazla kusur aramayız sonuçta buda bir nevi kumar işi ya çalışır yada tam tersi. Ben telefona çok titiz baktığım için ciddi hiçbir problemle karşılaşmadım bende senin gibi yoğun kullanıyorum ama bana engel olmuyo.Ben bu telefonu almadan önce neylerle karşılaşacağımın farkındaydım sende aynı histeysen alırsın.Ama sana tavsiyem almadan önce bi yerlerden bul ve telefonu incele internette sağlıklı bir yoruma veya herhangi bir videoya ulaşamazsın ben telfonu 295 tl ye ankaradan aldım .Alıcaksan fiyatı düşük ama güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim:oke:

skenshins31

Üye
arkadaşlar bu telefondan almayı düşünenler babam hediye almış ama kullanmıyorum daha 3 günlük teleffon sadece fotograf çekmek için çalıştırdım alacak olanlara izmirden faturalı 5yıllık garantisi var verebilirim 350 liraya almış babam 250 liraya bırakırım telefon 05555264919 gidip 0 telefona 350 lira vermeyin

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Iphone4:oke:

goktasali03

Üye
beş para etmez telefon kullanımına bişey demiyorum ama dokunmatiği kırılınca hiç biryerde yok t1000 wt-3 derseniz iyi onun dokunmatiğinde entegre yok sadece 13 lira mış dokunmatiği

----------Eklendi @ 22:05:09 ---------- Yazıldı @ 22:00:19 ----------

2 aydır dokunmatik arıyorum tahta kalede ve doğubank çarşısında hiç biryerde yok tek beylikdüzü trident servisinde varmış onlarda 55 lira diyo dokunmatiğine wt-3 dokunmatiği 13 lira t1000 gibi çipli değil

----------Eklendi @ 22:05:27 ---------- Yazıldı @ 22:05:09 ----------

2 aydır dokunmatik arıyorum tahta kalede ve doğubank çarşısında hiç biryerde yok tek beylikdüzü trident servisinde varmış onlarda 55 lira diyo dokunmatiğine wt-3 dokunmatiği 13 lira t1000 gibi çipli değil

----------Eklendi @ 22:06:21 ---------- Yazıldı @ 22:05:27 ----------

sadece yere düşmesi nelere mağloldu bana

yasin054

yasin054

Üye
Selam lar yukardaki sorunu bende yaşadım.Dokunmatiği kırık bir t 1000 telefonu aldım daha doğrusu eski bir çin telefonu ile değişdim sahibi yaptıracak yer bulamamış.İstanbul Beylikdüzü EVŞİN İLETİŞİM servise yolladım 40 tl karşılıgı yaptırdım.Ve şimdi kullanıyorum çok ta memnun um.

kcsoft

kcsoft

Üye
trident in yeni modelleri artıyor bazı modelleri dayanıklı değil elinden düştümü servislik imei kapanmazmı bunların