Arkadaşlar yakın zamanda trident t1000 cep telefonunu edindim maalesef internette sağlıklı bir yoruma rastlayamadım . Kimi iyi diyo kimi kötü diyo . Telefonu alalı iki hafta oldu incelemek için bol vaktim oldu.Almadan önce gerek bu forumdaki gerek diğer forumlardaki yorumları tek tek okudum telefonu almadan kulaktan dolma bilgiyle yorum yazan çok gördüm o yüzden müdahale etmek istedim. Öncelikle şuna bi açıklık getirelim herkesin bildiği üzere bu trident marka cep telefonu iphone 4 ün benzeri, piyasada 2 milyara satılan bir telefonun performansını 300 tl lik bir alletten bekleyemeyiz elbette .Tabi benimde karşılaştığım bazı rahatsız edici sorunlar var ama buna rağmen memnunum . Önce şikayetlerimden bahsediyim .Kullanım kılavuzu maalesef hiç açıklayıcı bir bilgi vermediği için neyi nasıl yapacağımızı anlamadım
örnek(telefonun açılması için bataryayı takmak gerekiyodu prosedürde sadece vidaları gevşetin ve çıkarın diyodu ben bunu yaparken arka kapağın kaydırılarak açıldığını çakamadığım için çekerek açtım ve tırnaklara zarar verdim zaten farkettimki vidaları gevşetmeye gerek yokmuş)
ikinci şikayetim telefonun içeriğiyle ilgili telefonun çıkardığı uyarı seslerini kapatmak için ve sesleri değiştirmek için bir kaç aşamalı işlem yapıyorsunuz buda sıkıcı onun dışında internetteki kişilerin jar uzantılı oyunları oynadıklarını gördüm benim telefonum oyunları kabul etmiyor ama sorunu çözebilirim.
bunlar dışındaki son şikayetim teknk servisle ilgili ben ankarada oturuyorum kızılay bana uzak geldiği için sorunları onlara e mail atarak çözmeyi denedim ama hiçbirine cevap gelmedi .
Bunların dışında başka hiçbir problemim yok. Gayet memnunum gidipde iphone 4 e bir ton para vereceğime bunu almayı tercih ettim.Birde trident t1000 alacaklara bir uyarım var arka kapak değişimi ve iphone koruması ile ilgili boyutları iki telefonunda farklı o yüzden iphone 4 ün kılıfları buna uymaz çok dikkat edin . Herşeyi açıklığa kavuşturmak için uzun bir yazı yazdım umarım yardımcı olmuştur herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden iletin lütfen

)