Trident T1000 Gördünüzmü?

Sponsorlu Bağlantılar

by_blade

Üye
ben bugun bu telefonun dokunmatiğini kontrol ettim gayet iyi hiç bir sorun yok hatta çok iyi, çok yakın zamanda da alıcam aldıktan sonra tekrar size fikirleri söylerim.

Evet fikirlerini bizimle paylaşırsan minnettar kalırız..Bende almak istiyorum.. :oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
2 sayfada yazdığım yazıya bu telefonu kullanan birisi cevap yazabilir mi acaba?

atao

Üye
çok güxel bir telefon

by_blade

Üye
GÜncel

oz_ge

Üye
bu ürünü kullanan arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama biraz internet bağlantısı ve msj menüsünün kullanımı hakıında bilgi verirseniz çok ii olur ekranı yan çevirince msj tuşlarıda yan çevriliyormu? ve navigasyon özelliği varmı yokmu? şimdiden tşkler..

uoa94

Üye
kardesım ben de böyle uyduruk bir teli almayı duşunuyordum ama vazgeçtim netten okudugum yorumlar beni vazgeçirdi şu an kullananlar sorunum yok diyor ama gör bak 2 ay sonra sorunlar nası binecek. Sony nokia samsung lg'den şaşma paran yetiyorsa gıt ıphone htc al ama böyle korsan merdivenaltı ne oldugu belırsiz telefonlar alma ayrıca sar degeri çok yüksek bunların benim arkadas bu cihazların radyosyonundan işitme problemi yaşıyo bu telefon hakkında hoş yorum yapanlara sakın kanma trident anycool wentto pixma day mobile dıgiphone myphone ay phone gibi ürünleri sakın alma hatta gm bile alma bu çakma tel hakkında iyi yorum yapanlara sakın kanma dedigim gibi bilindik markalardan şaşma ben büyük bır hatadan döndüm

--------------- Ekleme ---------------

kardesım ben de böyle uyduruk bir teli almayı duşunuyordum ama vazgeçtim netten okudugum yorumlar beni vazgeçirdi şu an kullananlar sorunum yok diyor ama gör bak 2 ay sonra sorunlar nası binecek. Sony nokia samsung lg'den şaşma paran yetiyorsa gıt ıphone htc al ama böyle korsan merdivenaltı ne oldugu belırsiz telefonlar alma ayrıca sar degeri çok yüksek bunların benim arkadas bu cihazların radyosyonundan işitme problemi yaşıyo bu telefon hakkında hoş yorum yapanlara sakın kanma trident anycool wentto pixma day mobile dıgiphone myphone ay phone gibi ürünleri sakın alma hatta gm bile alma bu çakma tel hakkında iyi yorum yapanlara sakın kanma dedigim gibi bilindik markalardan şaşma ben büyük bır hatadan döndüm söylemesı

mozturk07

Üye
Benim oğlana aldım, meraktan bir iki gün kullandım. Çift hatlı telefon olarak iyi, görüntüye ve dokunmatiğine de bir diyeceğim yok. Wireless de başarılı. Ancak kamera berbat. 3G başarısız. firmanın sitesinden indirilen yazılımlar ve sürücü XP de çalışmadı. Kablolu pc bağlantısını başaramadım. Bluetooth ile kartvizit aktarımı bittikten 5 dakika sonra kaydetmek için soruyor. PC den aktarılan dosyalar kayıp. Ne tel hafızasında nede kartta bulamıyorum.

ksaltik

Üye
ulan işte bizim milletimize yaramıo erdemkm gerizekalısına bi lafım var hangi telefon benzemiosa çıkarsın karşıma alamzsam adam değilim artık telefonlar çinde üretilio nokia bile etiketi farklı sadece ayrıca telefonu ve firmayı kötüleme sonuçta türkiyede ve türk firması üretiyo arkadaşlar bu trident türkiyede yapılıo çinde değil buda bilginize çin malı değil yani aydınlanın baştaki TR den yani ben taktir ediyorum ve herzamanda destekçisim türk firması sonuçta telefonunu almasam dahi arka çıakrım bi türkede bu yakışır ülkeden bişeler satılıo abri böle şeylere sahip çıkalımda şanımız yürüsün

niho35 öyle teknoloji uzmanıki baksana hala işlemcisiz sanıyo bende W-T1000 var en son çıkanı onda 1 ghz işlemci avr işlmecisizmi bu cihaz şimdi he önce tam teşkilli ol sonra milelti uyandır parası olan istediğini alır olmayanda işte böle olmuşcasına yaşar takılır farkı yok tek farkı menü belki formatlasan iphone programıyla versiyon atsan formatta o bil yetecek denerim bizaman sonra olursa herkesede sölerim

niho35 öyle teknoloji uzmanıki baksana hala işlemcisiz sanıyo bende W-T1000 var en son çıkanı onda 1 ghz işlemci avr işlmecisizmi bu cihaz şimdi he önce tam teşkilli ol sonra milelti uyandır parası olan istediğini alır olmayanda işte böle olmuşcasına yaşar takılır farkı yok tek farkı menü belki formatlasan iphone programıyla versiyon atsan formatta o bil yetecek denerim bizaman sonra olursa herkesede sölerim

Çok komik :) 1 GHZ işlemci ve IOS 4 T1000 üzerinde :) Olmazsa da söyle kardeş eğer IOS 4'ü yükleyemezsende eğleniriz senle :)

Önde de kamera var ve insanları 3G konuşma varcasına kandırıyorlar....Benim arkadaşım almıştı öyle demişler orjinal Iphone bu birebir aynısı diye...Dar gelirli insanları kandırıpta dolandırmaya kalkmak doğru değil.....Türk Malı diye bağırıyorlar ama Çin Malı bu telefonlar....Dürüst olan satıcı daha ilk sözünde yalan söylüyor.....Almayın kesinlikle....Alın diyenlerin amacı.............

Son olarak google da Iphone 4 Clone oolarak arama yapın çinde perakende fiyatını özelliklerini toptan kilo işi bu telefonları satın almayan toptancıları çinde dövdüklerini görebilirsiniz :)

drgelebek

Üye
arkadaşlar birkaç gündür bu trident t1000 i kullanıyorum
bakınız öncelikle şunu söylemeliyim bu telefonu aldım çünkü bişeyler okuyup gözlerim minnacık ekranda kör olmasın istiyordum ve amacıma uygun olarak ve en hesaplı olarak bunu bulup aldım.
herkes kendi amacı doğrultusunda bişeyler sormalı ve yanıtını almalı diye düşünüyorum
bazı arkadaşlara telefon hakkında bilgi vermek isterim
önce her telefonda olması gereken ve yıllardır ilk amacına uygun olması gereken özellikler nasıl bunları anlatayım
1.si 2 hatlada pürüzsüz bir sesle konuşabiliyorsunuz arka planda bir cızırtı hışırtı yok
2-gelen arama çağrı zili sesi yeterli seviyede duyulabiliyor
3-arama yapmak aynen i-phone daki gibi
4-sms göndermek kolay dokunmatik lg cookie den daha başarılı fakat sayı moduna geçmek kolay değil mesela ben hesabıma 5 tl gönder diyecek olsam oradaki 5 için bikaç takla atmam gerekiyor ki buda bence ana kullanım amacına uygun değil,
5-zil seslerini değiştirebiliyorsunuz ve mp3 ekleyebiliyorsunuz ancak sms sesleri değişmiyor yinede o dandik çin malları gibi dandik sms sesleri yok fena değil
6-dokunmatik ekran gayet başarılı ben basmatik bekliyordum ama öyle çıkmadı
7-çok şık görünüme sahip
8-kamera 2 mp yazıyor ama ben pcye atıp kaliteyi denemedim ayrıca 1600x1200 ayarında tutup foto çekince tel kafayı üşütüp ekranı kapatıp açıyor resimlere girincede bu çektiğim fotoyla karşılaşamıyorum.ancak 1,3 mp ye düşürünce böyle olmuyor bu tabi benim telin yazılımındaki bir kusur olabilir
9-wifisi güzel desem nesi diceksiniz benim modem aynı odada güzel çekiyor yatak odama gidipte denemedim
10-nette sörf yapmak için yeterli derecede başarılı olan opera 5 in yanında bolt browserda yüklerseniz youtube videolarını önce 3gp formatında kaydedip sonra izleyebiliryorsunuz.direk izleyen varmı bilemiyorum
11-üzerinde gelen oyunlar çin işi oyunlar fakat oyun yüklenebiliyor örneğin bir arkadaş forumda mario vermiş ben yükledim dokunmatik ekranla oynanıyor
12-java formatlı program yüklerken ben bitek uyum sıkıntısı gördüm oda benim yüklediğim program dokunmmatik özelliğe cevap vermiyor bunun dışında bi sorun yok yükleniyor
13-bunun dışında e-kitap okunuyor facebooka rahatça giriyor video yok tabikide

bikaç gündür kullanıyorum kendi kendine kapanma donma yaşamadım
şimdilik bunlar arkadaşlar

ghostak

Üye
ben şu an kullanıyorum...görüntü var doğru ama şu ana kadar yapılan en ii benzer telefon çok kullanışlı...internete rahat bağlanabiliyorum wirelesede oyun yüklenebiliyo.yani benim gördüğüm şu gelişme var kullanan biri olarak söylüyorum..görünütüsüne bakıpta iphone 4g gibi olmasını beklemek ahmaklık zaten...:))

12ibo12

Üye
Bu telefonun arka kapağı çıkmıyor diye duydum bunun arka kapağını çıkarıp normal iphone kapağı takamaz mıyız acaba bir de bende samsung monte var sizce hangi telefon daha iyi ??

by_blade

Üye
Çıkıyor dostum arka kapağı çıkmasa 2 hat ve hafıza kartını nerden takacağız ? Her duyduğuna inanma :))

12ibo12

Üye
İphone 4 ün arka kapakları buna oluyor mu peki ?

by_blade

Üye
İphone 4 ün arka kapakları buna oluyor mu peki ?

Bizzat test etmedim ama sorduğum kişiler olduğunu söylediler, bencede olur çünki iphone la birebir olan nerdeyse nadir telefonlardan birisi

Arazion

Arazion

Üye
T1000 i alalı 12. gün oldu ve durduk yere dokunmatik ekranı bozuldu garantiye vereceğim.

12ibo12

Üye
by-blade bilginiz için teşekkür ederim Bir sorum olucak peki samsung s5620 mi trident t1000 mi kararsız kaldım

12ibo12

Üye
Arazion benim arkadaşımdada bu telefondan var telefona su döküldü kılıfı oldugu halde ekran bembeyaz oldu

uoa94

Üye
nokia 3310 trident t1000 den daha iyidir kardeşım

jacopastor

Üye
ulan işte bizim milletimize yaramıo erdemkm gerizekalısına bi lafım var hangi telefon benzemiosa çıkarsın karşıma alamzsam adam değilim artık telefonlar çinde üretilio nokia bile etiketi farklı sadece ayrıca telefonu ve firmayı kötüleme sonuçta türkiyede ve türk firması üretiyo arkadaşlar bu trident türkiyede yapılıo çinde değil buda bilginize çin malı değil yani aydınlanın baştaki TR den yani ben taktir ediyorum ve herzamanda destekçisim türk firması sonuçta telefonunu almasam dahi arka çıakrım bi türkede bu yakışır ülkeden bişeler satılıo abri böle şeylere sahip çıkalımda şanımız yürüsün
berkex1124, sende ne kafa varmış ya.. telefonun adı trident olacak, iphone, nokia, HTC çakması telefon yapacak, bi de bu telefonlar yüksek SAR değerleriyle beynimizi radyasyonlayacak, ondan sonra yok türk markasıymış diye alkış mı tutacağız??? neyine sahip çıkıyım ben bu telefonun?:box

not: millete küfür etme yeri değil burası.:megafon:

mehmetsergi

Üye
turkmalı oldugunu ben zannetmiyorum buda cın malı