Trident T1000 Gördünüzmü?

Sponsorlu Bağlantılar

JinSon

JinSon

Üye
    Konu Sahibi
Trident T1000 Gördünüzmü?

Özellikler :

Genel Özellikler
Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Boyut(mm) : 115.5 * 62.5 * 13
Ağırlık(gr) : 95
Pil : 3.7 V 1050 mAh Lityum Ion
Java
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Hafıza
Dahili hafıza
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran
3.5" HVGA (380*420 piksel)
Dokunmatik Ekran
Radyo
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
Kamera (2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel)
Resim Görüntüleyici
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
EMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Pusula
Google
Slayt Şov
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği
T1000 cep telefonu
Yedek Batarya
Sarj Cihazı ve USB Kablo
Kullanım Kılavuzu
Garanti Belgesi
Kulaklık
Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı

Güzel Değil mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: Trackmania ve balyoz61

erdemkm

Üye
http://www.maxicep.com/trident/trid...le-almayi-dusunenler-kesin-baksin-412401.html

trident kullanıcısı olarak burdakı yorumları bi oku ondan sonra bir daha düşün görüntüsüne aldanmayın su lanet telefonun görmüyormusun kardes kendinde resim koymussun o resimde telefonun arka tarafı tridentin olabilir ama ön tarafı iphone görmüyomusun itunes safari programları var trident daha opera 5 i açamıyor kasıyor

JinSon

JinSon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım, önünün iphone4g olduğunu bende biliyorum. Ama ona benzer yapıyorlar ben sadece katkı olsun diye paylaştım.

niho35

Üye
Arkadaşlar bir teknoloji uzmanı olarak size tavsiyem bu tarz telefonların görünüşüne bakıp aldanmayın. Hatta günümüz şartlarında içerisinde işlemci bulunmayan telefonları tercih etmeyin. Sonra pişman olursunuz :)))

wapturkey

Üye
pişman olacak bişey yok arkadaşlar zaten benzeri işletim sistemide java nokia samsung ve diğer mobil cihazların kullanmış olduğu bir işletim sistemi kalite açısından iphoneyi tutarmı hiç tutmaz çift tatlı ve iphone dış tasarım tadını almak isteyenler alabilir. kişiyle telefon arasındaki problem biz karışamayız al yada alma diğemeyiz tercih meselesi şahsen ben trident çok kullandım hiç bozulma gibi durumla karşılaşmadım sadece basit bir sistem arama mesaj çalar saat falan sadelik isteyen alabilir

JinSon

JinSon

Üye
    Konu Sahibi
okadarıda fotomondaj kardeş :) Zaten tam repkika olduğu için iphone fotoğrafı koyuyorlar sanırsam.

ucx

ucx

Üye
Görüntü var ses yok desem anlarsınız her halde mesajımı :)

berkex1124

Üye
ulan işte bizim milletimize yaramıo erdemkm gerizekalısına bi lafım var hangi telefon benzemiosa çıkarsın karşıma alamzsam adam değilim artık telefonlar çinde üretilio nokia bile etiketi farklı sadece ayrıca telefonu ve firmayı kötüleme sonuçta türkiyede ve türk firması üretiyo arkadaşlar bu trident türkiyede yapılıo çinde değil buda bilginize çin malı değil yani aydınlanın baştaki TR den yani ben taktir ediyorum ve herzamanda destekçisim türk firması sonuçta telefonunu almasam dahi arka çıakrım bi türkede bu yakışır ülkeden bişeler satılıo abri böle şeylere sahip çıkalımda şanımız yürüsün

--------------- Ekleme ---------------

niho35 öyle teknoloji uzmanıki baksana hala işlemcisiz sanıyo bende W-T1000 var en son çıkanı onda 1 ghz işlemci avr işlmecisizmi bu cihaz şimdi he önce tam teşkilli ol sonra milelti uyandır parası olan istediğini alır olmayanda işte böle olmuşcasına yaşar takılır farkı yok tek farkı menü belki formatlasan iphone programıyla versiyon atsan formatta o bil yetecek denerim bizaman sonra olursa herkesede sölerim

niho35 öyle teknoloji uzmanıki baksana hala işlemcisiz sanıyo bende W-T1000 var en son çıkanı onda 1 ghz işlemci avr işlmecisizmi bu cihaz şimdi he önce tam teşkilli ol sonra milelti uyandır parası olan istediğini alır olmayanda işte böle olmuşcasına yaşar takılır farkı yok tek farkı menü belki formatlasan iphone programıyla versiyon atsan formatta o bil yetecek denerim bizaman sonra olursa herkesede sölerim

turanyildiz58

Üye
ben aldım kullanıyorum çok güzel bir tasarımı var ve dokunmatik ekranı çok başarlı. orjinal iphne ile karşılaştırdım dokunmatiği diğerinden pek ayırt edilemiyor. daha önce dokunmatik diye 2 tane telefon almıştım. t1000 kullanmaya başlayınca onların dokunmatik değil basmatik olduğunu anladım. :))) sadece 1 sıkıntı var cevapsız arama ve daha önce aranmış numaralara ulaşmak için 7 - 8 hamle yapmak gerekiyor bence tek sıkıntı bu bundan başka bir eksiklik görmedim

borya2002

Üye
berkex1124 işlemcinin 1 gh olduğuna eminmisin

emirhan283455

Üye
dostum ben bu telefonu kullanıorum gerek ses gerek java uygulamalar gerekse interner (wifi) hepsi mukemmel .. opera 5 i de cok rahat kullanıorum . ustelik bu telefonun dokunatigi samsung corby den daha iyi ...

>BİLMEDİĞİMİZ KONULARDA YORUM YAPMAYALIM<

crtelektronik

Üye
Arkadaşlar genel manada trident markasına kıl olanlardan değilde t 1000 modelini kullanmış olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. şimdi amacım zaten wi-fi ile yada 3g ile operyı moperayı kullanıp internete girmek değil... bunu isteyen vatandaş samsungun 7722 olmasın lazım dokunmatik modeli var çif simli sim 1 hattıyla 3g kullanımınada olanak veriyo...
ben sadece şirket ve kendi özel hattımı açık tutmak ve şuk lanet olası 2. telefondan bıktım yaav:d::d: kurtarın beni şu işkenceden... bu t1000 nasıl bişey kusuru gören yazsın, ama kullanıpta bi kusur bulan:hmmm

JinSon

JinSon

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende mesela wt3 var ondan nasıl memnun olduysam t-1000 dende memnun olurdum. Özellikle diğer trident telefonlara göre t-1000 dokunmatiği çok iyi. Wifi , Java , v.s uygulamaları iyi çalıştırıyormuş. Kısacası çok kaliteli telefon. T-1000 gördükten sonra wt-3 ümü değiştirmeyi bile düşündüm. :) İlerdede belki olabilir :)

caglet

caglet

Üye
Yeni tasarımlar yapılmalı bence artık bunlarda klasikleşti

eqomannx

Üye
Arkadaşlar bende bu hafta WT- 1000 aldım. Çok şüphelerim vardı. Kesinlikle incelemeden almayacaktım. Ben bu ürünün reklamını yapmayacağım. Zaten pazarlama müdürü de değilim :) Ben elektronik m.y.o okudum yani elektronik'ciyim. Dokunmatik ekranı bir önceki model olan wt3 e göre kat kat üstün. Çok hassas. Opera tarayıcısı çok rahat kullanılıyor. Sadece ses kalitesi biraz düşük bunu söylemeliyim. Kop kop şarkılarda bas yükseltme özelliğini açtığınızda cızırtı yapıyor. Java özelliği ile istediğiniz oyun ve programı yükleyebilirsiniz. Film attım içine mp4 formatlı. Ve kasmadan izledim. Wİ-Fİ evimin her odasından rahatlıkla çekiyor. ev 140 m2 ve modem de evin diğer ucunda. Ekran renkleri çok canlı kesinlikle soluk ve mat değil.
Sonuçta bir elektronikçi olarak söylemeliyim ki 3.5" lik bir telefon kullanıyorsunuz. İstediğiniz internet sitesine giriyorsunuz. Bluetooth özelliği ile bilgisayarınızı kontrol edebiliyorsunuz.(multimedya ve mouse kontrolü) Bence 1600 Tl verip gerçek bir iphone almak çok gereksiz.(zengin değilseniz) 300 Tl verdim ve bu telefonu aldım. Trident wt 1000 kapağı iphone kapakları ile uyumlu. Bir iphone arka kapağı bulup değiştirdiğinizde artık bir iphone sahibisiniz :)
Dediğim gibi tek handikapı ses diyebilirim. Ancak dinlenmeyecek kadar kötü değil. Denemesi telefoncularda bedava :)
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

balyoz61

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bn 5800ımın yanında bir ıphonem olsun dedim bütçe yetmedi trident t 1000 aldım menmunum en azından sorun çıkarmıyo arkasındaki yazıyı sildim şimdi ıphone kılıfı alıp benzetecem :) telefon gzl bnce henüz bir sorun yaşamadım ama bi şeyi merak ettim oyun yükleniyormu?

Arkadaşlar bende bu hafta WT- 1000 aldım. Çok şüphelerim vardı. Kesinlikle incelemeden almayacaktım. Ben bu ürünün reklamını yapmayacağım. Zaten pazarlama müdürü de değilim :) Ben elektronik m.y.o okudum yani elektronik'ciyim. Dokunmatik ekranı bir önceki model olan wt3 e göre kat kat üstün. Çok hassas. Opera tarayıcısı çok rahat kullanılıyor. Sadece ses kalitesi biraz düşük bunu söylemeliyim. Kop kop şarkılarda bas yükseltme özelliğini açtığınızda cızırtı yapıyor. Java özelliği ile istediğiniz oyun ve programı yükleyebilirsiniz. Film attım içine mp4 formatlı. Ve kasmadan izledim. Wİ-Fİ evimin her odasından rahatlıkla çekiyor. ev 140 m2 ve modem de evin diğer ucunda. Ekran renkleri çok canlı kesinlikle soluk ve mat değil.
Sonuçta bir elektronikçi olarak söylemeliyim ki 3.5" lik bir telefon kullanıyorsunuz. İstediğiniz internet sitesine giriyorsunuz. Bluetooth özelliği ile bilgisayarınızı kontrol edebiliyorsunuz.(multimedya ve mouse kontrolü) Bence 1600 Tl verip gerçek bir iphone almak çok gereksiz.(zengin değilseniz) 300 Tl verdim ve bu telefonu aldım. Trident wt 1000 kapağı iphone kapakları ile uyumlu. Bir iphone arka kapağı bulup değiştirdiğinizde artık bir iphone sahibisiniz :)
Dediğim gibi tek handikapı ses diyebilirim. Ancak dinlenmeyecek kadar kötü değil. Denemesi telefoncularda bedava :)
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
dossstuuum sapına kadar katılıyorum amaaaa şu var ki oyun atıyoruz jar uzantılı yüklüyoruz ve açılmıyorr gerisi çok doğru kapağının değişmesi(orjinal boyut), w-lanı herşeyine katılıyorum ama oyun oynayamıyorsunuz o kötü birde video izlerken donuyor takılıyor
bnde 5800+trident t1000var ikisindende çok memnunum
kısaca kötü yanları : oyun almıyor sesi kötü video izlerken donuyor.ayrıca kulak ağrısı ve boşaltım problemleri yapıyormuş
iyi yönleri:ıphonem var diye hava atabilirsiniz kapağını değiştirince :) yani 2000tlye atacağınız havayı 300tlye atıyorsunuz :)

hazar3447

hazar3447

Üye
Arkadaşlar 3 gün önce T1000 aldım genel hatları ile telefondan memnunum fakat notebook dan wireless paylaşımı ile internete bağlanmak istediğimde ağı görüyorum fakat bağlantı yapılamadı hatası alıyorum. Birde opera mini çalışmıyor bağlantı hatası demekte google a giriyorum facebook a giriyorum fakat facebookta kullanıcı adımı şifremi irdikten sonra giriş e tıkladıktan sonra facebook ana sayfamı açmıyor telefon bu konular hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim cihaza yeniyim çözememiş olabililrim. Şimdiden teşekkür ederim

by_blade

Üye
Bende Trident T-1000 almayı düşünüyorum bu aralar, birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim..

Arkadaşlar video izlerken ara ara donma olduğunu yazmışlar, her videoda oluyormu yoksa görüntü kalitesi arttırılmış videolardamı olmakta ?
Birde ön ve arka kapakları çıkıyormu bu telefonların , yani orjinal iphone 4g ön ve arka kapağını buna takabilirmiyim ?

Bu arada reklam olurmu olmazmı bilmiyorum, sadece merak edenler ve incelemek isteyenler açısından paylaşıyorum, alttaki sitede bu telefonu videoda tanıtmışlar başarılı bir şekilde.. izlemenizi tavsiye ederim..

Trident T-1000 Videolu Tanıtım

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
arkadaşlar ben de bu telefondan almaya karar verdim 5800 var ama oyun oynayan biri de değilim sizce onun yerine alsam mı tek hat kullanıyorum videoyu izledim menüleri güzel yapmışlar sizce ne yapayım alayım mı bu telefonu hem 5800 işlemcisi düşük olduğundan opera mobile ile açtığım site 5dk sonra takılıyor bu telefonun işlemcisi duyduğum kadarıyla 1mhz ymiş 5800 dakinin 3 katından fazla takılma olmaz diye düşündüm telefonla internete çok giren birisiyim

ekcako

Üye
ben bugun bu telefonun dokunmatiğini kontrol ettim gayet iyi hiç bir sorun yok hatta çok iyi, çok yakın zamanda da alıcam aldıktan sonra tekrar size fikirleri söylerim.