Trident t 3 kullanan varsa yorumlarınızı bekşiyorum acil..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gamzelim0707

Üye
    Konu Sahibi
Trident t 3 kullanan varsa yorumlarınızı bekşiyorum acil..
Merhaba arkadaşlar ben trident t 3 çok hoş bi telefon özellikleri baya var ama ben tüm özelliklerini kullanmıcam benim için önemli olan sesinin iyi çıkması müzaik falan yüklerken sorun yaşamamak fotograf net olması öyle internete falan ewimde giriyorum telefoun o özelligini kullanmayabilirim..Kullanış açısından nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

temasan53

temasan53

Üye
Merhaba arkadaşlar ben trident t 3 çok hoş bi telefon özellikleri baya var ama ben tüm özelliklerini kullanmıcam benim için önemli olan sesinin iyi çıkması müzaik falan yüklerken sorun yaşamamak fotograf net olması öyle internete falan ewimde giriyorum telefoun o özelligini kullanmayabilirim..Kullanış açısından nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

Önüne gelen aynı konuyu açarsa, aradığımızı bulamayız...Lütfen kurallara uyunuz ve burada aynı konu var ... http://www.maxicep.com/trident/trident-w-t3-kullananlar-izlenimlerini-paylassin-308256.html

gamzelim0707

Üye
    Konu Sahibi
ben önüne gelen degilim..uyarılarınızı daha düzgün ve kibar bi şekilde yaparsanız çok memnun olcam..Daha yeni üye oldugum için konuyu görmeden açmış olabilirim insanlık hali..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt