Trident Pc Suite Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat_Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Trident Pc Suite Sorunu
Merhaba sevgili dostlar.

Trident T 1000 telefonum var. Şu Pc Suite olayını bir türlü gerçekleştiremedim. Bilgisayarım telimi yığın bellek ve web cam olarak görebiliyor, sorun yok. Fakat Pc suite programıyla telefonuma bir türlü bağlamıyorum. Programı düzgün bir şekilde kuruluyor. Daha sonra usb den teli bağlıyorum. Com Port seçeneğini tıklıyorum tel'den. Ama program telimi görmüyor. Settings'den com1 seçiyorum hiç bir değişiklik yok:(

Pc Suite'i bu maxicepte bu kategori altında indirmiştim. Kurulum klavuzunda arkadaş driver'ı tanıtın demişti. Bu driver tanıtma olayı nasıl oacak? Bilen var mı?

Murat_Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm konu kapatılabilir mi ?

enderbilgisayar

Üye
Sorunu çözdüm konu kapatılabilir mi ?

Nasıl Çözdün arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum.. Bir açıklama yapabilirsen formdaki arkadaşlarımızın da boyle bir sorunu var ise yardımcı olmuş olursun..:evet:

Murat_Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siteden driveri indiriyoruz.
Daha sonra bilgisayar aygıt yönetcisinde sarı ünlem ile işaretleniş olan aygıta (telefonumuz oluyor) sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir diyoruz. Sonra srğcğyğ bilgisayarımdan al diyoruz ve dosya seçi tıklayarak siteden indirdiğimiz .inf li dosyayı seçiyoruz yükle diyoruz. Tanınmayan sürücü gibisinden uyarı verecek, 'yinede yükle' diyelim. Nihayetinde driverimiz sorunsuz bir şekilde kurulmuş olacak. Pc suite girip com3 (Değişiebilir sizde) seçiyoruz.

Bu kadar. Programın sağ en alt köşesinde telefonun bağlandığını göreceksiniz.

princepunis

Üye
arkadaşım bu driver win 7 de işe yarıyomu

Takipçi Satın Al

Üst Alt