Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

fotoserhan

Üye
slm triden mb800t telefon aldım mms ayarlarını nasıl yapıcam..yardımcı olursanız sevinirim

34yakamoz

Üye
selam arkadaşlar bende trident marka telefon var usbde pcye bağlanıyordum ama bugun bi olayla karşılaştım
bu tip telefonlarda usb yi taktığımızda depeloma cihazı web kamera gibi şeyler cıkıyor bende taktığımda cıkıyor depolama cihazını seciyorum ama pcde gözükmüyor ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun

muzo19926

Üye
Trident mb 100 de tv var mı

boz034

Üye
yha benim bi trident mb 550t tlf num var buna göreoyun bulursanız çok memnun olurum

taner07

Üye
bugun trident e71 aldım nokia gibi oyun program sözlük tema v.s atılıyor sanıyordum usb kablosuda var acaba atılıyormu lütfen cvp verin

osmanmutlu

Üye
arkdaşlar trıdent a75 ın karşı tarafa konuşurken karşı taraf ses gıtmıyor ben bunu *336466633 den bır şekılde ayarlarını oynadım lakın bır turlu duzeltemdeım yardımcı olursanız sevınırm

MadloveR2

Üye
arkdaşlar trıdent a75 ın karşı tarafa konuşurken karşı taraf ses gıtmıyor ben bunu *336466633 den bır şekılde ayarlarını oynadım lakın bır turlu duzeltemdeım yardımcı olursanız sevınırm
*#3646633# çıkan menüden ses-normal mod veya kulaklık hangisinin ses ayarını yapacaksan-mikrofon-16 level settings in üsttekini 200 alttakini 5 yaparsan sorunun çözülür sanırım.

prensMero

Üye
trıdent mb 888t telefonum var şu gizli kod ayarları var ya (yıldız kare 864364 kare ye bastım sonra sıfırlanınca telefon açılmıyor şimdi açılmassa telefonu çöpe at işin yoksa .....lütfen acil yardım ben denedim siz denemeyin

MadloveR2

Üye
trıdent mb 888t telefonum var şu gizli kod ayarları var ya (yıldız kare 864364 kare ye bastım sonra sıfırlanınca telefon açılmıyor şimdi açılmassa telefonu çöpe at işin yoksa .....lütfen acil yardım ben denedim siz denemeyin
arkadaşım telefoncuya götür 20 tl ye yeni yazılım attır. bilmediğin yerleride kurcalama bi daha özellikle hıgh speed sim yazısını kesinlikle seçme. o kodla şu an için yapabileceğimiz tek şey ya da bizim bildiğimiz ses ayarları.diğer bir sürü ayar var onları bilmiyoruz ne işe yaradığını.

kabus800

Üye
Arkadaşlar bugün trident mb 1100 marka telefon aldım bilgisayar bağlantısı yapamıyorum blutooth dan dosya aktaramıyorum lütfen yardımcı olun.

ceyhun_06

Üye
Merhaba

Bende trident mb 800 telefon var. Ama aldığım günden bu yana Avea hatta karşı tarafa rahatsızlık verecek şekilde cızırtı gidiyor. Servise gönderdim fakat geldiğindede problem devam etmekte. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

erler_71

Üye
trident mb 100 t telefonum bulutut dan yükleme yaparken hafıza dolu diyor hafıza kartı boş hafıza kartını nasıl gösterebiliriz

anteras

Üye
Arkadaşlar 864364 kodundan telefonun menüsüne girdim... telefon sustu... ne yapmam gerekiyor... bununla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim mail adresim [email protected] en azından ne yapmam konusunda bir yol gösterirseniz mutlu olurum... yardımlarınızı bekliyordum... şumduden herkese teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 864364 kodundan telefonun menüsüne girdim... telefon sustu... ne yapmam gerekiyor... bununla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim mail adresim [email protected] en azından ne yapmam konusunda bir yol gösterirseniz mutlu olurum... yardımlarınızı bekliyordum... şumduden herkese teşekkür ederim telefonun markası trident mb 888 t

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar bugün trident mb 1100 marka telefon aldım bilgisayar bağlantısı yapamıyorum blutooth dan dosya aktaramıyorum lütfen yardımcı olun.

Bilgisayar bağlantısı yapabilmeniz için Trident PC Suite programını kurmanız gerekiyor. Bluetoothla bağlamak içinde Bluesoleil programı gerekli. Sitede bulabilirsiniz

Merhaba

Bende trident mb 800 telefon var. Ama aldığım günden bu yana Avea hatta karşı tarafa rahatsızlık verecek şekilde cızırtı gidiyor. Servise gönderdim fakat geldiğindede problem devam etmekte. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Konu servislik değil. Avea hattı i900 Omnia da kullanıyorum aynı sorun onda da var. Avea kaynaklı bir problem

trident mb 100 t telefonum bulutut dan yükleme yaparken hafıza dolu diyor hafıza kartı boş hafıza kartını nasıl gösterebiliriz

Hafıza kartında problem vardır. Cihaza gönderdiğiniz dosyalar direk hafıza kartına gider. Örneğin bende Samsung M620 var. Cihaza gönderilen dosyalar öncelikle telefon hafızasına gidiyor. Buradan bellek kartına taşıyıp tekrar telefon hafızasına yükleme yapmak gerekiyor. Bu sorunu bende yaşadım ve hafıza kartım arızalı çıktı. Kartı değiştirmeniz gerekiyor.

Konuyu açan Technoman arkadaşım konuyla 11.01.2009 tarihinden beri ilgilenmiyor. İdeallerinden vazgeçti sanırım. Arkadaşlar. http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/neden-cin-mali-diyorsaniz-buyrun-164834.html buradan ben yardımcı olmaya çalışayım size

kabus800

Üye
Arkadaşlar Trident mb 1100 telefonum var.Bu telefonda bluetootla dosya almak için --Ek özellikler--bluetooth--ayarlar--ftp--paylaşım klasörlerinden kayıt yerini hafıza kartı yapabilirsiniz.Bende yeni çözdüm :))

ceyhun_06

Üye
Konu servislik değil. Avea hattı i900 Omnia da kullanıyorum aynı sorun onda da var. Avea kaynaklı bir problem
peki bu soruna birr şekide çözüm bulunamaz mı? İllaki telefonumu değiştireceğiz. Bundan önce bir çok telefon kullandım ama hiçbirinde bu şekilde problem yaşamadım.

baserxx

Üye
arkadaşlar bende trident e71 aldım nasıl bir telefon sizce??? herşey güzelde şu oyun tema vb.. gibi şeylerde olsa güzel olur

erkan5454

Üye
Bendede var aynısı oyun atlımıyormu bu makineye

Odysseus

Odysseus

Üye
Trident E71 yerine Verson VX99 alsaydın keşke. Ben aldım. Java var. E71de yok.Oyun program yükleyebiliyorsun. 239 TL ye aldım

kabus800

Üye
Arkadaşlar bende trident mb-1100 marka telefon var biraz araştırdım içindeki oyunlarda diye bir sitenin reklamları geçiyo bu siteye gittim baktım içinde hep java oyunları(jar uzantılı oyunlar) var bu sitede.Yani benim anladığım kadarıyla içerisindeki oyunlar java oyunları.yani java oyunlarını çalıştırıyo fakat tek ve en önemli sorun bu younları telefona nasıl yükleyeceğimiz.Ben bu söylediğim siteden indirdiğim bir iki oyunu attım telefona ama çalıştırmıyo.Bunun bi çözümü olması gerek önerilerinizi paylaşırsanız seviniriz...

Üst Alt