*#3646633# çıkan menüden ses-normal mod veya kulaklık hangisinin ses ayarını yapacaksan-mikrofon-16 level settings in üsttekini 200 alttakini 5 yaparsan sorunun çözülür sanırım.arkdaşlar trıdent a75 ın karşı tarafa konuşurken karşı taraf ses gıtmıyor ben bunu *336466633 den bır şekılde ayarlarını oynadım lakın bır turlu duzeltemdeım yardımcı olursanız sevınırm
arkadaşım telefoncuya götür 20 tl ye yeni yazılım attır. bilmediğin yerleride kurcalama bi daha özellikle hıgh speed sim yazısını kesinlikle seçme. o kodla şu an için yapabileceğimiz tek şey ya da bizim bildiğimiz ses ayarları.diğer bir sürü ayar var onları bilmiyoruz ne işe yaradığını.trıdent mb 888t telefonum var şu gizli kod ayarları var ya (yıldız kare 864364 kare ye bastım sonra sıfırlanınca telefon açılmıyor şimdi açılmassa telefonu çöpe at işin yoksa .....lütfen acil yardım ben denedim siz denemeyin
Arkadaşlar bugün trident mb 1100 marka telefon aldım bilgisayar bağlantısı yapamıyorum blutooth dan dosya aktaramıyorum lütfen yardımcı olun.
Merhaba
Bende trident mb 800 telefon var. Ama aldığım günden bu yana Avea hatta karşı tarafa rahatsızlık verecek şekilde cızırtı gidiyor. Servise gönderdim fakat geldiğindede problem devam etmekte. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
trident mb 100 t telefonum bulutut dan yükleme yaparken hafıza dolu diyor hafıza kartı boş hafıza kartını nasıl gösterebiliriz