Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

killercem

Üye
Bende anycool t808 var oyun ve thema yapamıyorum hmm ?? Lütfen yardım
oyun klasörü yok

sdgergerge

Üye
Gizli ayar şifresi ne (tridentin anycool un deqil)

janjan.90

Üye
ya benımde bı mazuratım olcak benım telefon tirident mp 800 vido kabul etmıyo pcdekı vidioları telefonuma yukluyorum ama acılmıyo yardımcı olursanız sevınrım

gkhn_42

Üye
slm trident mb-888t kullanıyorum bu telefonun uzaktan kumanda veya bilgisayarla ilgili herhangi programı, yazılımı varmı

gkhn_42

Üye
merhaba
tirident 888t kullanıyorum telefonda herşey sorunsuz çalışıyor fakat mesaj yazarken giriş yönteminde akıllı abc türkçe olarak değil ingilizce olarak çalışıyor tektek harfleri girmeyi sevmiyorum bunun çözümü varmıdır yardımıcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

cemal2

Üye
lütfen acil yardım;:mahcup:
bu trident mb-200'e nokia 6600 gibi program veya tema atılıyomu arkadaşlar? yoksa çinlilerin sunduğu seçenek dışında kullanamıyormuyuz?
benim için önemli olan numara engelleme programı...
varmı bana bu konuyla ilgili yardım edebilecek?:vur

aaaa arkadaşlar yokmu bana yardımcı olabilecekkkkkk?????

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
aaaa arkadaşlar yokmu bana yardımcı olabilecekkkkkk?????

bu soruya 100 kez cvp verdik arkadaşlar ya neden önce bi araştırmıyorsunuz varmı? yokmu? buna verilen cevapları filan..

ÇİN TELEFONLARINA JAVA OLARAK HİÇ BİR EKLENTİ YAPILAMAZ!!!

alusta

Üye
Telefonum trident KN-A75D gayet kullanışlı bir telefon. Ancak bir sorunum var. İlk zamanlarda usb kablosu ile her türlü işlemi yapabiliyordum. Şimdi ise sadece usb şarj bağlandı diyor. Telefonun içeriğini vs. göremiyorum. Bir kez fabrika ayarlarına dönmüştüm. İşletim sistemi Winxp, ona da bir format attım. PC: suite de çalışmıyor, kitlenip kalıyor. Selamlar. SORUN ÇÖZÜLDÜ! *#3646633# Kodu ile cihaz-uart ayarı-uart poweron/off -uart1 açık uartsettings-tst ayarı= hiçbiri, PS ayarı-uart1 olarak ayarlayınca cihaz kendiliğinden kapanıyor. Açınca herşey halloldu. Bu çözümü anycoolcepforumda buldum. Yukarıdaki kod harika bir kod. Ancak çok önemli bir husus; UYARI : High Speed Sim Seçeneğine ASLA Basmayınız

ayer

Üye
merhaba arkadaşlar sesim karşı tarafa çok az gidiyor ne yapmalıyım?:([email protected] cvp lütfen yardımcı olun

emergency

Üye
meraba
bende tridentm200 var gerçek ses alamıyorum müzik çalarken dijat ses çıkarıyor
ayrıca dışarıya sesi az çıkıyor
bununla ilgili bi ayar varmı ayrıca hoporlör sesini yükselmek için kod kullanabiliyormuyuz
birde çağrı geldiğinde çağrıyı reddetmek yerine sesini kısabiliyormuyuz

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar bu çin malı telefonlarda giden mesajı otomatik olarak kaydetme özelliğini açabiliyor muyuz??

kurtimi

Üye
Merhabalar Trident MB-888T cep telefonu birçok özelliği ile göz kamaştırıyor. 4 aydır kullanıyorum ve telefonumdan memnunum ancak tek sorunu var iletişim sağlarken ses problemi yaşanıyor.

Karşı taraf sesinizi duyamıyor. Kimi zaman bağırarak konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Hem mikrofon hemde hoparlör sesi iyi değil. Bunu çözmek için özel ayarlar yapıla biliyor mu?

Trident MB-888T için gizli ayar kodları var mı? Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sadece bana değil birçok Trident MB-888T kullanıcısına büyük bir katkı sağlamış olacak!

c kalyan

Üye
trident telefonlarda msn açılıyomu

--------------- Ekleme ---------------

triden telefonların özellikleri

hzs41

hzs41

Üye
slm arkadaşlar ya benim telin üstünde markası yazmıo sadece tw yazısı var fakat telefonun kapağının arkasında k328 yazıo markası ne bunun pc suiti lazım bana pls yardım :(

ayaslı_bozo

Üye
arkadaslar bende aynı sı var mb-888t bu tel her hangı bır sey yukleyemıyoruz kb yın turkıyede bune gore yazıl yapan ınsan yoq 1 seneye kalmaz gelır sabır :D sory yardım etmek ısterddım

alusta

Üye
Merhabalar Trident MB-888T cep telefonu birçok özelliği ile göz kamaştırıyor. 4 aydır kullanıyorum ve telefonumdan memnunum ancak tek sorunu var iletişim sağlarken ses problemi yaşanıyor.

Karşı taraf sesinizi duyamıyor. Kimi zaman bağırarak konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Hem mikrofon hemde hoparlör sesi iyi değil. Bunu çözmek için özel ayarlar yapıla biliyor mu?

Trident MB-888T için gizli ayar kodları var mı? Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sadece bana değil birçok Trident MB-888T kullanıcısına büyük bir katkı sağlamış olacak!

Arkadaşım, anycool forumunda okudum. *#3646633# Kodu ile bazı işlemler yapılabiliyor. Benim KN-A75D telefonda kullandım. Konuyu incele,aklına yatarsa uygula.. Kod ile menü açılırsa ses ayarı yapabilirsin. Kolay gelsin.

simirnoff25

Üye
arkadaslar trident mb 800t aldım 1 hafta oldu cıft hattımı kullanamıyom aktif hale gelmıyor yardımcı olurmusunuz

simirnoff25

Üye
slm tirident mb 800t aldım sıfır garantili usb kablosunu pci görmüyor yardımcı olurmusunuz kutusundan sıfır cıkardım pciye taktım ama donanım olarak görmüyor

bozkurt_vatanda

Üye
benim tirident kn-a75d tele fonum var 3 hafta öncesine kadar internete giriyordu ama enson kontur yulememden sonra denedim birdaha girmedi ve ayrıca mms de gönderniyor yani internet le ilgili hiçbir fonksiyon telefonumda calişmiyor yardımcı olursanız sevinirim :D

yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar :s

trident kn-a75d telefonun da vidyo çekimini hızlandıramazmıyız donarak çekim yapıyor

murat bozok

Üye
benim mb 100t marka telim var forumları karıştırıken bir ayar kogördüm bu kodu girdim dolaşırken bir şeye bastım ve tel 3 saniye için kapandı açamıyorum neden bir çözüm lütfen ayrıca high speed sime bastım =) tek yol yazılım attırmakmı ?

Üst Alt