technoman34
Üye
-
Konu Sahibi
-
işin garibi ben telefonu (Trident MB-600T) usb kablosu ile bilgisayara tanıtamıyorum yani usb kablosunu takınca bilgisayar yeni donanım falan algılayamıyor XP işletim sistemi olan bikaç makinada denedim hep aynı sorun benim phono suit'i kullanabilmem için bilgisayarın cihazı tanıması gerekiyor sanırım??? webcam olarak da kullanamıyorum öfff almakla kötümü ettik acaba....
Arkadasım nasıl kontrol ettin bilmiyorum ayrıca suçu başkasına atmadan önce bi düşün
dosya hatalı; xp comport drivers klasörünün adını 2K_XP_COM olarak değiştirince sorun çözülüyor. çünkü setup.exe kurulum yaparken driver'ı 2K_XP_COM klasörü içinde arıyor. Yani sonuçta ilginçtir bunu nasıl denedin de koydun hayret valla...
ben telefonu yeni aldım. henuz çözmeye çalışıyorum. sitenizi de çözüm ararken tesadüfen buldum. bilgisayarımda vista yüklü. pc suiti exeden kurdum, fakat, yazılımını yükleyemedim. bilgisayar, yazılım yükleniyor diyor ama bir süre sonra bulunamadı, yazılım yüklenmedi diyor, dolayısıyla pc suiti kullanamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. emekleriniz için teşekkür ederim.
Sorularıma cevap alamadım demekki telefonun bu kusurlarının nasıl aşılacağından kimsenin haberi yok...
TRİDENT MB-600T İÇİN;
1. Tam ekran tv izlerken ekranın üst ve alt kısmına kırpmalar oluyormu? (mesela kanalın logosu görünmüyo) küçük ekran da gayet normal ama tam ekranda üst ve alt kısımlar görünmüyo nedendir?
2. Trident MB-600T de izlenebilecek en kaliteli format 176x144 3gp midir? (çünkü malum mp4 videolarda sesin önde gitme sorunu konusunda kimse bi çözüm yazmadı)
3. Bu telefon türkiyeden baska bi yerde neden tanınmıyor trident mb-600t yazdığımda 1 tane yabancı kaynak bulamıyorum lütfen servisden arkadaşlar varsa açıklasın.
4. Konuşurken veya müzik dinlerken ses çok güçlü geliyor tamam ama karşımdaki sürekli sesimin çok derinden geldiğinden şikayet ediyor yani çok güzel ses geliyor karşı tarafa sesin kötü gitme durumu var bu genelde karşılaşılan bişeymidir yoksa bendeki cihazmı problemli olabilir?
6. Trident cep telefonları için gelecekte Java vs yazılım desteği olacakmı? malum şu an yok...
Gökhan kardeşim insanların trident modeline güvenip satın alması için bu soruları cevaplamanız çok faydalı olacaktır. Saygılar...
Buyrun arkadaşlar son çalışmamız olan Pc Suite aşağıdaki linktedir. Kurulum anlatımıda içerisindedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Trident AR-GE Müşteri Hizmetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?