Trident 330T Kodlari Programlari(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manager61

manager61

Üye
    Konu Sahibi
Trident 330T Kodlari Programlari(istek)
Merhab arkdasşlr telefonu yeni aldim cok güzel kullanişli ama kodlari ve programlari yok mesela messenger kaldiyomu kaldiryosa progrmalarini ve kodalrini alta yazarmisniz

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Cihazınızda java olmadığı için messenger'ı program olarak kullanamazsınız. Ancak MSN uygulaması sağlayan Wap siteleri üzerinden MSN kullanabilirsiniz.

Kodlardan kastınız ses yükseltme gibi kodlarsa bunları girmemenizi ısrarla tavsiye ediyorum. Forumda incelerseniz bu nedenle mağdur kalan birçok arkadaşımız var. Yine de kod ararsanız forumumuzda bulabilirsiniz.

yamyamikkoo

yamyamikkoo

Üye
Peki Msn ye hangi siteden girebiliriz...

Odysseus

Odysseus

Üye
Google'a Web Messenger yazın. Kullanıcı Adı ve Şifrenizi, Live Messenger'daki gibi girin. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

slayer61

Üye
yaw arkadaşlar trident mb 330t var bende sorularım olcak tv olarak sadece trt1 çekiyo 20 kanal diyo hiç gözükmüyor sonra mesaj tonunu istediğim ton yapamıyorum onların istediğini yapabiliyorum birde ekran koruyucu ayarlıyorum ekranın ortasında gözüyor altı üstü beyaz oluyor tam ekran yapamıyorum lütfen yardımmmm

Odysseus

Odysseus

Üye
Sorunuzun yeri burası olmasa da yanıtlayayım.

Bulunduğunuz yerdeki vericilerin yetersizliği nedeniyle sadece en güçlü vericiye sahip TRT1 çekmesi normaldir. 20 Kanal hafızası olması her yerde 20 kanal çekeceği anlamına gelmez.

Mesaj tonunu, ön tanımlılar dışında seçme imkanınız yok.

Ekran koruyucunun boyutları da standarttır, artıramazsınız

karizmatikadam

Üye
cect e71 de bende var ama bişi yapamadım
bılen varsa solesın
msn yı nasıl ındırewbılırım bu merete

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu, amacının dışında sorular sorulduğu için kilitlenmiştir. Problemlerinizi yeni konu açarak dile getirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt