transformatör le şok cihazı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
transformatör le şok cihazı
beyler normal 1-3-4.5-6-9-12 v ayarlı adaptorun diyotları falan aşırı ısınmadan tırtlamıştı :kop2: bende havya aldım transformatorun + , 12v uçlarına tel bağladım ordan akım verdim sonuç :
1.5 v luk pil bitmişti 0.9 v kalmıştı onu lehimlediğim uca bağladım elim terli değilken 220 v giriş kısmına dokundum çok süper çarptı :D elim falan ağrıyo şu an ama çok süper lakin pilde 0.3 v kaldı li-ion bataryayla yapmaya korkuyrum 0.7 v la bu hale geldim herynım tutuldu beyler :D
ama o anki his aşırı süper
voltmetre ile ölçemedim ne ac ne dc olarak ona kalsa 700 v diyor o da 1 sn :D 700 volt imkansız max 220 v 0.01 a faln olur diyorum

tavsiye sizde deneyin :) elektroşok cihazıda yapabilirsiniz tek gereken bir buton koymak ve butona basıp 2 ucuda birinin eli yada koluna değdirmek :D lakin kafasına değdirmeyin :)

1 volt üstü pil kullanmayın kül olursunuz
:D

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon

Legendary.

Legendary.

Üye
Oldu biz sizi ararız. :ah

:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
12 trafoya dersten 12 volt aldıgın yerden 9v kare pille yaparsan 5mm havdan şimşek gibi
atlama yapan elektriği görürsün

her defasında pilin bir ucunu dokundurup çekmektense bir ucu dogrudan baglayıp
diyer ucu kare dalga sinyali gönderilirse elektirikl atlaması sürükli olur

TheCower

TheCower

Üye
Beni bi kere elektrik çarpmisti onda da prizi yakmistim. Sonra agzina agzina vurdum prizin.

Legendary.

Legendary.

Üye
:kop2: :aha: :kop: :gul:

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Beni bi kere elektrik çarpmisti onda da prizi yakmistim. Sonra agzina agzina vurdum prizin.

nihatcıgım tam bi problem yaaa :kop2:

- - - Eklendi - - -

12 trafoya dersten 12 volt aldıgın yerden 9v kare pille yaparsan 5mm havdan şimşek gibi
atlama yapan elektriği görürsün

her defasında pilin bir ucunu dokundurup çekmektense bir ucu dogrudan baglayıp
diyer ucu kare dalga sinyali gönderilirse elektirikl atlaması sürükli olur

:nono: sen beni kızartmayamı çalışıyorsun :kop2: yanlışlıkla trafoya 1 v versem çok korkuyodum :D
ama denemek gerek :D

ama ~50v elektriğin çarpması hoş oluyor :) böle adrenalin gibi hissediyorsun kendini :kop2:
aynı şey tel hattınada geçerli telefon hattını onarırken elimi çarpmıştı (telefon hattını tavşanım yemişti :kop2:) :kop:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Arkadasi Alalim Disari ..

Ne Istiyorsun Kardo Sen .?
Amacin Ne .? Neden Kendi Kendimi Elektrige Vereyim .? =]

Preloader

Preloader

Üye
Beyler kaçın yhaa bulaşmayın böyle şeylere benim babam fizikçi bi gün bi akümilatör gibi bişey getirdi.Tamir etmek için içini açtı. Bnde babama yardım ediyim diye alet çantasını götürürken masadaki suyu akünün üstüne bi döktüm sonra cosss! :) adrenalin patlaması oldu :D

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Zaten Adami Elektrik Carpmis .. 3 Ay Aramizda Olamayacak =]
Gecmis Olsunn ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt