ugur1000
Üye
transformatör le şok cihazı
beyler normal 1-3-4.5-6-9-12 v ayarlı adaptorun diyotları falan aşırı ısınmadan tırtlamıştı
bende havya aldım transformatorun + , 12v uçlarına tel bağladım ordan akım verdim sonuç :
1.5 v luk pil bitmişti 0.9 v kalmıştı onu lehimlediğim uca bağladım elim terli değilken 220 v giriş kısmına dokundum çok süper çarptı
elim falan ağrıyo şu an ama çok süper lakin pilde 0.3 v kaldı li-ion bataryayla yapmaya korkuyrum 0.7 v la bu hale geldim herynım tutuldu beyler 
ama o anki his aşırı süper
voltmetre ile ölçemedim ne ac ne dc olarak ona kalsa 700 v diyor o da 1 sn
700 volt imkansız max 220 v 0.01 a faln olur diyorum
tavsiye sizde deneyin
elektroşok cihazıda yapabilirsiniz tek gereken bir buton koymak ve butona basıp 2 ucuda birinin eli yada koluna değdirmek
lakin kafasına değdirmeyin 
1 volt üstü pil kullanmayın kül olursunuz

bende havya aldım transformatorun + , 12v uçlarına tel bağladım ordan akım verdim sonuç :1.5 v luk pil bitmişti 0.9 v kalmıştı onu lehimlediğim uca bağladım elim terli değilken 220 v giriş kısmına dokundum çok süper çarptı
elim falan ağrıyo şu an ama çok süper lakin pilde 0.3 v kaldı li-ion bataryayla yapmaya korkuyrum 0.7 v la bu hale geldim herynım tutuldu beyler 
ama o anki his aşırı süper
voltmetre ile ölçemedim ne ac ne dc olarak ona kalsa 700 v diyor o da 1 sn
700 volt imkansız max 220 v 0.01 a faln olur diyorumtavsiye sizde deneyin
elektroşok cihazıda yapabilirsiniz tek gereken bir buton koymak ve butona basıp 2 ucuda birinin eli yada koluna değdirmek
lakin kafasına değdirmeyin 
1 volt üstü pil kullanmayın kül olursunuz

sen beni kızartmayamı çalışıyorsun