Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

ertank7434

Üye
Arkadaşlar romu kurdum çok güzel ama büyük sıkıntım romda arama yaparken androip.phone işlemi durdurdu hatası veriyor ne yapabilirim

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
bilenn ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
ee bu hafıza kartını nasıl devreye sokuyoruz ayarlarından olmuyor ?

hafıza kartını nasıl devreye sokuyoruz derken ? normal bellek ile hafıza kartınımı yer değiştirceksin napıcaksın?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
özükmüyor
Depolama > seçenek tuşu hani soldaki ordan depolama yapılandırması yazıcak galiba orayı gir ordaki tiki işaretle rset at bu kadar
oldu sağol ben reset atmıyodum ondan olmamış. peki benim hafıza kartına yüklediğim oyunlar vardı onlar gözükmüyor varmı bi bilgin kardesim

v6 arama çalışmıyor v5 kurdum oda kilit ekranı hatalı ve ekrana resim kesilmeden konmuyor performans olarak güzel ama

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
oldu sağol ben reset atmıyodum ondan olmamış. peki benim hafıza kartına yüklediğim oyunlar vardı onlar gözükmüyor varmı bi bilgin kardesim

v6 arama çalışmıyor v5 kurdum oda kilit ekranı hatalı ve ekrana resim kesilmeden konmuyor performans olarak güzel ama

v6 de herkes sorun var anlıyamadım bende kullanıyorum hiç bir problem yok . v5 i kilit ekranı pek sorun yaratmaz aslında kaydırma değilde parola veya farklı bir ekran koyarsanız o sorunu aşmış oluruz v7 de herşey çözülür umarım.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
v6 de herkes sorun var anlıyamadım bende kullanıyorum hiç bir problem yok . v5 i kilit ekranı pek sorun yaratmaz aslında kaydırma değilde parola veya farklı bir ekran koyarsanız o sorunu aşmış oluruz v7 de herşey çözülür umarım.

aynen ekran kilidi önemsiz şekil kulanıyorum sorun yok şu an kullanılabilir tek rom valla hepsini denedim bu on numara şarj olsun performans olsun görsellik olsun inşallah gelişmeye devam ederde böyle adam gibi bi rom kullanırız yapanında paylaşanında ellerine sağlık..

- - - Eklendi - - -

aynen ekran kilidi önemsiz şekil kulanıyorum sorun yok şu an kullanılabilir tek rom valla hepsini denedim bu on numara şarj olsun performans olsun görsellik olsun inşallah gelişmeye devam ederde böyle adam gibi bi rom kullanırız yapanında paylaşanında ellerine sağlık..

bide 999 tl olmuş wonder hepsiburada.com da :))

esokmen

esokmen

Üye
Biizim dükkanda 650 tl 12 taksit

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
dejavuex bu romun xda daki linkini verirmisin?

Mücteba

Mücteba

Üye
kardesim forumda cwm 5 turkce vardi cwm 6
ile arasindaki fark ne her romu cwm 5 ile
yuklene bilirmi ???

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Build 7 çıktı :D:D:thumbup: konuyu güncelle istersen

cabır

Üye
ya bu rom da internet yawas biseyi yawas indiriyo napmaliyim bi fikri oln var mi nerde ya build 7

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
v7 sürümüne güncellendi.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Yeni sürüm nasıl beyler deneyen varmı

rtaymus07

rtaymus07

Üye
v7 nin sorunları var galiba xda da link silinmiş:mad::(

cabır

Üye
arkaslar indirme google play sorunu giderilmis mi hani indiriken yawas indiriyodu ya su sorunda bi olsa warya deneyen arkaslar

Üst Alt