Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Mücteba

Mücteba

Üye
bu rom cm9 gibimi kuruluyor

Qubar12

Üye
v7 linkler ölmüş düzeltirmisin birde nasıl yuklucegız anlatırmısın ? v7 guzelmı sorun yoktur dımı ? az once soyle denedım olmadı
winrarı sdcard download moda attım cwm actım wıpe data,wıpe cache,mounts and stroge format/system sonra wınrarı yuklucem ama bakıyorum dosya sılınmıs oluyor ve reboot sytem now demek zorunda kalıyorum brıck yıyorum suan stock rom dondum yardım edermısın acıl son olarakta v7 mi v6 mi ?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
v7 rar olarak yüklenmiş cwm rarı görmez indirdiğiniz dosyayı zipe dönüştürüp kurun v7 hiçbi sorunu yok reset atarsa karneli değiştirin.

- - - Eklendi - - -

v7 linkler ölmüş düzeltirmisin birde nasıl yuklucegız anlatırmısın ? v7 guzelmı sorun yoktur dımı ? az once soyle denedım olmadı
winrarı sdcard download moda attım cwm actım wıpe data,wıpe cache,mounts and stroge format/system sonra wınrarı yuklucem ama bakıyorum dosya sılınmıs oluyor ve reboot sytem now demek zorunda kalıyorum brıck yıyorum suan stock rom dondum yardım edermısın acıl son olarakta v7 mi v6 mi ?

v7 rar olarak yüklenmiş cwm rarı görmez indirdiğiniz dosyayı zipe dönüştürüp kurun

cabır

Üye
internet sorunu giderilmis dimi v6 da yawasti da. ona gore yuklicem

v7 de internet sorunu cozuldunmu yaa

- - - Eklendi - - -

linkler olu yaa bulunamadi diyo sitede guncellermisin konuyu

erdi_s

erdi_s

Üye
Bu romda, mesaj gelince mesajlasma programinin ustunde 1,2 falan yaziyo mu yani okunmamis mesaj sayisi yaziyo mu

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Buyrun yeni link hemde zip e dönüştürülmüş direk yukleyebilirsiniz. :D

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
rom dediğin böyle olur işte.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar xda'da link kaldırılmış fakat anlamadım romda hiç bir sıkıntı görmedim ben bi kaç gün link kalsın eğer sorun çıkan olursa yazarsınız linki kaldırırız xda'ya yeni link eklenirse güncellerim.
iyi forumlar.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
yoo şuan v7 linki aktif.

mem034

Üye
v7 link aktif değil dosya silinmiş gözüküyor.
+ arama yapma, internet gibi sorunlar düzeltilmiş mi deneyen var mı ?

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Arkadaşlar xda'da link kaldırılmış fakat anlamadım romda hiç bir sıkıntı görmedim ben bi kaç gün link kalsın eğer sorun çıkan olursa yazarsınız linki kaldırırız xda'ya yeni link eklenirse güncellerim.
iyi forumlar.

Xda da link yenilendi zaten :D paylaşmıştım hatta

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
link bende açık gözüküyor. hiç bir sorun yok her şey çalışıyor çok stabil.

cabır

Üye
ya arkaslar sorun varmi bide internet yawasti simdi nasil bi bilgi verin daa

- - - Eklendi - - -

link bende açık gözüküyor. hiç bir sorun yok her şey çalışıyor çok stabil.

internet veya baska bi sorun varmi kurucam da

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
kurabilirsin bi sorunu yok gayet iyi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
yedek alın , kurun beğenmezseniz geri yükleyin. ben hiç bir soruna rastladmadım şahsen

Üst Alt