Hocam bugun yukledım romu gayet basarılı fakat bıraz once telı acıp kapattıgım da Androıd yeni sürüme geçiriliyor yazısı geldı ?
Madem ingilizcen yok neden konu açıyorsun anlamıyorum.

Arkadaslar bende orjinal roma donemiyorum tlefonum odin modda iken pc tanimiyor neden olabilir[/QUO]pc ye baglanmiyor kardes de ondan.baskacm9 yukle iatersen sonra orhinal odinden.flashla. bu romda da atarsin once netten ara galaxy w suruculerini yukle sonra download modunda bagla birde oyle dene bn oyle yapmistim.diye hatirliyorum
- - - Eklendi - - -
Dns ayarlarini.programsiz nasil degistirebiliriz bu romda. İlginctr marketteki programlar ise yaramiyor bu romda
çok ilginç ama sessize aldım sınıfta ötmeye devam etti, ancak whatsapp ayarlarına gidip zil sesini sessiz yaptığımda durdurabildim ... bu sorunu olan var mı ? nasıl çözdü ? ( sayfalarda anlatıldıysa özür dilerim 20 sayfa okumadım )v5 e geri döndüm
- - - Eklendi - - -
ya bu cyanogenmod un mesaj ve arama uygulamaları çok kötü. samsung un kendi orijinal uygulamalarını yükleme şansımız yok mu?
bende aradım malesef
arkadaşlar wipe data wipe c. yapmadan arconun cm9 final sürümünü kullanırken üzerine yükledim v6 da arama sorunum yok ilk defa sizden duydum
Arkadaşlar orjinal sayfasının linkini verebilecek varmı? Burada konu durmuş gibi gözüküyor. Belki güncelleme gelmiştir. ROm gerçekten bir harika