Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

deadhero

Üye
Madem ingilizcen yok neden konu açıyorsun anlamıyorum.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bugun yukledım romu gayet basarılı fakat bıraz once telı acıp kapattıgım da Androıd yeni sürüme geçiriliyor yazısı geldı ?

Powerawp miydi neydi onu kurunca o sorun oluşuyo ona bi çözüm bulunmadı malesef romu tekrar kurun

- - - Eklendi - - -

Madem ingilizcen yok neden konu açıyorsun anlamıyorum.

ingilizce gerektiricek bir durum yok romu kurar denersin he kurmak istemiyosanda yorumda atmazsın :) :)

melih45

Üye
Arkadaslar bende orjinal roma donemiyorum tlefonum odin modda iken pc tanimiyor neden olabilir

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Yeni sürüm gelmeyecek sanırım

yokartk

Üye
Arkadaslar bende orjinal roma donemiyorum tlefonum odin modda iken pc tanimiyor neden olabilir[/QUO]pc ye baglanmiyor kardes de ondan.baskacm9 yukle iatersen sonra orhinal odinden.flashla. bu romda da atarsin once netten ara galaxy w suruculerini yukle sonra download modunda bagla birde oyle dene bn oyle yapmistim.diye hatirliyorum

- - - Eklendi - - -

Dns ayarlarini.programsiz nasil degistirebiliriz bu romda. İlginctr marketteki programlar ise yaramiyor bu romda

scope_123

Üye
romu şimdi yükledim. arama yapmıyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

enderew

Üye
Selam herkese;
Ben şahsen aşırı memnunum herşeyinden YALNIZ ... belki sadece bende oluyor ama sessiz moda alınca whatsapp ve mesajlardan gelen sesler susmuyor :) çok ilginç ama sessize aldım sınıfta ötmeye devam etti, ancak whatsapp ayarlarına gidip zil sesini sessiz yaptığımda durdurabildim ... bu sorunu olan var mı ? nasıl çözdü ? ( sayfalarda anlatıldıysa özür dilerim 20 sayfa okumadım )

excitir06_84

Üye
merhaba arkadaslar suanda xperia romu kullanıyorum ama bunu kurmak ıstıyorum ama daha onemlısı orjınal roma donmek ıstıyorum nasıl yapacagım sıtede konusu var mı acil yardım beklıyorum sızlerden

scope_123

Üye
arama yapmıyor ne yapıcam biri anlatsın yahu

excitir06_84

Üye
arkadaslar merhaba romu yukledım cok guzel stabıl hosuma gıttı ama hıcbır sekılde arama yapamıyorum.hata mesajı şu : maalesef com.android.phone işlemi durdu nasıl cozecegım bunu

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Arkadaşlar v6'da arama yapma sorunlu v5'i yükleyin.

burak_102

burak_102

Üye
arkadaşlar wipe data wipe c. yapmadan arconun cm9 final sürümünü kullanırken üzerine yükledim v6 da arama sorunum yok ilk defa sizden duydum

scope_123

Üye
v5 e geri döndüm

- - - Eklendi - - -

ya bu cyanogenmod un mesaj ve arama uygulamaları çok kötü. samsung un kendi orijinal uygulamalarını yükleme şansımız yok mu?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
v5 e geri döndüm

- - - Eklendi - - -

ya bu cyanogenmod un mesaj ve arama uygulamaları çok kötü. samsung un kendi orijinal uygulamalarını yükleme şansımız yok mu?

bende aradım malesef

-Emre

-Emre

Üye
Flash player var. Ben 3. Versiyonda kendi romuma ekleyeceğim. Ayrıca arayüz Orjinalden çok daha iyi ve en az 10 kat hızlı.

- - - Eklendi - - -

Flash player var. Ben 3. Versiyonda kendi romuma ekleyeceğim. Ayrıca arayüz Orjinalden çok daha iyi ve en az 10 kat hızlı.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
arkadaşlar wipe data wipe c. yapmadan arconun cm9 final sürümünü kullanırken üzerine yükledim v6 da arama sorunum yok ilk defa sizden duydum

Normal rehberden aramada sıkıntı yok, tuş takımından arama yaparken durduruldu hatasını veriyor.

esokmen

esokmen

Üye
Arkadaşlar orjinal sayfasının linkini verebilecek varmı? Burada konu durmuş gibi gözüküyor. Belki güncelleme gelmiştir. ROm gerçekten bir harika

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar orjinal sayfasının linkini verebilecek varmı? Burada konu durmuş gibi gözüküyor. Belki güncelleme gelmiştir. ROm gerçekten bir harika

Yok hayır durmadı hergün takip ediyorum yeni sürüm hala gelmedi gelirse güncellerim , iyi forumlar.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
ee bu hafıza kartını nasıl devreye sokuyoruz ayarlarından olmuyor ?

Üst Alt