bayfeat
Üye
eyvallah kardeşim hallettimkardeş mesajlarda ayar kisminda en altta bununla ilgili bi secenek vardi yanlis hatirlamiyorsam

eyvallah kardeşim hallettimkardeş mesajlarda ayar kisminda en altta bununla ilgili bi secenek vardi yanlis hatirlamiyorsam

eyvallah kardeşim hallettim![]()
tamamdırarkadaşlar rom çok kötü.kilit ekranında, ses penceresinde ve bilidirim barındaki parlaklık ayarlayıcıda bug var.
- - - Eklendi - - -
ayrıca googledan telefonu geri yükleme yok.
Kardeş bu yeni rommu öncekimi iyi bu mu iyi anlatirmisin..
Peki buda android 4 gibi google chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..öncekine göre statubar felan değiştirilmiş screende göründüğü gibi menü geçişleri bana daha hızlı geldi çünkü ilk bn kurdum .
bi üst sürümü zaten denemye değer.
Peki buda android 4 gibi google chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..
- - - Eklendi - - -
Peki buda android 4 gibigoogle chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..
- - - Eklendi - - -
Peki buda android 4 gibigoogle chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..
kurdum da pek beğenmedim ben. ayrıca mtp bağlantısında sorun var sanki. bilgisayara bağlanmadı. bi hantallık var romda.
bi de aşağıdakini deneyelim bakalım. (bu rom işinin sonu yok galiba. don değiştirir gibi rom değiştirmeye başladım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir onceki versiyon harikaydi bunu indirebilmek icin sabirsizlaniyorum![]()

ORJİNAL 4.0 MI YOKSA ÇAKMAMIBu zaten android 4.0. 4 tema falan değil

ORJİNAL 4.0 MI YOKSA ÇAKMAMI![]()
valla kardeş ben dün kurdum orjinal 4.0 dan farki eksiklikleri olmasi onun haricinde çook stabil bir rom 4.0 gereken programlarida kaldiriyo tabi....açık kaynaklı işletim sisteminde çakma diye birşey olmaz üzerinde oynanmış geliştirilmiş diyebiliriz.
Bİ BU ROM GÜNCELLEME ALMYO GALİBA...açık kaynaklı işletim sisteminde çakma diye birşey olmaz üzerinde oynanmış geliştirilmiş diyebiliriz.
ORJİNAL 4.0 MI YOKSA ÇAKMAMI![]()