Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
arkadaşlar rom çok kötü.kilit ekranında, ses penceresinde ve bilidirim barındaki parlaklık ayarlayıcıda bug var.

- - - Eklendi - - -

ayrıca googledan telefonu geri yükleme yok.

kardeşim rom çok güzel ben herhangibi bir sıkıntı ile karşılaşmadım ve oyunlarda meni geçişlerinde inanılmaz performans var.herşey çok stabil ve hızlı. ben çok memnunum. evet dediğin gibi geri yükleme yok ama yapacakda birşey yok olur okadarda idare ediceiz artık .D

ismetx

Üye
bunu cwm ile kuruyoruz değil mi? gapss dosyasını göremedim. şu ana kadar cm kurdum hep. kurulumu ondan farklı mı

-Emre

-Emre

Üye
gappsa gerek yok ayni yontemle kur

murat_3230

murat_3230

Üye
Kardeş bu yeni rommu öncekimi iyi bu mu iyi anlatirmisin..

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu yeni rommu öncekimi iyi bu mu iyi anlatirmisin..

öncekine göre statubar felan değiştirilmiş screende göründüğü gibi menü geçişleri bana daha hızlı geldi çünkü ilk bn kurdum .
bi üst sürümü zaten denemye değer.

murat_3230

murat_3230

Üye
Peki buda android 4 gibi google chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..

- - - Eklendi - - -

Peki buda android 4 gibi google chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..

- - - Eklendi - - -

öncekine göre statubar felan değiştirilmiş screende göründüğü gibi menü geçişleri bana daha hızlı geldi çünkü ilk bn kurdum .
bi üst sürümü zaten denemye değer.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Peki buda android 4 gibigoogle chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..

- - - Eklendi - - -

Peki buda android 4 gibigoogle chrome yi kaldiriyomu onuda sorsam yani android 4 mü kardeş..

evet

-Emre

-Emre

Üye
Bu zaten android 4.0. 4 tema falan değil

ismetx

Üye
kurdum da pek beğenmedim ben. ayrıca mtp bağlantısında sorun var sanki. bilgisayara bağlanmadı. bi hantallık var romda.

bi de aşağıdakini deneyelim bakalım. (bu rom işinin sonu yok galiba. don değiştirir gibi rom değiştirmeye başladım :)

-Emre

-Emre

Üye
kurdum da pek beğenmedim ben. ayrıca mtp bağlantısında sorun var sanki. bilgisayara bağlanmadı. bi hantallık var romda.

bi de aşağıdakini deneyelim bakalım. (bu rom işinin sonu yok galiba. don değiştirir gibi rom değiştirmeye başladım :)

Ram yönetiminin pek iyi olmadığını düşünüyorum görsellik üzerine kurulmuş

- - - Eklendi - - -

Bu arada romda hurtsky kernel var Oc yokken bile acayip ısınıyor telefon benim de bir rom çalışmam var yakinda paylascgm bekleyin

esokmen

esokmen

Üye
Bir onceki versiyon harikaydi bunu indirebilmek icin sabirsizlaniyorum :D

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Arkadaşlar herkes görüş bildirmiş bende bildirmek isterim

usb bağlantısında sorun harika
telefon kesinlikle ısınmıyor
şarz diyorsanız öteki sürüm yani bundan bir önceki sürümle aynı gidiyor
kasma donma falan varmı derseniz ben trastlamadım kesinlikle
bazan malesef açılı program durdu dıyor telefonu yeniden başlatın herşey normale donuyor
benim görüşlerim bu kadar

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
murat_3230

murat_3230

Üye
açık kaynaklı işletim sisteminde çakma diye birşey olmaz üzerinde oynanmış geliştirilmiş diyebiliriz.
valla kardeş ben dün kurdum orjinal 4.0 dan farki eksiklikleri olmasi onun haricinde çook stabil bir rom 4.0 gereken programlarida kaldiriyo tabi....

- - - Eklendi - - -

açık kaynaklı işletim sisteminde çakma diye birşey olmaz üzerinde oynanmış geliştirilmiş diyebiliriz.
Bİ BU ROM GÜNCELLEME ALMYO GALİBA...

JosephLion

JosephLion

Üye
Güzel Rom Teşekkürler

Üst Alt