Dejavuex
Üye
ya mesela bir dosyayı başka bi kişiye gönderemiyorum o nası olacak....
google playe gir oraya file manager yaz 1 .yi indir onu kullan türkçe hem.
ya mesela bir dosyayı başka bi kişiye gönderemiyorum o nası olacak....
peki bu task managerin türkçesi varmı kardeşş.. bi de benim telefon ara ara kapanıyo çözümü varmıdır sendede oluyomu..
- - - Eklendi - - -
peki bu task managerin türkçesi varmı kardeşş.. bi de benim telefonaraara kapanıyo çözümü varmıdır sendede oluyomu..
peki ben şimdi ne yapıyım kapanmaması için detaylı anlatırmısın..bendede oldu yedeklerimi alıp tekrar kurdum romu
Ya arkadaşlar ben bir sorun gördüm ya sınırsız.mesaj yazamıyoruz.3 sms den sonra mms ye dönüşüyor.bunun sınırsız karakter mesaj yollama.özelligi yok galiba ya yardımcı olabilicek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Ya madem durum cubugu yesil yuzde nıye mavi
hadi onu gectim yanına niye % işareti koyuyorsun
sinir oldum abi 
arkadas yuzdeli pil gostergesine kıl oldumYa madem durum cubugu yesil yuzde nıye mavi
hadi onu gectim yanına niye % işareti koyuyorsun
sinir oldum abi
- - - Eklendi - - -
arkadaslar backup ı yuklerken yarıda kaldı bende telefonu yeniden baslatım dedim "android yeni sürüme geçiriliyor.. 1/1 uygulama optimize ediliyor" da kaldı ekrandan bu gitmiyor Yardim lütfen
restore ettim derken?
bu sey miui romlarında olur genellikle . orjinal rom flashlayın bence ya da backupı tekrar kurmayı deneyin.ben böyle bi durumu başka bir romda yaşadım ve üstüne kurdgm romlar açılmıyordu.restore ettim açıldı üstüne de romu kurdum.
arkadaşlar rom çok kötü.kilit ekranında, ses penceresinde ve bilidirim barındaki parlaklık ayarlayıcıda bug var.
- - - Eklendi - - -
ayrıca googledan telefonu geri yükleme yok.