Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
peki bu task managerin türkçesi varmı kardeşş.. bi de benim telefon ara ara kapanıyo çözümü varmıdır sendede oluyomu..

- - - Eklendi - - -

peki bu task managerin türkçesi varmı kardeşş.. bi de benim telefon ara ara kapanıyo çözümü varmıdır sendede oluyomu..

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

peki bu task managerin türkçesi varmı kardeşş.. bi de benim telefonaraara kapanıyo çözümü varmıdır sendede oluyomu..

bendede oldu yedeklerimi alıp tekrar kurdum romu

murat_3230

murat_3230

Üye
peki ben şimdi ne yapıyım kapanmaması için detaylı anlatırmısın..

- - - Eklendi - - -

peki ben şimdi ne yapıyım kapanmaması için detaylı anlatırmısın..

yokartk

Üye
xplore en iyi dosya yoneticisi . hersey var ve bedava. tavsiye ederim

alattinctn

alattinctn

Üye
v5 çıktı konuyu güncelleyebilir misiniz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
beyler yeni sürüm geldi 10 numara olmuş yumulun :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
herkeze hayırlı uğurlu olsun yapımcınında eline koluna sağlık çok stabil ve çok hızlı bir rom gerçekten kusursuz çok beğendim.şugüne kadar kullandıgım en hızlı rom.

-Emre

-Emre

Üye
Güzele benziyo deneyeceğim =)

bayfeat

bayfeat

Üye
Ya arkadaşlar ben bir sorun gördüm ya sınırsız.mesaj yazamıyoruz.3 sms den sonra mms ye dönüşüyor.bunun sınırsız karakter mesaj yollama.özelligi yok galiba ya yardımcı olabilicek arkadaşların yardımını bekliyorum.

nicked

nicked

Üye
Ya arkadaşlar ben bir sorun gördüm ya sınırsız.mesaj yazamıyoruz.3 sms den sonra mms ye dönüşüyor.bunun sınırsız karakter mesaj yollama.özelligi yok galiba ya yardımcı olabilicek arkadaşların yardımını bekliyorum.

kardeş mesajlarda ayar kisminda en altta bununla ilgili bi secenek vardi yanlis hatirlamiyorsam

erdi_s

erdi_s

Üye
Rom guzel ama accuaweather yok. Menu gecislerinde takilmalar oluyo bazen. Kilit ekraninda da bug var. Bunlarin disinda on numara. Accuaweather neden yok onu anlamadim baslikta s3 hava durumu yaziyo

proxy_33

Üye
arkadas yuzdeli pil gostergesine kıl oldum :D Ya madem durum cubugu yesil yuzde nıye mavi :D hadi onu gectim yanına niye % işareti koyuyorsun :D sinir oldum abi :D

- - - Eklendi - - -

arkadaslar backup ı yuklerken yarıda kaldı bende telefonu yeniden baslatım dedim "android yeni sürüme geçiriliyor.. 1/1 uygulama optimize ediliyor" da kaldı ekrandan bu gitmiyor Yardim lütfen

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07 ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
arkadas yuzdeli pil gostergesine kıl oldum :D Ya madem durum cubugu yesil yuzde nıye mavi :D hadi onu gectim yanına niye % işareti koyuyorsun :D sinir oldum abi :D

- - - Eklendi - - -

arkadaslar backup ı yuklerken yarıda kaldı bende telefonu yeniden baslatım dedim "android yeni sürüme geçiriliyor.. 1/1 uygulama optimize ediliyor" da kaldı ekrandan bu gitmiyor Yardim lütfen

bu sey miui romlarında olur genellikle . orjinal rom flashlayın bence ya da backupı tekrar kurmayı deneyin.ben böyle bi durumu başka bir romda yaşadım ve üstüne kurdgm romlar açılmıyordu.restore ettim açıldı üstüne de romu kurdum.

proxy_33

Üye
restore ettim derken?
ben rom u tekrardan kurdum sımdı backup ı yeniden baslattım bakalım ne olcak

- - - Eklendi - - -

bu sey miui romlarında olur genellikle . orjinal rom flashlayın bence ya da backupı tekrar kurmayı deneyin.ben böyle bi durumu başka bir romda yaşadım ve üstüne kurdgm romlar açılmıyordu.restore ettim açıldı üstüne de romu kurdum.

restore ettim derken?
ben rom u tekrardan kurdum sımdı backup ı yeniden baslattım bakalım ne olcak

- - - Eklendi - - -

gene aynısı oldu of.rom cok guzel ama bu sorun ne boyle arkadas?

- - - Eklendi - - -

onceki yorumlara bakarsak poweramp den dolayı rom acılmıyormus benım backup da poweramp den sonra duruyordu ve yeniden baslatınca acılmıyordu sımdı tekrardan romu flashlayıp poweramp siz backup alıcam sonucu yazarım

- - - Eklendi - - -

sorun poweramp da arkadaslar yuklemeden backup ınızı alın.poweramp bu rom la uyumlu degil.

-Emre

-Emre

Üye
arkadaşlar rom çok kötü.kilit ekranında, ses penceresinde ve bilidirim barındaki parlaklık ayarlayıcıda bug var.

- - - Eklendi - - -

ayrıca googledan telefonu geri yükleme yok.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom çok kötü.kilit ekranında, ses penceresinde ve bilidirim barındaki parlaklık ayarlayıcıda bug var.

- - - Eklendi - - -

ayrıca googledan telefonu geri yükleme yok.

kilit ekranınında ne var ? ben bug göremedim statubarda gayet normal çalışıyor. auto parlaklık zaten çalışmıyo o bug diyosan normal o.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Bu adam bu romu yapıyor daha öncedende demiştim rom çok stabil arkadaşlar şarzıda önceki gibi giderse mükemmel bir rom.
Ekleyen arkadaşıma çok teşekkür ediyorum eline sağlık

-Emre

-Emre

Üye
auto parlaklık değil hani şu sesi ayarlarken saga veya sola cektıgımız buton dokununca genişliyor kilit ekranında sagda kildin görünmemesi sola kaydırnca da kilidin açılmaması lazım

Üst Alt