Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Iyi gidiyo biraz zor çıkar :-)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

halllil

Üye
cm 9 alt barı nasıl kaldırabilirim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

kaldıramazsın romu tekrar kurmalısın,ben yedek almanızı başta önermiştim.

Bi tavsiye ; o barı ilk kurduğumda hiç sevmedim ve kaldıramadım yaptığım ayarlarıda çok beğenmiştim.
bu yüzden alışmaya çalıştım ve süreden sonra alıştım çok işe yarıyo alt tuşları kullanmıyosunz ve orta tuşun bozulmasını engelliyosunuz çok kullanışlı bence :)

halllil

Üye
kaldıramazsın romu tekrar kurmalısın,ben yedek almanızı başta önermiştim.

Bi tavsiye ; o barı ilk kurduğumda hiç sevmedim ve kaldıramadım yaptığım ayarlarıda çok beğenmiştim.
bu yüzden alışmaya çalıştım ve süreden sonra alıştım çok işe yarıyo alt tuşları kullanmıyosunz ve orta tuşun bozulmasını engelliyosunuz çok kullanışlı bence :)
neyse sağlık olsun alışmaya çalışcam o kadar uygulama var kaldıramam

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
şu mesaj stilini değiştiremiyozmu stock romdaki gibi olsa..

proxy_33

Üye
Ek Paketteki Statu Barı Beğenmeğenler İçin Eski Statu Var

demişsin ama link kırıkk ! düzeltirsen sevinirim kardesim

Mücteba

Mücteba

Üye
oyun performansı nasıl gta3 gibi oyunlarda kasma oluyormu

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Ek Paketteki Statu Barı Beğenmeğenler İçin Eski Statu Var

demişsin ama link kırıkk ! düzeltirsen sevinirim kardesim

Arkadaşlar link kırık değil tıkladığınız an iniyo ama bi kaç kişide bu sorun yarattı demekki bir kaç saate farklı bir siteye upload edicem.

- - - Eklendi - - -

şu mesaj stilini değiştiremiyozmu stock romdaki gibi olsa..

Ubuntu fontu yüklerken,yedek almayı unutmayın demiştim almadınız mı ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar alt bar ilk başta insana farklı geliyo ama bi süre kullandıktan sonra çok işe yaradğını görceksiniz ben alt tuşları kullanmıyorum artık alt barı kullanmaya alıştım

Mücteba

Mücteba

Üye
Arkadaşlar link kırık değil tıkladığınız an iniyo ama bi kaç kişide bu sorun yarattı demekki bir kaç saate farklı bir siteye upload edicem.

- - - Eklendi - - -

Ubuntu fontu yüklerken,yedek almayı unutmayın demiştim almadınız mı ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar alt bar ilk başta insana farklı geliyo ama bi süre kullandıktan sonra çok işe yaradğını görceksiniz ben alt tuşları kullanmıyorum artık alt barı kullanmaya alıştım

oyun performansı nasıl gta3 gibi oyunlarda
kasma oluyormu

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Ve sonunda wonderumu sattım
güzel telefondu ama general discoceryı alacagım için sattım
sonuç olarak bu rom güzel rom arkadaşlar mutlaka kullanın

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Ve sonunda wonderumu sattım
güzel telefondu ama general discoceryı alacagım için sattım
sonuç olarak bu rom güzel rom arkadaşlar mutlaka kullanın

hayırlı olsun şimdiden ne kadara sattın?

spazmol

spazmol

Üye
arkadaşlar custom olarak hangi romu yüklersem yükleyeyim telefon sürekli donuyor kullanılmaz hale geliyor şu an mecburi olarak stock roma geçtim buda bu sefer root olmuyor :D
sizce bu donmalar neden kaynılıdır ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar custom olarak hangi romu yüklersem yükleyeyim telefon sürekli donuyor kullanılmaz hale geliyor şu an mecburi olarak stock roma geçtim buda bu sefer root olmuyor :D

bende en ufak donmalar yaşamıyorum ama şöyle bişey var ben oyun oynamıyorum sosyal ağ ağırlıklıyım.
bu yüzden olabilir oyun için güzel romlar var xda'da araştırırsan bulabilirsin sırf oyun için yapılmış ama

Mücteba

Mücteba

Üye
Hangi ulkenin romunu yukledin
norvec romunu dene subway ve temple runda kasma yok telfedechic donma olmuyor

spazmol

spazmol

Üye
Cm 10 9 10.1 bu romlar oyun oynamıyorum ben zaten whatsapda mesajlasirken bile telefon donup kalıyor res atmak zorunda kalıyorum şu An Türkiye romu yüklü

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Sizdede aynı hata varmı?ekranı kitleyip actigimda siyah ekran geliyor ve ne kilit ekranı nede ana menüye ulasabiliyorum.Romuda en temiz sekilde kuruyorum ama sonu ayni.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Sizdede aynı hata varmı?ekranı kitleyip actigimda siyah ekran geliyor ve ne kilit ekranı nede ana menüye ulasabiliyorum.Romuda en temiz sekilde kuruyorum ama sonu ayni.

Bugün aynı sorun ile karşılaştım yedek almıştım onu kurdum sorun çözüldü

Üst Alt