Bu romun finali ne zaman cıkar?![]()

cm 9 alt barı nasıl kaldırabilirim

neyse sağlık olsun alışmaya çalışcam o kadar uygulama var kaldıramamkaldıramazsın romu tekrar kurmalısın,ben yedek almanızı başta önermiştim.
Bi tavsiye ; o barı ilk kurduğumda hiç sevmedim ve kaldıramadım yaptığım ayarlarıda çok beğenmiştim.
bu yüzden alışmaya çalıştım ve süreden sonra alıştım çok işe yarıyo alt tuşları kullanmıyosunz ve orta tuşun bozulmasını engelliyosunuz çok kullanışlı bence![]()
Ek Paketteki Statu Barı Beğenmeğenler İçin Eski Statu Var
demişsin ama link kırıkk ! düzeltirsen sevinirim kardesim
şu mesaj stilini değiştiremiyozmu stock romdaki gibi olsa..
cm 9 alt barı nasıl kaldırabilirim
Arkadaşlar link kırık değil tıkladığınız an iniyo ama bi kaç kişide bu sorun yarattı demekki bir kaç saate farklı bir siteye upload edicem.
- - - Eklendi - - -
Ubuntu fontu yüklerken,yedek almayı unutmayın demiştim almadınız mı ?
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar alt bar ilk başta insana farklı geliyo ama bi süre kullandıktan sonra çok işe yaradğını görceksiniz ben alt tuşları kullanmıyorum artık alt barı kullanmaya alıştım
oyun performansı nasıl gta3 gibi oyunlarda
kasma oluyormu
Ve sonunda wonderumu sattım
güzel telefondu ama general discoceryı alacagım için sattım
sonuç olarak bu rom güzel rom arkadaşlar mutlaka kullanın
arkadaşlar custom olarak hangi romu yüklersem yükleyeyim telefon sürekli donuyor kullanılmaz hale geliyor şu an mecburi olarak stock roma geçtim buda bu sefer root olmuyor![]()
sizce bu donmalar neden kaynılıdır ?
Hangi ulkenin romunu yukledinarkadaşlar custom olarak hangi romu yüklersem yükleyeyim telefon sürekli donuyor kullanılmaz hale geliyor şu an mecburi olarak stock roma geçtim buda bu sefer root olmuyor![]()
sizce bu donmalar neden kaynılıdır ?
hayırlı olsun şimdiden ne kadara sattın?
Sizdede aynı hata varmı?ekranı kitleyip actigimda siyah ekran geliyor ve ne kilit ekranı nede ana menüye ulasabiliyorum.Romuda en temiz sekilde kuruyorum ama sonu ayni.