Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
touch.facebook
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaAltıYüzÜç
Üye
Konu Sahibi
düzelen varmı
Scuderia.
Üye
Hala aynı
ahmetdemircim
Üye
opera tek yol. Ondada nispeten düzgün çalışıyormu?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Scuderia.
Üye
Hayır operada toch.facebook hiç iyi çalışmıyor bu bahsettigimiz hata yüzünden fb touch , fastbook vs uygulamalardada aynı sorun oluyor facebook buna bir el atmalıı !!
ahmetdemircim
Üye
opera mobile 12 - 2258 sürümünde nisbeten iyi çalışıyor. 808 de çok daha iyi çalışıyor. tabi bundada sürekli sayfa yükleyip operayı dondurma problemi var. ana sayfalarda beklerseniz alttan sürekli sayfa yüklemeye devam ediyor belli müddet sonra opera ağırlığa dayanamayıp dunuyor.
pRime.
Üye
fmobi...
Scuderia.
Üye
Suanlık tek çözüm FB browser gözüküyor nokia ile görüştüm 2 kere online olarak biz bişey yapamayız facebook tarafından yapılması gerekiyor falan filan diyor iş facebooka kaldı..
HL_Rockk
Üye
ewt bende görüştüm nokia ile bizle alakalı bişey deil diyolar facebooktan kaynaklanan bişeymiş ama android cihazlarda takır takır çalışıyo abi anlamadım gitti bu işi uygulama olarak yüklüyorum fb touchu mağazadan yine açmıyo kendi web browserinde hata veriyo facebook browser stabil çalıştırıyo ama ordan dosya indirme işlemlerini yapamıyoruz Qwerty klavyede gıcık geliyo cidden bi çözümü olmalı artık
Plesk234
Üye
BoŞKoYSana
emrh77
Üye
bende de var arkadaşlar m.facebook a giriyorum sayfanın en altında arkadaş olarak tanıyabileceğim kişiler var ve daha aşağısına inemiyorum, birde menü tuşuna basamyorum , sohbetin mesajların olduğu bölüm
Bende hiçbir sıkıntı yoktu fakat 3 gündür kendi tarayıcısından faceye girdiğimde üstteki bildirim yerleri gözükmüyor ve facebookta hiçbir işlem yapamamaktayım :S