TOSHIBA p755-10j hakkında yorumlarınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
TOSHIBA p755-10j hakkında yorumlarınız?
Arkadaşlar biraz önce bu ürünün siparişini
verdim fakat internette ilgili yorum
bulamadım bi sitede vardı ordada çok
kötü olduğunu söylemişler. Kullanan varsa
yorumlayabilirmi iyi bi sistemmi sizce iptal
etme veya degistirme sansım varken
üzülmeyeyim sonradan ilgilenenlere
teşkkürler şimdiden.
Ekleme: Ram 8GB

ANIL

ANIL

Admin
İnternette gördüğüm fiyatı ile şok oldum doğru değildir umarım. Ne kadara aldın bu cihazı? Ayrıca fiyatı hiç önemli değil hemen iptal etmeni tavsiye ederim.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Anıl doğru noktaya değinmiş. Toshiba güzel ürünler çıkartıyor ama gereksiz pahalı. Bu laptopun daha da iyisini yaklaşık 1400-1500 liraya bulabilirsin.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
1400 liraya aldım normal fiyatı 2000 küsür galiba

Düzeltme: pahali olmasi onemli degil kaliteli oldugu icin bu markayi aldim ben cihazla ilgili gorüsleri merak etmistim

ANIL

ANIL

Admin
1400 liraya aldım normal fiyatı 2000 küsür galiba

Düzeltme: pahali olmasi onemli degil kaliteli oldugu icin bu markayi aldim ben cihazla ilgili gorüsleri merak etmistim

i7 2630qm işlemci var bu işlemciyi tavsiye etmiyorum bende kullandığım için. Ekran kartı 540M orta seviye bir kart. Marka olarak laptop almak çok doğru değil. Bence 630M ekran kartlı modellere bak derim ve 2630qm işlemciden uzak dur.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi

i7 2630qm işlemci var bu işlemciyi tavsiye etmiyorum bende kullandığım için. Ekran kartı 540M orta seviye bir kart. Marka olarak laptop almak çok doğru değil. Bence 630M ekran kartlı modellere bak derim ve 2630qm işlemciden uzak dur.

hmm. o islemciyi neden tavsiye etmezsin acarmisin biraz herkes bilgilensin

ANIL

ANIL

Admin
Gerçekte 4 sanal olarak 8 çekirdeğe sahip işlemci oyunlarda sıkıntı yok fazla ısındığı söyleniyor benim bir sorunum yok ama bu işlemci serisi eskide kaldı o yüzden yeni serilerden almanızı tavsiye ederim.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekte 4 sanal olarak 8 çekirdeğe sahip işlemci oyunlarda sıkıntı yok fazla ısındığı söyleniyor benim bir sorunum yok ama bu işlemci serisi eskide kaldı o yüzden yeni serilerden almanızı tavsiye ederim.

hm sagol tesekkurler

netsea255

Üye

Aslında işlemci de sorun yok ama Anıl a katılıyorm. 3610qm sersi veya cok az bi üst modelini almanı tavsiye ederim.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
tamam aldık artık sağolun (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt