avcitalip
Üye
Daha 4 e geçen kız kuzenimin laptopu var ve çok sağlam ama babasıda(eniştem) kızıda temiz bakmayı bilmiyorlar . ankaraya tatile gelmişlerdi yani bizim eve. bigün hep beraber dışarı çıktılar ben çıkmadım bilgisayarın altında birkaç tane vidalar vardı söktüm altına baktım ki toz toprak olduğu gibi geri kapattımkuzenim bilgisayarı eline alıp oynamaya çalıştığında eğer masaya koyarsa 1 saat içerisinde kapanıyordu çünkü fanlar berbat durumda
sürekli aç kapa aç kapa eniştem sürekli soruyo niye böyle bende bilmiyom diyom tabi ama eniştem şu sıralar yeni bilgisayar bakıyor alırlarsa bende o bilgisayarı alıp tertemiz yapıcam
![]()
sen bide benim kuzenimin Toshiba'sını görsen kendi kuzenine şükredersin klavye çalışmıyor daha sonra pc nin performansı çok düşük i5 işlemci olmasına rağmen hatırlıyorum ilk aldığında uçuyordu yani
sonra ikide bir mavi ekran veriyor hoparlörlerden biri patlak aynı benim eski toshiba gibi olmuş daha 2-3 yıllık pc kasasını görsen orijinali beyaz ama hep çizmiş siyah siyah renkler var üzerinde gitmiş kalp falan yapıştırmış taksim gezi parkı olaylarında hurdaya çevrilen otobüsler gibi olmuş
ipad 3'ü olduğu için pek pc'ye geçmiyor 
- - - Eklendi - - -
Çakaaal, ayıp la![]()

kuzenim bilgisayarı eline alıp oynamaya çalıştığında eğer masaya koyarsa 1 saat içerisinde kapanıyordu çünkü fanlar berbat durumda 

şu anda geçen haftadan beri 40 TL Topladım kendime 230 TL'lik falan tablet pc alacağım çünkü telefonu babam alacak oda şu şekilde oldu
Akıyon ha...
2-3 lira tamam işte bende ilk okuldayken 10 TL alırdım çıtayı lisede 20 TL'ye çıkarttılar işte arada da 30 atıyorlar