Toshiba Leptop Wi-Fi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Daha 4 e geçen kız kuzenimin laptopu var ve çok sağlam ama babasıda(eniştem) kızıda temiz bakmayı bilmiyorlar . ankaraya tatile gelmişlerdi yani bizim eve. bigün hep beraber dışarı çıktılar ben çıkmadım bilgisayarın altında birkaç tane vidalar vardı söktüm altına baktım ki toz toprak olduğu gibi geri kapattım :D kuzenim bilgisayarı eline alıp oynamaya çalıştığında eğer masaya koyarsa 1 saat içerisinde kapanıyordu çünkü fanlar berbat durumda :D sürekli aç kapa aç kapa eniştem sürekli soruyo niye böyle bende bilmiyom diyom tabi ama eniştem şu sıralar yeni bilgisayar bakıyor alırlarsa bende o bilgisayarı alıp tertemiz yapıcam :ehe

sen bide benim kuzenimin Toshiba'sını görsen kendi kuzenine şükredersin klavye çalışmıyor daha sonra pc nin performansı çok düşük i5 işlemci olmasına rağmen hatırlıyorum ilk aldığında uçuyordu yani :ehe sonra ikide bir mavi ekran veriyor hoparlörlerden biri patlak aynı benim eski toshiba gibi olmuş daha 2-3 yıllık pc kasasını görsen orijinali beyaz ama hep çizmiş siyah siyah renkler var üzerinde gitmiş kalp falan yapıştırmış taksim gezi parkı olaylarında hurdaya çevrilen otobüsler gibi olmuş :ehe ipad 3'ü olduğu için pek pc'ye geçmiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Çakaaal, ayıp la :ehe

:ehe

Invoke

Invoke

Üye
Benim intel Dual Core 2
2.2ghz ati readon 4500 ekran kartı var. İdare ediyoruz, ekran kartı az daha yüksek olsa güzel olurdu aslında ama oyun anlamında da bugüne kadar sorun yaşamadım. Bundan sonra yaşayacağımı düşünüyorum... Neyse bakalım, kalitesi on numara ama bence. Ha toshibayı aldın girdi sana, şimdi kendini avutuyorsun demeyin ciddiyim, klavyesi mesela o kadar iyi ki :pro:
Sizin kuzenlerin durumu vahimmiş :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Benim intel Dual Core 2
2.2ghz ati readon 4500 ekran kartı var. İdare ediyoruz, ekran kartı az daha yüksek olsa güzel olurdu aslında ama oyun anlamında da bugüne kadar sorun yaşamadım. Bundan sonra yaşayacağımı düşünüyorum... Neyse bakalım, kalitesi on numara ama bence. Ha toshibayı aldın girdi sana, şimdi kendini avutuyorsun demeyin ciddiyim, klavyesi mesela o kadar iyi ki :pro:
Sizin kuzenlerin durumu vahimmiş :ehe

tabi tabi CapsLock'a basınca orada bir ışık yanıyor klavyenin her tarafına dağılıyor o kadar iyi :ehe

Xurmirac

Xurmirac

Üye

tabi tabi CapsLock'a basınca orada bir ışık yanıyor klavyenin her tarafına dağılıyor o kadar iyi :ehe

benim kuzenin laptopnun " O " harfi dokunmatik gibi bişey olmuş :D " O " tuşuna dokunuyom hemen o harfi çıkyo :D eğer basarsam 4 tane çıkıyo :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

benim kuzenin laptopnun " O " harfi dokunmatik gibi bişey olmuş :D " O " tuşuna dokunuyom hemen o harfi çıkyo :D eğer basarsam 4 tane çıkıyo :D

bir süre sonra slikonu çıkıyor aman diyim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

tabi senin z580 bilgisayarın var rahatsın :D

:) yeri gelince buda eskiyecek bakalım ne gibi sorunlar çıkaracak :evet: ben bunu üniversite 2.sınıfta falan gerek duyarsam değiştirip güzel böyle 3-4 Bin TL'lik MSI veya Monster almayı düşünüyorum :) şimdi son senem lise 4 oldum :)

- - - Eklendi - - -

çıkarsa işkence etmeye başlıyo sana:D

aynen,eğer bir leptobun klavyesinin tuşu çıktıysa ve yaptıracaksan bence onu yaptıracağına harici a4-tech oyun klavyesi al çok çok daha iyi olur zaten leptopların tuşları rahat 3-4 yıl dayanıyor o süre zarfında bataryan %99 ölmüş oluyor yani leptop masaüstü mode on oluyor :ehe

Xurmirac

Xurmirac

Üye

:) yeri gelince buda eskiyecek bakalım ne gibi sorunlar çıkaracak :evet: ben bunu üniversite 2.sınıfta falan gerek duyarsam değiştirip güzel böyle 3-4 Bin TL'lik MSI veya Monster almayı düşünüyorum :) şimdi son senem lise 4 oldum :)

- - - Eklendi - - -

aynen,eğer bir leptobun klavyesinin tuşu çıktıysa ve yaptıracaksan bence onu yaptıracağına harici a4-tech oyun klavyesi al çok çok daha iyi olur zaten leptopların tuşları rahat 3-4 yıl dayanıyor o süre zarfında bataryan %99 ölmüş oluyor yani leptop masaüstü mode on oluyor :ehe

para kaynağı çok sağlam galiba :D :D :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

para kaynağı çok sağlam galiba :D :D :D

idareli kullanmayı bilirsen evet :) belki sen benden zenginsindir ama idareli kullanmıyorsundur :evet: mesela ben bu Z580'i ailemin tek kuruş yardımı olmadan aldım :)

olay tamamen parayı tutmakla bitiyor mesela ben geçen sene c6-01 kullanıyordum(onuda ben almıştım) artık sıkılmıştım ve android cihaz almaya karar vermiştim iyi kötü bir ace alacaktım forumdakiler 5 para etmez dediler ve bende almadım c6-01'imi değerindeyken 450TL'ye sattım ve 750 TL'ye 2.el temiz bir sahibinden satılık s2 buldum adam telefoncuya satacağıma sen al demişti adam s3 almış :) neyse banada piyango gibi temiz s2 arayan birisi düştü bende o zaman fiyatları 900-1000 TL arasında değişiyordu 900TL'ye o adama sattım(tanıdıktı) neyse sonra 150 TL daha cebimde birikmiş para vardı onunla beraber 1.050 TL'ye Note 1 bulmuştum ve onu almıştım sonra Almanya'dan bir abimizin tanıdığı gelmişti onda da s3 vardı ne kadar demiştim ben 500 €'ya aldım demişti bende eğer Almanya'dan gelecek birisi varsa bana'da aldırabilir misin parasını vereceğim dedim oda olur dedi ve bende note'u aldığım aynı gün geri verdim adam zaten başka alıcısı var falan dedi hiç konuşmadan paramı geri verdi sonra 1.050 TL param vardı ve tanıdığımdan s3'ü 450€'ya bulduğunun haberini aldım alayım mı diye sordu al dedim ve kardeşimden üstünü borç aldım yaklaşık 1.130 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam neyse cihaz 1 hafta içinde geldi elimde sıfır s3 vardı ve kayıt ettirilmesi gerekiyordu ve bunuda bir abimden hediye olarak aldım ve bir s3'üm oldu işte :) hikaye bu tamamen parayı tutmak hiç harcamamak mesela sen benim bir bakkaldan veya bir yerden kolay kolay su aldığımı bile göremezsin paramı tutarım ve kendimce büyük yatırımlar yaparım sonra s3'ü 900 TL'ye pc alabilmek için sattım o sırada ps3'ümüz vardı onuda sattık kardeşim ile ikimiz almıştık ve o şekilde Z580'in parasını tamamladım herşey dahil 1.150 TL'ye aldım şimdi de kullanıyorum bu para ise haftalık 30 TL'yi geçmeyen kendi cep harçlıklarımla toplandı ama yemedim ama içmedim sonuçta şu anda elimde pc var mı var :evet: şu anda da aynı prensibi uyguluyorum para biriktiriyorum ancak yaz tatili diye biraz parayı kıstılar 10-20 TL veriyorlar gezmeyeyim ders çalışayım diye :( şu anda geçen haftadan beri 40 TL Topladım kendime 230 TL'lik falan tablet pc alacağım çünkü telefonu babam alacak oda şu şekilde oldu

babam zayıf getirme pc benden dedi(illaki zayıf getireceğimi biliyor o yüzden konuşuyor ben biliyorum) neyse bende zayıf getireceğimi bildiğim için pc yi kendim aldım ve sonucunda telefonumu ve ps3'ü sattım sonra sene sonu bir baktım 2 tane zayıf geliyor matematik ve geometri hocalarla konuştum sözlülerle geçirin diye ikna etmeye çalıştım sonra matematikçi insafa gelip geçirdi ve bir tek geometri kaldı bu hocayada bir tek siz kaldınız dedim oda benim prensibim bu v.s dedi bir türlü ikna olmadı sonra gittim samimi bir atölye hocasının yanına 3 geliyordu atölye ve 3 ders saati vardı hocam şunu 4 yapalım dedim adam ortalamayla geçeceğim diye 5 yaptı ve ortalamam 3.15 oldu ve sorumsuz ortalama ile geçtim babama sözünde dur bana pc alacaktın dedim pc yi ben aldım ama telefonsuz kaldım telefonuda sen al dedim oda peki dedi şimdi 1.300 TL'yi geçmeyecek bütçeyle bana Arabistan'dan en kral telefonu alacak geçen sene Note 2 1.280 TL miş bu sene de note 3 aynı olur büyük ihtimalle,kayıt parasınıda ben hazırlayacağım artık :) veya paralel ithalatlar s4 gibi bir anda ucuzlarsa üstünü tamamlayıp paralel yurtiçi alırım :eller:

Invoke

Invoke

Üye
:blink: Akıyon ha...

Xurmirac

Xurmirac

Üye

çok yazmışım haa :)

Lise 1 e geçtim ve şu ana kadar hiç haftalık veya aylık harçlık almadım. okula giderken hiçbir zaman harçlık almadım alırsamda en fazla 2-3 lira onun dışında elimde satmaya hiçbirşey yok :/ 2 yıldır telefon telefon diye çırpınıyorum alacağım telefon 634 lira ama babam iPad 2 aldı Sim Kart takılmıyo zaten özel bi eşyamda değil şu anda görevde çankırıda iPad da yanında aslında babam satmak istiyo onu satalım bana telefon alalım diyorum satıp kendime 300 liralık tabletlerden alıcam diyor vodemnet vs. takılan tabletlerden istiyor. yani sonuç olarak şu, elime düzenli olarak para geçse bende para biriktirebilirim ama geçmiyo 2 binin üzerinde gelirimiz var ablam üniversite 3 e gidiyor 3 telefon değiştirdi 1 bilgisayar aldı bana daha ne bilgisayar alındı ne telefon alındı elimdeki telefonu bayram harçlığıyla ablamdan aldım. hay almaz olaydım telefon istiyorum diyorum elindekinin değerini bil daha telefon göremezsin elindekiyle idare et diyolar sürekli sürekli aynı şeyi söylüyolar. ablamın ilk telefonu fıstık gibi e-250 idi telefonun meftasını çıkardı üstüne 2 telefon daha değiştirdi ama bana daha 1 telefon dahi alınmadı. borçlarımız var diye bana telefon alamıyolarmış bana öyle diyolar ama nasıl oluyosa ablama bilgisayar alınıyo. sözde ders yapacam diyo ama gün boyu yaptığı tek şey film indirip film izlemek. bana telefon almak için ya okul birincisi olacakmışım yada lise 1 i bekliyecekmişim soruyorum ablama telefon aldığınızda okul birincisimiydi cevap yok. şimdi lise 1 e geçtim baba telefon alacan mı diyorum " heee alacam 8. sınıfta çok çalıştın ya ödüllendiricem " diye dalga geçiyo. ben kendimi bildim bileli hiç sıfır bir eşyanın jelatinini açıp kutusundan çıkarmadım. haftalık veya aylık düzenli olarak elime para geçmedi. bana haftalık 10 lira bile gelse ben ne yapar ne eder bi telefon alırdım.. Profilde iPad 2 yazıyo ama normalde C3303K :kotu:

hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyolar benden kendilerini mutlu edecek şeyler bekliyolar onun karşılığında istediklerim yapılacak diyolar. bi insan yıllarca hayatında hiçbir değişiklik yaşamadan hiç yeni bir eşyaya sahip olmadan nasıl okulunda başarılı olabilir ki ? insan hayatından bıkar yaşama sevinci kalmaz ki.. sıfır olarak aldığım en büyük şey 80 Liralık bir Guitar Hero gitarıydı..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Lise 1 e geçtim ve şu ana kadar hiç haftalık veya aylık harçlık almadım. okula giderken hiçbir zaman harçlık almadım alırsamda en fazla 2-3 lira onun dışında elimde satmaya hiçbirşey yok :/ 2 yıldır telefon telefon diye çırpınıyorum alacağım telefon 634 lira ama babam iPad 2 aldı Sim Kart takılmıyo zaten özel bi eşyamda değil şu anda görevde çankırıda iPad da yanında aslında babam satmak istiyo onu satalım bana telefon alalım diyorum satıp kendime 300 liralık tabletlerden alıcam diyor vodemnet vs. takılan tabletlerden istiyor. yani sonuç olarak şu, elime düzenli olarak para geçse bende para biriktirebilirim ama geçmiyo 2 binin üzerinde gelirimiz var ablam üniversite 3 e gidiyor 3 telefon değiştirdi 1 bilgisayar aldı bana daha ne bilgisayar alındı ne telefon alındı elimdeki telefonu bayram harçlığıyla ablamdan aldım. hay almaz olaydım telefon istiyorum diyorum elindekinin değerini bil daha telefon göremezsin elindekiyle idare et diyolar sürekli sürekli aynı şeyi söylüyolar. ablamın ilk telefonu fıstık gibi e-250 idi telefonun meftasını çıkardı üstüne 2 telefon daha değiştirdi ama bana daha 1 telefon dahi alınmadı. borçlarımız var diye bana telefon alamıyolarmış bana öyle diyolar ama nasıl oluyosa ablama bilgisayar alınıyo. sözde ders yapacam diyo ama gün boyu yaptığı tek şey film indirip film izlemek. bana telefon almak için ya okul birincisi olacakmışım yada lise 1 i bekliyecekmişim soruyorum ablama telefon aldığınızda okul birincisimiydi cevap yok. şimdi lise 1 e geçtim baba telefon alacan mı diyorum " heee alacam 8. sınıfta çok çalıştın ya ödüllendiricem " diye dalga geçiyo. ben kendimi bildim bileli hiç sıfır bir eşyanın jelatinini açıp kutusundan çıkarmadım. haftalık veya aylık düzenli olarak elime para geçmedi. bana haftalık 10 lira bile gelse ben ne yapar ne eder bi telefon alırdım.. Profilde iPad 2 yazıyo ama normalde C3303K :kotu:

hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyolar benden kendilerini mutlu edecek şeyler bekliyolar onun karşılığında istediklerim yapılacak diyolar. bi insan yıllarca hayatında hiçbir değişiklik yaşamadan hiç yeni bir eşyaya sahip olmadan nasıl okulunda başarılı olabilir ki ? insan hayatından bıkar yaşama sevinci kalmaz ki.. sıfır olarak aldığım en büyük şey 80 Liralık bir Guitar Hero gitarıydı..

nasıl hiç harçlık almıyor musun yani ? :oha: 2-3 lira tamam işte bende ilk okuldayken 10 TL alırdım çıtayı lisede 20 TL'ye çıkarttılar işte arada da 30 atıyorlar :evet: bizde de küçüğün değeri var büyüğün değil :evet:

- - - Eklendi - - -

bence sen ailen ile konuş madem siz bişey almıyorsunuz düzgün harçlık verin de,bana da 6.sınıfa kadar günde 1 TL veriyorlardı onunla da simit ayran su alıyordum bitip gidiyordu aynı şekilde orta okulda konuştum 10 TL oldu :evet: sen söylemezsen onlar vermez yani şöyle diyeyim " ağlamayan bebeğe meme vermezler "

Xurmirac

Xurmirac

Üye

nasıl hiç harçlık almıyor musun yani ? :oha: 2-3 lira tamam işte bende ilk okuldayken 10 TL alırdım çıtayı lisede 20 TL'ye çıkarttılar işte arada da 30 atıyorlar :evet: bizde de küçüğün değeri var büyüğün değil :evet:

- - - Eklendi - - -

bence sen ailen ile konuş madem siz bişey almıyorsunuz düzgün harçlık verin de,bana da 6.sınıfa kadar günde 1 TL veriyorlardı onunla da simit ayran su alıyordum bitip gidiyordu aynı şekilde orta okulda konuştum 10 TL oldu :evet: sen söylemezsen onlar vermez yani şöyle diyeyim " ağlamayan bebeğe meme vermezler "

her işleri kredi kartıyla yapıyolar yani bankadaki parayı çekmiyolar sadece arada sırada para oluyo işte ondada maksimum 3 lira falan veriyolar onuda zaten okulda harcamıyom evde biriktirmeye çalışıyom ama paranın devamı gelmeyince orda durmasının bi anlamı yok 2 haftada bir 3 lirayla kim para biriktirebilmiş..

günlük 10 lira mı alıyodun sen? bana değil günlük haftalık 10 lira bile yeter of çıldırcam ya bana bişeler almak için hep ilk adımı benden bekliyolar. ne harçlık verdikleri var ne başka bişe :vur :vur :vur :vur :vur

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

her işleri kredi kartıyla yapıyolar yani bankadaki parayı çekmiyolar sadece arada sırada para oluyo işte ondada maksimum 3 lira falan veriyolar onuda zaten okulda harcamıyom evde biriktirmeye çalışıyom ama paranın devamı gelmeyince orda durmasının bi anlamı yok 2 haftada bir 3 lirayla kim para biriktirebilmiş..

günlük 10 lira mı alıyodun sen? bana değil günlük haftalık 10 lira bile yeter of çıldırcam ya bana bişeler almak için hep ilk adımı benden bekliyolar. ne harçlık verdikleri var ne başka bişe :vur :vur :vur :vur :vur

haftalık 10 TL alıyordum :evet: kredi kartını hiç sana veriyorlar mı peki ? verdiklerinde git bi dükkana para lazım karttan geçmem lazım 5 TL geçecekse adam 10 TL geçsin 1 TL adama ver komisyon 4 lira sana kalsın gibi yapabilirsin anladığım kadarıyla Ailen memur ?

bu bankalar adamı bitiriyor vallaha hiç bulaşmamak gerekiyor :evet: benimde 2 tane ATM kartım var iptal ettirsem mi diye düşünmüyor değilim ama yarın birgün birşey satarım falan diyorum etmiyorum zaten kredi falan çekilmiyor yatırdığını çekebiliyorsun borçlanma falanda olmuyor yani :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye

haftalık 10 TL alıyordum :evet: kredi kartını hiç sana veriyorlar mı peki ? verdiklerinde git bi dükkana para lazım karttan geçmem lazım 5 TL geçecekse adam 10 TL geçsin 1 TL adama ver komisyon 4 lira sana kalsın gibi yapabilirsin anladığım kadarıyla Ailen memur ?

bu bankalar adamı bitiriyor vallaha hiç bulaşmamak gerekiyor :evet: benimde 2 tane ATM kartım var iptal ettirsem mi diye düşünmüyor değilim ama yarın birgün birşey satarım falan diyorum etmiyorum zaten kredi falan çekilmiyor yatırdığını çekebiliyorsun borçlanma falanda olmuyor yani :)

sürekli internetten hesap ekstresine bakıyor babam yani o şekil para koparmak kolay ama yakalanmam an meselesi :D

hayır babam bi şirkette tır şoförü birde emekli maaşı var yani normalde 3.5 bin kadar gelirimiz var ama 1400 lira kredi borcu var 5 ay daha 1400 lira borç var o yüzden 2000in üzerinde dedim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

sürekli internetten hesap ekstresine bakıyor babam yani o şekil para koparmak kolay ama yakalanmam an meselesi :D

hayır babam bi şirkette tır şoförü birde emekli maaşı var yani normalde 3.5 bin kadar gelirimiz var ama 1400 lira kredi borcu var 5 ay daha 1400 lira borç var o yüzden 2000in üzerinde dedim :)

hayır babanın haberi olsun zaten :) çal demek istemedim hani sürekli kart kullanıyor nakit hiç bulundurmuyor dedin ya :evet:

Xurmirac

Xurmirac

Üye

hayır babanın haberi olsun zaten :) çal demek istemedim hani sürekli kart kullanıyor nakit hiç bulundurmuyor dedin ya :evet:

ha anladım :D bunu şu anda yapmam imkansız :D ama zaten köye gidecez orda anneannem dayım vs. var onlardan alacağım harçlık bide babam iPad i satarsa bişeler yaptırmaya çalışacam :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

ha anladım :D bunu şu anda yapmam imkansız :D ama zaten köye gidecez orda anneannem dayım vs. var onlardan alacağım harçlık bide babam iPad i satarsa bişeler yaptırmaya çalışacam :ehe

iyi bakalım,senin yerinde olsam bundan alırdım :

Samsung Galaxy SII'den iyi performans veriyor ve fiyatı çok daha ucuz hiç yoktan canın sıkılmaz ve bu yanındayken cep telefonun 3310 olsa da sorun olmaz :) sadece şebekeden internete giremez ve görüşme yapamazsın ki zaten internet paketi alabileceğini sanmıyorum eğer alırım dersen 60-80 TL ye Artes'in harici 3G modemi var alırsın onlardan birini takarsın tablete al sana şebekeden internet :oke:

Üst Alt