paganini58
Üye
Toshiba A200 1HV Laptop (Arızalı)
Arkadaşlar elimde 2007 eylül ayında alınmış Toshiba A200 1HV marka laptop bilgisayarım var.
Bilgisayar ısınıp kendini kapatıyor diye kütahyada pramit bilgisayar isimli bi dükkana yapılması için verdim.
Nasıl teknik servis ise ısınıp kapanan bilgisayar hiç açılmaz oldu. Cihazımı yapılmadan zorla geri aldım.
Bu bilgisayarı nasıl değerlendirebilirim cevap verir iseniz sevinirim. Tamir ile uğraşmaycağım.
Yedek parça olarak almak isteyen varmı.
SORUNLAR:
1- Power tuşunun ana karta komutu aktardığı film çalışmıyor bilgisayar bu yüzden açılmıyor.
2- Film problemini çözdükten sonra bilgisayar açılıyor fakat ekranın aydınlatması çalışmıyor bu seferde.
Tamamen hurda bir cihaz değil.. sayılan sorunlar dışında tüm donanımı sağlam!
Bu haliyle almak isteyen birileri var ise beni yönlendirirmisiniz saygılar...
Bilgisayar ısınıp kendini kapatıyor diye kütahyada pramit bilgisayar isimli bi dükkana yapılması için verdim.
Nasıl teknik servis ise ısınıp kapanan bilgisayar hiç açılmaz oldu. Cihazımı yapılmadan zorla geri aldım.
Bu bilgisayarı nasıl değerlendirebilirim cevap verir iseniz sevinirim. Tamir ile uğraşmaycağım.
Yedek parça olarak almak isteyen varmı.
SORUNLAR:
1- Power tuşunun ana karta komutu aktardığı film çalışmıyor bilgisayar bu yüzden açılmıyor.
2- Film problemini çözdükten sonra bilgisayar açılıyor fakat ekranın aydınlatması çalışmıyor bu seferde.
Tamamen hurda bir cihaz değil.. sayılan sorunlar dışında tüm donanımı sağlam!
Bu haliyle almak isteyen birileri var ise beni yönlendirirmisiniz saygılar...