TopBar2.1| Android 2.3 Stil Edit by ogzhnoTr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ben yapmadım. Üstünde oynadım azıcık :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
anladım.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
paylaşım için çok teşekkürler fakat bunları nasıl yaptığınızı anlatırsanız daha yararlı olmaz mı

x-scarface

x-scarface

Üye
paylaşım için çok teşekkürler fakat bunları nasıl yaptığınızı anlatırsanız daha yararlı olmaz mı

nasıl kullanılacağı ilk mesajda mevcut onu soruyorsan ilk mesaja bak.
Nasıl yapılıyor dersen inkspace programı ve sis content kullanımını bilmen gerekiyor bütün islemler mif dosyasının üzerinde yapılıyor :oke:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye

nasıl kullanılacağı ilk mesajda mevcut onu soruyorsan ilk mesaja bak.
Nasıl yapılıyor dersen inkspace programı ve sis content kullanımını bilmen gerekiyor bütün islemler mif dosyasının üzerinde yapılıyor :oke:

biraz detaylı anlatır mısın ? mesela mif dosyasını siscotent ile açınca ne olacak ?

x-scarface

x-scarface

Üye

biraz detaylı anlatır mısın ? mesela mif dosyasını siscotent ile açınca ne olacak ?

siscontent le mifi açıp içindeki svg dosyaları inkspace ile düzenleyeceksin ama svg işi hassas iştir dikkat etmen gerekir yaptıktan sonra tekrar siscontents le paketleyeceksin tamamdır :oke:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye

siscontent le mifi açıp içindeki svg dosyaları inkspace ile düzenleyeceksin ama svg işi hassas iştir dikkat etmen gerekir yaptıktan sonra tekrar siscontents le paketleyeceksin tamamdır :oke:

:tşk: şimdi daha yararlı oldu :oke:

bygokhan

bygokhan

Üye
X-Scarface'in stil arşivinden bulduğum bir stili üstünde çalışarak (mif'i parçalayarak ve üstünde oynama yaparak) "avkon.dll" dosyasını kullanmanıza gerek kalmayan bir stil elde ettim.

Resimler :

İndirme Linki :

Nasıl yapacağım peki ?

1- 'yi indirin.
2-Telefona kurun (Otomatik C'ye kurulacaktır.)
3-Kurduktan sonra C'ye "Belle_TopBar" adlı klasör açılacaktır.
4- 'ı indirin.
5-Rar'dan çıkan dosyayı "3.adımdaki klasör"e atın.
6-Uygulamayı açıp temalar bölümünden "Android 2.3 edit by ogzhnoTr"'u seçin.
7-Telefonu kapatıp açın.
8-İşlem tamam. Güle güle kullanın :)

%95 Kendime ait, Tarih'in öyle olması hard format atmam ve tekrar ayarlamamam. Hard format'ın nedeni ise avkon.dll 'nin tekrar silinmemesi.
n97 de calıstıramadm :S

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ozur dilerim yardimci olamiycam :( Konudan destegimi cekiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt