TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

muzcom

Üye
Bende P1i var sorunsuz çalışıyor.C nn içinde klasör aç o şekilde yap bu konu altında anlatıldı.Ama haritalatın ayrıntısı az garmin i deneyeceğim yakın zamanda ama wayfinder iyi oda gprs den bağlanıyo.Ama tom tom sorunsuz proble yok upload da!
sen yapmışsın bunu bi ayrıntılı anlatsana c de doosya açmayı sana zahmet

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeklerine sağlık

muzcom

Üye
şayet dos ekranı kayboluyorsa

öncelikle !- dosyasının İsmini - Olarak değiştir TT6_kg_4_C4Pda dosyasının isminide sss yap.
yeni isim verdiğin - dosyasını C: ye kopyala
daha sonra Başlat donatılar dan komut istemci yi çalıştır.
C:\cd - yaz enter e bas
C:\-> bu şekilde bir görüntü oluşacak
küçüktür işaretinden sonra sss TomTom_Turkiye_v608.mid yaz ve enter e bas
Enter Device ID gelecek telefondan aldığın kodu yaz ve enter e bas kod çıkacaktır.
(C:\->sss TomTom_Turkiye_v608.mid yukarıda yazdıklarımın özeti)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

genede olmadı yaaww

mylasa

Üye
tesekkurler

el_fetih

Üye
slm kolay gelsin nokia 7610 için gps programı var mı acaba
şimdiden teşekkürler..

boxer2828

boxer2828

Üye
arkadaşlar ben HTC kullanıyorum ama kanser olmak üzereyim tom tomu yanlışlıkla devre dışı bıraktım word de aynı iptal lütfen yardımcı olun ya [email protected]

murat5452

Üye
ah mübarekler bi de yapabilsem kıracam teli nerdeyse litfen yardım

aslanbey66

Üye
Selamun Aleykum
Arkadaslar bende su an yurt disindan getirmis oldugum Tranconic PNA 6000 gps cihazi var cihazda su an avrupa yuklu Nevigon 5. Su an tukiyedeyim bu cihazima turkiye haritasi yuklemek istiyorum bu cihaza uygun map. uzantili tukiye haritasini nasil yuklerim yardimci olursaniz cok sevinirim. Paylasim formuna emegi gecen arkadaslarada tsekkur ederim emeklerinden dolayi.

antigen

Üye
p1i de garmin 2007/10 yükledim ve sorunsuz çalışıyor ama tomtomuda merak ediyorum daha iyi olabilirmi harita detayı bakımından.. Kıyaslamış olan oldumu hiç? (wayfinder haritası hoşuma gitmedi çok detaysız garmine göre)

ufukucar52

Üye
arkadaşlar ben htc pda kullanıyorum bi şekilde harıtayı kurdum ama ürün şifresi soruyo. ben symbiandaki işlemleri yapamadığım içim şifreyi bulamadım. ürün şifresini bile varmı sölermisiniz

yckoc2004

Üye
arkadaşlar bende p990i kullanıcısıyım ve bu uygulamayı telefonuma kurmak istiyorum telefonumda harici gps alıcısı yok. sadece şehir rehberlerinde olduğu gibi gps alıcısı olmadan haritaları kullanabiliyormuyum? bide gps alıcısı alsam gps i kullanmak nasıl ücretlimi bilgilendirirseniz sevinirim

ufukucar52

Üye
arkadaslar bunu htc 3300 e kurmus olan varmı aranızda.
ben bunu tomtom home programıyla kurmaya çalışıyorum çunku haritayı telefona kopyaladığımda program haritayı görmüyo.

tomtom home la kurarken sorduğu kodu giriyorum ama geçerli değil diyo?????

antigen

Üye
p1i kurdum çalıştı program olarak wayfinder ve garminden güzel ama harita olarak o kadar iyi değil.
Haritada garmin 1 tomtom 2 programda tomtom 1 garmin 2 tabi tomtoma yeni harita gelecektir o zamana kadar tel. de beklesin. Sunan arkadaşlara teşekkürler..

badoo

Üye
bendde tomtom un cihazi var.haritalari hafiza kartina koysam calistirirmi bilgin varmi acaba?

antigen

Üye
telefonunu bilmiyorum ama p1i ye kurulum yaparken gps alıcısı olarak 2 seçenek vardı 1 i tomtom du zaten, sende program varsa ve sadece harita kurmak istiyorsan eğer, deneyimim çok az oldu ama çalıştırır sanırım. deneyerek bulmak en güzeli, en kötü ihtimalle yeniden kurarsınki çok zaman almayan bir uygulama.

badoo

Üye
benim telefon degil amerikada yasiyorum tomtom gps aleti var turkiye haritasi yukleyip babamlara vermek istiyorum.mmc giriside var makinanin.acaba bu map uyarmi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arama Yapsan..

MULAWI

Üye
Selam Arkadaşlar

Ben şimdi P990i ye kurdum harika çalışıyor, hızlı takılmadan, şimdi birde GPS i aldıkmı iş tamamdır ;)

Arkadaşlar şimdi Hafiza Kart daki dosyaları (Harita Harıç tabii) silebilirmiyim?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar
yazmadan duramicam, bu sürüklemekle şifre alamadım ben CMD pençeresini kapatıyo şifre vermeden.

Ben şöyle yaptım ve kesin şalışır:
öncelikle k**gen dosyasını C:\ ye direk kopyala sonraaaa....
Windows da BAŞLAT > ÇALIŞTIR (tıkla)
yazan kısma cmd yaz (enter)
açılan pencerede cd.. (2 kere) şimdi C:\ çıkacak
cd k**gen (enter)
TT6_kg_4_C4Pda.exe TomTom_Turkiye_v608.mid (enter)
exe ile TomTom.... arasında bir tane boşluk bırakmaya unutma
şimde senden KOD istiyecek onu GDDS2 YRHG4 şeklinde arada boşluk bırakarak aynı Cep de verdiği gibi...
şimdi sana şifre verecek onu not alıp cebinie giriş yapın hepsi bu... umarım anlayışlı yazabilmişimdir ;)

bbenek

Üye
çok Tşkr. Ama Ikinci Ve üçüncü Link Sağlam Da Yaw 8 Karakter çıkıyor Nasıl Indircem

buraqt

buraqt

Üye
cıhazındatom tom olması sart deılmıelınıze saglık

Üst Alt