TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

quaresmaa83

Üye
Merhaba;

Programı yükledim gps aparatımda var ama haritada istanbulda olmama rağmen çok az yerleşim yerinin adı var. Acaba bir hatamı yaptım

osezer10

osezer10

Üye
sorması ayıp hangi kod??

muzcom

Üye
p1i bendede var yükledim amma bitürlü dos tan şifre oluşturamıyorum hemen sayfa kapanıo prt sc yapıom gene olmuo elle etkinleştirmeyi beceremedim bi yardım etseniz allah rızası için

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş başka bir çözüm yolu buldum. Aşağıda yazacaklarımı sırasıyla aynen uygula. Bu sefer olması lazım.
1. C ' de "" isimli bir klasör oluştur.
2. ! klasörü içindeki "TomTom_Turkiye_v608.mid" ve "TT6_kg_4_C4Pda.exe" isimli dosyayı buraya yükle (Bu arada 'Araçlar' menüsündeki 'Klasör Seçenekleri' nden 'Görünüm' hanesindeki 'Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle' kutusu işaretli olmasın).
3. "Start-Programs-Accessories-command" 'dan "Komut İstemi" ni çalıştır.
4. "c:\>" gelinceye kadar "cd.." yap
5. "cd " yaz. Ekranda "c:\" görüyor olman lazım.
7) Daha sonra "TT6_kg_4_C4Pda.exe (boşluk) TomTom_Turkiye_v608.mid" yaz ve Enter'a bas.
8) Kodunu gir ve aktivasyon kodunu al. Kolay gelsin.
Ben de oldu.
"" işaretine oluyor şu yaptıklarını daha ayrıntılı anlatırmısın
-----------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlarım bana cihaz kodu ANEAW A2DDN etkileştirme kodu alırmısınız aldığım kod geçersiz çıktı C4E84 KDQ33 GGTKS bumudur?

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Ya Kardes Ben Rapıde Den Yukleyemıyorum Lımıtı Gectınız Yazıyor Ne Yapabılırım

quaresmaa83

Üye
Arkadaşlar yardım lütfen;

Haritada çok az yer çıkıyor acaba bu normal mi?

Western europe değil eastern europe çıkıyor
nerde hata yapmış olabilirim

muzcom

Üye
Ya Kardes Ben Rapıde Den Yukleyemıyorum Lımıtı Gectınız Yazıyor Ne Yapabılırım
limit derken bekletiodur seni tekrar dene indirmeye başlarsın

Arkadaşlar yardım lütfen;

Haritada çok az yer çıkıyor acaba bu normal mi?

Western europe değil eastern europe çıkıyor
nerde hata yapmış olabilirim
gıpta ediom ben onuda yapamadım

tramuntana77

Üye
Benım Arac Gps Sistemim Var,cep Telefonuna Degıl,buna Yuklemek ıstıyorum.nasıl Yukleyecegım,anlatırsanız Sevınırım.

samiko

Üye
:sahan:

ARKADAŞLAR PARDON ABİ SANA YAPMAK İSTEMEDİM ÖZÜR:utan

abi kim hazırladıysa çok saolsun zor buluyodu amcam yolları ona yaptım çok teşekkÜR:yuru

Alini2a

Üye
tsklerrrrrrrrrrr

sokarus

sokarus

Üye
yapamadım :( biri beim yerime kodu alırsa çok sevinirim (ANGAE B2EDS)

vhf16

Üye
navigatör 6 ve tr 650 klasörünü toptan hafiza kartına atıyorm ama bu işlem desteklenmiyor diyo bana! telefon p990i

mariachi80

Üye
Arkadaşlar yeni N95 8Gb aldım. Bu programı telefona nasıl yükleriz. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden tewşekkürler.

cyber_genius

cyber_genius

Üye
Allah rızasına biri şu programı rapidden başka bi upload sitesine upload edebilirmi ?? :'( .. Lütfeeen
mesela bu siteye ..

alper1972

Üye
teşekkürler

mert ersoy

Üye
Arkadaşlar;
Elimde yeni aldığım HTC tYN 2 VAR ve bu cihazda tomtom 6.032 var ne yazikki içinden sadece istanbul ve ankara haritaları çıkıyor.Genel Türkiye ve detaylı izmir haritası istiyorum.Bu program işime yarar mı ve sadece haritayı yüklesem çalıştırabilir miyim?Lütfen Yardım edinPs:Yüklemeyide nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim

foreversev

Üye
arkadaşlar inanın kafayı sıyıracam artık herşey var ama bir türlü aktivasyon kodunu alamadım ms dos da yaptım indiridim actmap ondada yapamadım lütfen ama lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olaunlar ya da benim kodum bu ANHAA B2MEN buna aktivasyon kodu alırsanız çok seviniirim.

mert ersoy

Üye
arkadaşlar bende htc tyn 2 kaiser var
ama tomtom 6 sürümüne bu haritaları nasıl indireceğim birisi bana yardımcı olsun

barisaydin

Üye
Bende P1i var sorunsuz çalışıyor.C nn içinde klasör aç o şekilde yap bu konu altında anlatıldı.Ama haritalatın ayrıntısı az garmin i deneyeceğim yakın zamanda ama wayfinder iyi oda gprs den bağlanıyo.Ama tom tom sorunsuz proble yok upload da!

By_HaNNibaLL

Üye
arkadaşlar bende p910i var ama navigatoru destekliyormu ?

Üst Alt