TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

captmsdef

Üye
dostlar N80i de denedim, telefonun versiyonunu önce güncelledim sonra anlatılan şekilde kuruluma başladım fakat sertifika bulunamadı yazıp yüklemeye son verdi.neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan veya kurulum hakkında gerçekten bilgisi olan biri buraya açıklayıcı bircevap veriirse sevinirim...

tames

Üye
Bütün arkadaşların dikkatine;
Garmin'in gps programında (sonyericcson p1i telefonları için geçerli) meydana gelen 1-2 km.lik sapmanın nedenini buldum. Muhtemelen Türk arkadaşlar programı Türkçeye çevirirken bazı yerlerini bozmuşlar. Çünkü aynı programın ingilizce olan versiyonunu buldum. Yerimi doğru gösteriyor. Fakat programı nereden bulduğumu unuttum. Ama biraz araştırınca siz de bulursunuz. Kolay gelsin...

batuhan_44

batuhan_44

Üye
biraz karışık gibi ama yinede saol

sprint

Üye
teşekkür

tcan11

Üye
Arkadaşlar N95 E Yükleyen Varmı

tunasansal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu UIQ3 sürümü. Nokia telefonlarla uyumlu değildir :oke:

batuhan_44

batuhan_44

Üye
güzel program saol

tunasansal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar GARMIN MOBILE XT kullananlar için Türkçe ses dosyasını upload ettim. Linki:

alemburda

alemburda

Üye
TÜRKİYE'DE EPEY ÜNLÜ BU PROGRAM :oke:

Oldman_55

Üye
Onbaşı kardeş bu program s60 lara yani mesela örneğin kuvvetli ifadesi il Nokia N70'lere olur mu ?

kurummurat

Üye
banada turkiyenin haritasi lazim eyer bana yardim edebilirseniz lutfen beni msn den eklleyin acilen :bilmem:

E-Mail adresi vermeyiniz.

--------------- Ekleme ---------------

yardim

hellfire39

Üye
Arkadaşlar. indirdiğim rarları bilgisayarda açtıktan sonra (kurulumda anlatıldığı gibi) hafıza kartının ana dizinine kopyaladım ancak hafıza kartımı telefona taktığımda kurulum başlamıyor.sorun nedendir acaba telefonum p990i

düzeltme:Sorunu hallettim

mgulec97

Üye
slmlar, bilgiler için teşekkür..

bende de HTC P3300 var, ve tomtom6 kendinden yüklü olarak geldi, fakat ben sadece haritayı yüklemek istiyorum.. zip dosyaları indirip açtım ve hafıza kartına yükledim ama tomtom haritayı görmüyor.

yardım edebilecek olan var mı? teşekkürler..

mgulec97

Üye
cevap yokmu ya arkadaşlar.. tomtom home yükledim bilgisayara, onunla bilgisayardan cihaza aktar dryince de aktivasyon kodu istiyor... çözüm bilen var mı???

cihaz HTC P3300..

wolcan

Üye
Arkadaşlar bende etkinleştirme kodu hatalı diyor. Not aldığım harfler doğru ancak başta anlatılan western europe yerine bende eastern ve guam seçenekleri var sadece. Sorun nederde acaba ?

ekmel72

Üye
şayet dos ekranı kayboluyorsa

öncelikle !****** dosyasının İsmini ****** Olarak değiştir TT6_kg_4_C4Pda dosyasının isminide sss yap.
yeni isim verdiğin ****** dosyasını C: ye kopyala
daha sonra Başlat donatılar dan komut istemci yi çalıştır.
C:\cd ****** yaz enter e bas
C:\******> bu şekilde bir görüntü oluşacak
küçüktür işaretinden sonra sss TomTom_Turkiye_v608.mid yaz ve enter e bas
Enter Device ID gelecek telefondan aldığın kodu yaz ve enter e bas kod çıkacaktır.
(C:\******>sss TomTom_Turkiye_v608.mid yukarıda yazdıklarımın özeti)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

xturkuazx

xturkuazx

Üye
Arkadaşlar tomtom harita arşivden çıkarken hata veriyor.2.part bozuk çıkıyor.

alikincir

Üye
teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin

mbinzet

Üye
Degerli arkadasim, garminI yükledim ama "Meshur program yok ise sorunuz. " bu meshur program yok, soruyorum, ne yapmam lazim. Selamlar Murat
mailto:[email protected]

atakancan34

Üye
:vur Nokia N70 de denedim "Özellik Desteklenmiyor" diyor bu ne yaaa? :sn: Benmi yanlış yapıyorum bunu? Ya Allah aşkına biri acil yardım etsin... :agla:agla:agla

Üst Alt