TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

MULAWI

Üye
Türkiye haritası çok berbat arkadaşlar hiç bir şey yok içinde büyük kentlerden harıç... Güncel veya daha kapsamlı TR haritası olan varmı acaba?

kesmekes123

Üye
nokia 6630da çalışıyormu?????

MULAWI

Üye
Dostum bu problemin çözümü yapıldı :) Daha yeni versiyonu ile çözülüyor..

Kardeş bende de aynı sorun var... çözüm nasıl oldu... hal oldu demişsinde nasıl olduğunu ve ne yapmamız gerektiğini yazmamışsın :)

Onuda paylaşırsan çok sevinicem, daha doğrusu sevineceğiz :D

pobol53

Üye
Merahabalar bende Magella 3200 navigatör var bu program bunda çalışlıyormu çalşıyorsa nasıl çalıştırmam gerekiyorn ?? yardım edebilirimisiniz...:(

ozanaydemir

Üye
ben bunu niye açamıyorum benq p50 var ama nereden nasıl açılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim

Korhank5353

Üye
Merhabalar,

Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim konu; haritaları PC ortamında yani Windows XP'de açıp çalıştırabilir miyim? GPS alıcısı olmadan sadece rota bilgisini ( bir noktadan diğer noktaya yol tarifi) almak için kullanabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

zekiim12

Üye
elerine saglik

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Tesekkurler . kardes

abdullahfalcon

Üye
arkadaslar bende tomtom one cihazı var ama programı nasıl indirecem

sterk

Üye
Tesekkurler dostum..

muratkr

Üye
Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Olayı çözmekte biraz zorlandım ama verilen tariflere harfiyen uyulursa çözülüyor.Tekrar teşekkürler.Kolay gelsin.

boxer2828

boxer2828

Üye
ya millet htc p3300 var ama harita lazım ya nasıl indircem bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar htc p3300 ım var harıta yukleemek ıstıyorum bılen varmı yardım lutfe

--------------- Ekleme ---------------

kkardes bende htc p3300 var ama yapamadım nasıl yapıcam bılen varmı

normel

Üye
Bendede HTC var, tomtom 6032 yüklü, Burda verilen turkiye haritasini , hafiza kartina kopyaladim, fakat tomtom görmüyor karti, sanirim uyumlu degil 6032 ile.
Bu konuda çok kisi istek yapmis, fakat kimseden yardim gelmemis.
Yokmu kimsede türkiyenin detayli haritasi, yani bizim köydeki inegi bile bulabilecek kadar :)
Kullandigim telfon : Htc tytn II

curse_

Üye
teşekkürler

kikimatom

Üye
Bende Ayrıntılı Ankara Harıtası Var..
ısteyene Gönderebilirim
Bana Da Istanbul Lazım..

normel

Üye
Selam dostum,

BEn aslinda tüm türkiye haritasini ariyorum, tomtom 6 için ( htc tytn II )

Ama ankara da simdilik isime yarar ( haftaya kayasa yolculuk var )

Ankara haritasini paylasirsan memmun olurum

zeki7777

Üye
slm arkadaslar ONBASI BANA TOMTOMUN 710 SERISININ TAM KARTI LAZIM BENDE BÜTÜN CEP TELEFONLARI ICIN NAVIGASYON VAR BANA YARDIMCI OLACAK ARKADASLA BÜTÜN DOSYALARIMI PAYLASMAK ISTIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA MNS adresimi ekleyin [email protected]

erhank61

Üye
p1i e calisiyor Kardes bende yükle bu TR_650 yani Türkiye Dosyasi bende yüklüydü yanliz bu EAST Europa , yani TR Ana CAdeler Istanbul, Ankara ve Izmir.
TomTom Türkiye daha yeni cikti .

elbi

Üye
teşekkürler

cem532

cem532

Üye
Tsşk Supersınnnnnnnn

Üst Alt