Titreşim c7&n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Titreşim c7&n8
arkadaşlar n8 ve c7 yi elime aldım ve ekrana dokunurken titresim farkının oldugunu hssettm .n8 in ki daha icten geliyor sanki daha çok hosuma gdyor.siz böyle bi fark gördünz mü ?

uribaju

uribaju

Üye
o ozellik fazla kullanilmiyor fark olacagini da sanmiyorum..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
banada c7 nin titreşimi daha hoş gelmişti ilginç :D

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 ve c7 nin titresimleri aynı geldi

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
ya n8 in daha hos gelyo haz alıyorm ya :D c7 yi uzun süredn beri kullanyrm ya ondan galba :D ama arkadas ta denedi o da n8 in farklı ddi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya n8 in daha hos gelyo haz alıyorm ya :D c7 yi uzun süredn beri kullanyrm ya ondan galba :D ama arkadas ta denedi o da n8 in farklı ddi

banada c7 değişik geldi demiştim demekki insana kullanmadığı şey daha hoş geliyo :ehe

trontr

Üye
c7ninki sanki ekrandan elektrik çarpıomuş gibi oluo benim hoşuma gidio. özellikle hafif dokunursan daha güzel oluo. Ama bu konuyu ayın gereksiz konusu ilan edebilirz bence. Aslında öyle bişi olsa ayın en gereksiz konusu belli olsa her ay güleriz azcık dalga geçeriz :D

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
c7ninki sanki ekrandan elektrik çarpıomuş gibi oluo benim hoşuma gidio. özellikle hafif dokunursan daha güzel oluo. Ama bu konuyu ayın gereksiz konusu ilan edebilirz bence. Aslında öyle bişi olsa ayın en gereksiz konusu belli olsa her ay güleriz azcık dalga geçeriz :D

c7 ninki aynen elektrk carpyo gbi :D ne yapm arkadas tuhafma gtti sordm :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
n8 her dokunduğunda içten titrer ama c7 ekranda dokunduğun nokta titrer. Ki bu gerçek tuşa basıyor hissi verir çok hoş bence.

Utku

Utku

Üye
c6-01de dokunduğun yer titriyor:hmmm

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
benimde icten titremesi hosuma gtti..nyse zevk meselesi :)

pasha14

pasha14

Üye
C7'de her dokunduğun yer titrer. N8 nasıl bilmiyorum ama bunu deneyeceğim.. :)

ayasin

Üye
bana n8 daha iyi geldi ikisinide denedeim kesnlikle bi fark var :D

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
fark olduğu açık zaten :D n8 içten titreyerek geliyor c7 zzzzzzzz şeklinde oluyor :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt