Suyaka Üye pRime.' Alıntı: bence gameloft'un bir kazığı bu oyunu sorunsuz oynayabilenler var. bir dene bence çalışacaktır. Genişletmek için tıkla ... Çalışsın çalışmasına da, Nokia'nın da parmağı var bu işin içinde.
pRime.' Alıntı: bence gameloft'un bir kazığı bu oyunu sorunsuz oynayabilenler var. bir dene bence çalışacaktır. Genişletmek için tıkla ... Çalışsın çalışmasına da, Nokia'nın da parmağı var bu işin içinde.
pRime. Üye Konu Sahibi arkadaşlar oyunu çalıştıranlar ekran görüntüsü alabilir mi? ----------Eklendi @ 22:16:23 ---------- Yazıldı @ 22:15:55 ---------- Suyaka' Alıntı: Çalışsın çalışmasına da, Nokia'nın da parmağı var bu işin içinde. Genişletmek için tıkla ... haklı olabilirsin ama önemli olan bizim oynayabilmemiz bence
arkadaşlar oyunu çalıştıranlar ekran görüntüsü alabilir mi? ----------Eklendi @ 22:16:23 ---------- Yazıldı @ 22:15:55 ---------- Suyaka' Alıntı: Çalışsın çalışmasına da, Nokia'nın da parmağı var bu işin içinde. Genişletmek için tıkla ... haklı olabilirsin ama önemli olan bizim oynayabilmemiz bence
pRime. Üye Konu Sahibi karasahinemre' Alıntı: wireless ile indiriyorum 3mb tamamlandı ama ekran boş daha Genişletmek için tıkla ... oyun çalışmazsa bir de ilk mesaja eklediğim 556mblık rar dosyasını indirip deneyin.
karasahinemre' Alıntı: wireless ile indiriyorum 3mb tamamlandı ama ekran boş daha Genişletmek için tıkla ... oyun çalışmazsa bir de ilk mesaja eklediğim 556mblık rar dosyasını indirip deneyin.
MertcaN9 Üye prime çok teşekkür ederiz gelir gelmez faydalı ve güzel bilgi için yarın sabah deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim
prime çok teşekkür ederiz gelir gelmez faydalı ve güzel bilgi için yarın sabah deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim
pRime. Üye Konu Sahibi karasahinemre' Alıntı: öyle olmadı beyaz ekran ondan böyle deniyorum Genişletmek için tıkla ... anladım. ----------Eklendi @ 22:22:51 ---------- Yazıldı @ 22:22:20 ---------- mertcan(C7)' Alıntı: prime çok teşekkür ederiz gelir gelmez faydalı ve güzel bilgi için yarın sabah deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum umarım çalıştırırsın.
karasahinemre' Alıntı: öyle olmadı beyaz ekran ondan böyle deniyorum Genişletmek için tıkla ... anladım. ----------Eklendi @ 22:22:51 ---------- Yazıldı @ 22:22:20 ---------- mertcan(C7)' Alıntı: prime çok teşekkür ederiz gelir gelmez faydalı ve güzel bilgi için yarın sabah deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum umarım çalıştırırsın.
yasarr35 Üye deniyorum telden download yapıyor inş seneye biter Please do not trun off your phone while the download ıs ın progress.
deniyorum telden download yapıyor inş seneye biter Please do not trun off your phone while the download ıs ın progress.
yasarr35 Üye ilerleme var beyler az da olsa 12 ye kadar bitmesse açık bırakacağım sabaha kadar yüklesin pc ye takılı halde
ilerleme var beyler az da olsa 12 ye kadar bitmesse açık bırakacağım sabaha kadar yüklesin pc ye takılı halde
pRime. Üye Konu Sahibi Uqur5445' Alıntı: rarda gameloft klasorunumu dırek atcas e ye acıl cevap atın Genişletmek için tıkla ... Evet.
Uqur5445' Alıntı: rarda gameloft klasorunumu dırek atcas e ye acıl cevap atın Genişletmek için tıkla ... Evet.
mezoart Üye Bu rar.'da ki dosyaları nereye atacağız tam olarak ? Paylaşım için çok teşekkür ederim bu arada dostum.
Bu rar.'da ki dosyaları nereye atacağız tam olarak ? Paylaşım için çok teşekkür ederim bu arada dostum.