ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)

Sponsorlu Bağlantılar

KELEBEK60

Üye
Nadir :DD en basta konuyu kusursuzca paylaşmışsın :D sonraki sayfalarda ise konuyu anlamadan dinlemeden yazılanları okumadan '' çalısıyor demişsin calısmıyor denemeden niye koyuyorsun'' gibi ( bu yorum icin özür dilerim ) sözler söyleyen arkadaslar yüzünden tekrar paylaşmışsın bu gidişle sen bu konuyu bi 50 defa daha paylasırsın ALLAH yardımcın olsun kardesim

akyzmn

akyzmn

Üye
nadir kardes actigim konulara yeni seyler ekleyemiyorum yardim lutfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir :DD en basta konuyu kusursuzca paylaşmışsın :D sonraki sayfalarda ise konuyu anlamadan dinlemeden yazılanları okumadan '' çalısıyor demişsin calısmıyor denemeden niye koyuyorsun'' gibi ( bu yorum icin özür dilerim ) sözler söyleyen arkadaslar yüzünden tekrar paylaşmışsın bu gidişle sen bu konuyu bi 50 defa daha paylasırsın ALLAH yardımcın olsun kardesim
bende seni anlamadım.ilk açtığım şekilde duruyor konu.

zindan111

zindan111

Üye
X6 yı yeni aldım. ve bu tuş kilidinin açılmasının iphone gibi olmamasının eksikliğini yaşıyordum. umarım sorunsuzca çalışır, teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dene bakalım.

hhuurrkkaann

Üye
sertifikalamak nasıl olucak ?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar ben kurdum program çalısıo teşkr. Ancak benim istediğim, telefon tus kilidine gecince saatin sürekli ekranda yazması. Bu programı kurunca, herhangi bir tusa basınca gösterio saati,diğer türlü ekran gene simsiyah oluor. Bense sürekli saati göstermesini istiorum. Böyle bişi war mı acaba arkadaslar ?

Ps:buyuk harfle yazdgm için kusra bakmayın caps bozuk

supercon

Üye
teşekkürler arkadaşım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

ozcccanozcccan

Üye
emegine saglık

muxo

muxo

Üye
arkadaşım bilmeden 5800 da çalışıyor deme 5800 sis ve jar dosyalarını açıyor çalısıyo diyosunuz sayfayı açıyoruz zipli çıkıyor =S :@

ne sacma ve aptalca cevap degil mi arkadaslar:d:

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

albapo1843

Üye
ya bende sertifika hatsı dio napıcam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika alacaksın.sitemizde opda diye aratın yardımcı olur.

metehanozen

metehanozen

Üye
sertifika ile uğraşmanıza falan gerek yok. oviye girin aynı uygulama var. sertifikaya falan da gerek yok. oviye girip indirin. ben ,ndirip kurdum gerçekten çok gzl çalışıyor :D

alvad0r

Üye
nasıl sertifikalıycaz acaba ? xD

muhtarmirac96

Üye
birisi bana nasıl yukleyecimi anlatabilrmi lutfen açıklayacı olsun

--------------- Ekleme ---------------

yha neden kimse birşey yazmıo

KayraBey

KayraBey

Üye
İlk önce cer.opda.cn/EN/ sitesine üye ol ve imei numaranı vererek ve cer dosyalarını 1 gün sonra al.Sitede resimli anlatımı mevcut.

Tuhraser

Üye
ben indirdim sertifikalayıp kurdum.Tek sorun açılışta otomatik çalışma on olduğu halde kendiliğinden çalışmıyor.2 telefonda da denedim.Eski versiyonun da başlangıçta çalışıyor.Onda da birkaç özelliği eksik.

engin_198

Üye
nadirrrr güzel oluş kanxx:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

Üst Alt