berfo98
Üye
Teşhir Ürün
Selamın aleyküm arkadaşlar bildiginiz üzere çalışıyorum ve maximum 1000 tl bütçem var. s3 ten kurtulmak istiyorum ve apple wp 1320 i5 düşünüyorum
Sanal pazar da apple i5 ler 1000 tl sıfır ürünler var bazıları 2.el bunlar güvenlimidir bozukmudur teşhir ürün derken ne diyorlar alınırmı alınmazmı yorum tavsiyeleri alabilirmiyim sıkıntı cıkarmı alırsma geri iade olurmu vs. vs. sölerseniz memnun olurum yada tavsiye edebileceginiz uygun bir site varmı güvenilir
Sanal pazar da apple i5 ler 1000 tl sıfır ürünler var bazıları 2.el bunlar güvenlimidir bozukmudur teşhir ürün derken ne diyorlar alınırmı alınmazmı yorum tavsiyeleri alabilirmiyim sıkıntı cıkarmı alırsma geri iade olurmu vs. vs. sölerseniz memnun olurum yada tavsiye edebileceginiz uygun bir site varmı güvenilir

BUGUN AİLEM BANA SÜPRİZ YAPTI 2.EL BULMUŞLAR 1150 TL YE ALMIŞLAR VE BEN KENDİM ÇALIŞTIGIM İÇİN KENDİM ÖDÜYECEĞİM BU PARAYI 16 GB 1150 TL BEYAZ ALMIŞLAR KÜÇÜK BİR DARBE VAR SOL ÜSTTE ONUN DISINDA TERTEMİZ SIKINTISIZ TELEFON ŞU ANDA ORJ ŞARL ALETİ KUTU FATURA ALMADIM YARIN SABAHLEYİN ALMAYA GİDİCEM