Öneri Teşhir Ürün

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Teşhir Ürün
Selamın aleyküm arkadaşlar bildiginiz üzere çalışıyorum ve maximum 1000 tl bütçem var. s3 ten kurtulmak istiyorum ve apple wp 1320 i5 düşünüyorum

Sanal pazar da apple i5 ler 1000 tl sıfır ürünler var bazıları 2.el bunlar güvenlimidir bozukmudur teşhir ürün derken ne diyorlar alınırmı alınmazmı yorum tavsiyeleri alabilirmiyim sıkıntı cıkarmı alırsma geri iade olurmu vs. vs. sölerseniz memnun olurum yada tavsiye edebileceginiz uygun bir site varmı güvenilir

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Teşhirden uzak dur heryeri çizik sorunlu ürünler almışken temiz ikinci el al

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Teşhir ürün bu mağazalarda stanlarda sergilenen ürün.Darty'den teşhir ürün almıştık.Satış fiyatının 200 tl aşağısına vermişlerdi.Standtta gidip telefona baktım eziği çiziği hiç bişeyi yoktu.Kendin gör mutlaka alacaksan.Fiyat olarak avantajlı olabiliyor.Garantisi falan herşeyi normal cihaz alır gibi hiç bir farkı yok.Aldığında telefonu sıfırlayıp kullanıyorsun sadece :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Benim aldıgım kişiye mesaj atmıştım bir kaç şey için sordum ve bana şöyle bir mesaj geldi

-Urunler yurt dısı magazalarında sergılenen ueunlerdır ve hıc bir sekilde hat takılmayan urunler bu yuzden sıfırdır 1 yıl apple steo garantısı ve buda turkiye aculan ümraniyede apple magazası mevcuttur bu garantı 1 yıl boyunca gecerlidir taksit imkanı vardır vade farksız 12 taksıt alabılırsınız ürünlerimizde herhangi bir sıkıntı yoktur 10 gün lük degişim garantisi sunugoruz

Resimleride bunlar. Ne Dersiniz ?

0MG90

0MG90

Üye
O nasıl iPhone çakma gibi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşhir ürün biraz şans işi yerinde görme şansın varsa inceleyip alman daha mantıklı onun dışında bulaşma derim, garanti konusunda veya baska bir sorun konusunda için rahat olsun bozuk cihaz vermezler ama uzaktan incelemeden kargo ile alırsan şansına ezik vuruk çizik bir ürün cikar normal bir ikinci elden bile berbat deforme bir cihaz geçebilir eline hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR İPHONE 5 ALDIM :D BUGUN AİLEM BANA SÜPRİZ YAPTI 2.EL BULMUŞLAR 1150 TL YE ALMIŞLAR VE BEN KENDİM ÇALIŞTIGIM İÇİN KENDİM ÖDÜYECEĞİM BU PARAYI 16 GB 1150 TL BEYAZ ALMIŞLAR KÜÇÜK BİR DARBE VAR SOL ÜSTTE ONUN DISINDA TERTEMİZ SIKINTISIZ TELEFON ŞU ANDA ORJ ŞARL ALETİ KUTU FATURA ALMADIM YARIN SABAHLEYİN ALMAYA GİDİCEM :))) SONUNDA APPLE BAKALIM AZ ONU DENİYELİM

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayırlı olsun. Elinde eskisin.

fk555897

fk555897

Üye
ARKADAŞLAR İPHONE 5 ALDIM :D BUGUN AİLEM BANA SÜPRİZ YAPTI 2.EL BULMUŞLAR 1150 TL YE ALMIŞLAR VE BEN KENDİM ÇALIŞTIGIM İÇİN KENDİM ÖDÜYECEĞİM BU PARAYI 16 GB 1150 TL BEYAZ ALMIŞLAR KÜÇÜK BİR DARBE VAR SOL ÜSTTE ONUN DISINDA TERTEMİZ SIKINTISIZ TELEFON ŞU ANDA ORJ ŞARL ALETİ KUTU FATURA ALMADIM YARIN SABAHLEYİN ALMAYA GİDİCEM :))) SONUNDA APPLE BAKALIM AZ ONU DENİYELİM
Hayırlı olsun.

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırlı olsun :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Hayırlı olsun.