NonaZayi
Üye
-
Konu Sahibi
-
1)cfw=Fw'lerin yani telefon yazılımlarının modifiye edilerek değiştirilmesidir farklı özellikler eklenebilse de zaman zaman telefonu bozabilen türleri de vardır.
2)navifirm=İşletim sistemlerinin sürümlerinin toplandığı site diye biliyorum. yanılıyor olabilirim.
3)flash=Nokia pc suite ile değil de başka türlü yazılım güncellemesi yapma şekli diye biliyorum. Sanırım genelde Telefon açılmayacak kadar yazılımsal hasar gördüğünde bu yöntem ile telefona yeniden yazılım yükleniyor. Hiç denemedim bunu.
4)hack= Sertifikalandırılmamış(unsigned) uygulamaları/oyunları çalıştırmak için yapılan bir işlemdir. Signed(sertfikalı uygulama oyunlar için hack gerekmez)
5)hard ve soft format= Soft fabrika ayarlarına çevirir. Hard ise sadece fabrika ayarı değil onun yanında telefondaki herşeyi siler aldığın ilk gün nasılsa o haline döner.
6)wp= Windows Phone'un kısaltmasıdır yükselmekte olan bir telefon işletim sistemidir. Nokia cephesinden Lumia serisinin işletim sistemidir.
baba hiç sorma bende çıldırıyordum sanki bilmediğin bir dili konuşuyorlarmış gibiSeni anlıyabiliyorum şuan bu terimler bana basit geliyorsa aylarca inceleme uygulama arama tarama su gibi içme çalışmalarımın bir meyvesidir..
Rahat ol bende ilk zamanlar çıldırmak üzereydim.. Ama bi süre sonra su gibi akıyor çocuk oyuncağı oluveriyor
sabırlı olun. Tek tek araştırın. Benim temelim 10 yaşındayken oturdu şimdi hepsi kek geliyo.
---------- Eklendi @ 17:05:28 ---------- Yazıldı @ 17:04:22 ----------
daha 10-11 yaşlarındayken 3.5 saat uğraşıp cfw yükledim ilkkez.hava atmış gibi olmasında
sabırlı olun. Tek tek araştırın. Benim temelim 10 yaşındayken oturdu şimdi hepsi kek geliyo.
---------- Eklendi @ 17:05:28 ---------- Yazıldı @ 17:04:22 ----------
daha 10-11 yaşlarındayken 3.5 saat uğraşıp cfw yükledim ilkkez.hava atmış gibi olmasında
bırak cfw yi benim signed olayını çözmem 6 ayımı aldı
valla ben ilk 4 ayda hepsini öğrenmiştimsadece flaş atarken herkez gibi çok korkmuştum flaşı atınca direk telefona yapışmıştım bozulmaaa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?