ogzhnoTr Üye Objeler çıkıyor ya mıknatıs filan onların daha çok çıkması için para verin deli gibi çıkıyor hepsinden Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Objeler çıkıyor ya mıknatıs filan onların daha çok çıkması için para verin deli gibi çıkıyor hepsinden Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
emz Üye Abi şok geçirdim haberi okurken. Ben daha bir 6 ay vardır diyordum ama erkenci çıktılar. Neyse darısı subway surfers a Telgrafla gönderildi.
Abi şok geçirdim haberi okurken. Ben daha bir 6 ay vardır diyordum ama erkenci çıktılar. Neyse darısı subway surfers a Telgrafla gönderildi.
GianniInfantino Üye İnternettin HOCA' Alıntı: of ya keşke galaxy s4 alaydım lumia 520 aldım..... isssssyaaaaaaaannnnnnn {°≤°} Genişletmek için tıkla ... Eğer s4 alacak paran varsa neden gittin 520 aldın ki kardeşim? Bari gidip 920falan alsaydın 512 ramli arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İyi eğlenceler
İnternettin HOCA' Alıntı: of ya keşke galaxy s4 alaydım lumia 520 aldım..... isssssyaaaaaaaannnnnnn {°≤°} Genişletmek için tıkla ... Eğer s4 alacak paran varsa neden gittin 520 aldın ki kardeşim? Bari gidip 920falan alsaydın 512 ramli arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İyi eğlenceler
dakamon Üye İnternettin HOCA' Alıntı: of ya keşke galaxy s4 alaydım lumia 520 aldım..... isssssyaaaaaaaannnnnnn {°≤°} Genişletmek için tıkla ... Mantığa bak gece gece koptum 520 alıp keşke s4 alsaydım diyen ilk Türk olma ihtimalin yüksek
İnternettin HOCA' Alıntı: of ya keşke galaxy s4 alaydım lumia 520 aldım..... isssssyaaaaaaaannnnnnn {°≤°} Genişletmek için tıkla ... Mantığa bak gece gece koptum 520 alıp keşke s4 alsaydım diyen ilk Türk olma ihtimalin yüksek
ogzhnoTr Üye skynet' Alıntı: Kaliteyi best yaptığımda oyundan atıyor =/ Genişletmek için tıkla ... En duşuğe alınca atmıyor arttırmaya çalışınca atıyor Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
skynet' Alıntı: Kaliteyi best yaptığımda oyundan atıyor =/ Genişletmek için tıkla ... En duşuğe alınca atmıyor arttırmaya çalışınca atıyor Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
skynet Üye ogzhnoTr' Alıntı: En duşuğe alınca atmıyor arttırmaya çalışınca atıyor Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Good ile better de sorun yok ama best yaptığımda atıyor
ogzhnoTr' Alıntı: En duşuğe alınca atmıyor arttırmaya çalışınca atıyor Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Good ile better de sorun yok ama best yaptığımda atıyor
İnternettin HOCA Üye GianniInfantino' Alıntı: Eğer s4 alacak paran varsa neden gittin 520 aldın ki kardeşim? Bari gidip 920falan alsaydın 512 ramli arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İyi eğlenceler Genişletmek için tıkla ... Biraz daha beklerdim annem benim için her şeyi yapar aslında taka bi telefon alacaktı ikna ettim tatlı kopek taklidi yaptımda aşdı. {°≥°}
GianniInfantino' Alıntı: Eğer s4 alacak paran varsa neden gittin 520 aldın ki kardeşim? Bari gidip 920falan alsaydın 512 ramli arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İyi eğlenceler Genişletmek için tıkla ... Biraz daha beklerdim annem benim için her şeyi yapar aslında taka bi telefon alacaktı ikna ettim tatlı kopek taklidi yaptımda aşdı. {°≥°}