Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
neyse sana baştan anlatayım..konun neyle ilgiliyse forumda o bölümü açıyorsun..en yukarda yeni konu aç butonu var ona tıklıyorsun..yeni bir sayfa açılır en başa konunun adını yazıyorsun sonra aşağı boş yere açıklamalar yapacaksan yapıyorsun yine hemen altta image.. üzerinden siteye resim eklemek istiyorsanız tıklayın var eğer resim koyacaksan o linki tıklayıp resmi gönderiyorsun onun linkini yukarda yeşil bir tuş var ona tıklayıp yapıştırıyorsun sonra yükleyeceğin programı bir upload sitesine benim tercihim 4shareddir yüklüyorsun onun verdiği linki konunun altına ekleyip konuyu aç butonuna basıyorsun bu kadar..linkini nsl yapıyoruz nsl rapide veriyoz dosyaları?
güzel kardeşim ilk başta sertifikalamanız gerektiğini yazdım sertifika almadan kuramazsınız,önce kendinize sertifika almalısınız..sertifika sorunu
sen de sağol Hakan..sağol dostum
o zaman aldığın sertifikada hata var..kendi telefonuma kurmadan buraya konu açmıyorum arkadaşlar,önce kendi telefonumda deneyip sonra buraya konu açıyorum..Ben signsis le sertifikaladım ama yükleyince "kısıtlanan sertifika" hatası alıyorum.
o zaman aldığın sertifikada hata var..kendi telefonuma kurmadan buraya konu açmıyorum arkadaşlar,önce kendi telefonumda deneyip sonra buraya konu açıyorum..
yeni belge oluşturmadığından emin misin ben oluşturabiliyorum da..beceremeyince suçu başkasına atmak kolay değil mi?Sertifikalarımda hata yok daha önce başka programlarıda onlarla sertifikaladım halada sertikalıyorum. Ben programı başka bir siteden bulup yüklemedim ama maalesefki Demo,yeni belge oluşturulmuyor. Neyse saol yinede dostum
güzel kardeşim sitede sertifikalama ile ilgili yüzlerce konu yukarda arama butonuyla ararsanız daha kolay ulaşırsınız..nasıl sertifikalatcaz ben anlamdım yardım edermisiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?