Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

djfirsttime

djfirsttime

Üye
anlamadm düzgn anlat sunu

isokayaci

isokayaci

Üye
ever iyi annatmışın ben hep öle yapıyodum ben anlat çaktım sen erken davranmşın tebrikler...

ugur__72

Üye
yav kardes sen bnm adıma bi tane siyah tema yapsan msn [email protected] simdiden tesekkür ederim

half_man2

half_man2

Üye
bende yaptım windows temasın ufak değisiklerle ejder temasına çevirdim.duvar kağıdını bir ejder. menü ekranına ise o ejderin farklı bir rengini ayrıca ekran koruyucunu ejderin farklı bir resmini koydum cok süper oldu

fenerliilyas

Üye
yaw dendim olmuyor

ThE_Ki2iL_WoLF

Üye
hic bir sey anlamadim walla

cellchuck

cellchuck

Üye
teşkkrler

recoba12

recoba12

Üye
çok teşekkur ederim en sonunda nasıl yapılacagını ogrendim

mistik1907

Üye
tşkkkkkkk

--------------- Ekleme ---------------

tşk eline sağlık

x_ray

Üye
anlattıgından kimse bişey anlamamış bilgin sadece sana yarar saglamış

fbtore

fbtore

Üye
şimdi bu dediğin winrar program değilmi onu nerden bulacaz :S bende programsız diyince:S:S:S:S:S

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
eyw. kardeŞm

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
çok ilginç deneyelim bakalım saol

cansiz_1984

Üye
çok sağol.. güzel bi paylaşım..

mafia35tr

Üye
kardeş on numara anlattın

sal456

Üye
dostum bende bende anlamadım bana resimli olarak anlatsana

muhammett_55

Üye
bu ne lan simdi

vehbiakaltun

vehbiakaltun

Üye
slm arkadaş banada bir tema yapabilirmisin size fotoğraf gündereceyim denizin içinde gözükecek menuleri büyük olsa sevinirim şimdiden teşekü[email protected]

slm arkadaş sana gündereceyim likin içinde foto var bir tema istiyorum 6500 slide için tema denizin içine fotoğrafı yerleştirecen menüleri büyük olursa sevinirim msn. [email protected] şimdiden teşekür ederim1http://img688.imageshack.us/img688/1549/660y.jpg

slm arkadaş sana gündereceyim likin içinde foto var bir tema istiyorum 6500 slide için tema denizin içine fotoğrafı yerleştirecen menüleri büyük olursa sevinirim msn. [email protected] şimdiden teşekür ederim1http://img688.imageshack.us/img688/1549/660y.jpg[/QUOTE]

slm arkadaş sana gündereceyim likin içinde foto var bir tema istiyorum 6500 slide için tema denizin içine fotoğrafı yerleştirecen menüleri büyük olursa sevinirim msn. [email protected] şimdiden teşekür ederim1http://img688.imageshack.us/img688/1549/660y.jpg[/QUOTE]

gekalo3

Üye
ya kardeş affet ; bu bashettiğin .nth uzantısı hangi telefonlar için veya dosya formatımı oluyo bu pek anlayamadım ama deniycem...:S

nevsahin

Üye
emeğine sağlık kardeşim çok sağol pratik ve çok güzel bir yöntem

eski nokia telefonlar için yani 6230i 6300 gibi telefonlar için olan .nth uzantılı temalardır.
bu tema dosyalarını yani .nth uzantılı temaları winrar ile açıyorsunuz. içerisinde menü resmi gibi ekran resmi gibi resimler var onların aynı isminde aynı uzantılı dosyanın içindeki resimle aynı çözünürlükte kendi resimlerini oluşturuyorsun ve .nth uzantılı dosyanın içndeki resimleri silip yerine kendi yaptığın resimleri koyuyorsun.
sonra temayı telefona at temayı uygula ve senin kedi yaptığın tema oluyor işte bukadar

Üst Alt