TELPA Garantili Sıfır Ayarında Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
TELPA Garantili Sıfır Ayarında Galaxy S2

Merhaba arkadaşlar İlanıma baktığınız resimlerde ki ve videodaki telefon benim üzerime kayıtlı tamamen bana ait tertemiz kullanmış olduğum telefonumdur. Yani içinize sıkıntı düşürmeyin ki alacağım telefonun şayet bir sorunu varsa ne yapa bilirim diye. Gönül rahatlığıyla söylüyorum hiçbiiir sıkıntısı yoktur.
Gelelim telefonu satmak istememin nedenine; Bir çoğumuzda olduğu gibi nakit sıkıntısı kesinlikle değil, baştan söyleyeyim o nu. Zaten nakit sıkıntısı çeksem telefonumu değil pc mi veya televizyonumu felan satarım herhalde. Ne demek telefonu parasız kaldığın için satman hiç anlam verebilmş değilim zaten. Bakıyorum çoğu ilan da Nakit sıkıntısı V.S diyorlar insanın aklına ilk Acaba telefonun sıkıntısı ne...demek gelmiyor değil. Hadi telefonunu sattın birdaha telefon mu alacaksın o para ile o nu da anlamış değilim.
Aslına bakarsanız ben telefonumu satmaktan ziyade takaslamaktan yanayım hem farklı bir cihaz kullanmış olurum hemde bir arkadaş daha edinmiş olurum. Alışverişin hayırlısıda öyle olur bence. İşin doğrusu bu. Bir de video ekledim lütfen dikkatlice seyredin o nu da zaten resim ve video ele verir kendisini.
Telefonu takas etmek istememde ki amacıma deyinmiştim, şimdi ise hangi telefonlar ile takas etmek isterim o nu söylüyeyim;
1- Htc One X ; nedeni ise; Dört çekirdekli oluşu ve fiyatının öyle çok abartılı olmayışıdır. Temiz ikinci el üste para ver al demeyecek bir şahıs ile takaslamak beni mutlu eder açıkçası.
2- Samsung Galaxy Note. nedeni ise; Ekran boyutu tam hayal ettiğim gibi olduğundandır. Tüm özellikleri S II ile aynı ama ben o nu da kullanmak isterim açıkçası. Bu telefonda yine Kayıtlı temiz Siyah renk yada Beyaz renk farketmez üste para istemeyecek bir dost canlısı arkadaşım ile takas etmek isterim doğrusu.
3-Htc One S: nedeni ise; Samsung dan alıştığımız süper amoled teknolojisinin HTC ye de çok yakıştığını düşünmemdir. hernekadar çoğu özellikleri S II nin altında kalsada telefon güzel göründüğü için takas etmek istiyorum açıkçası. Yine üste para istemeyecek gönlü hoş bir arkadaşım çıkarda ben senin telefon ile takas etmek istiyorum derse seve seve hay hay diye bilirim.
4-Sony Xperia S: nedeni ise; Aslına bakarsanız bu telefonu yaklaşık 2 hafta kadar kullandım. sadece ve sadece 12mp kamerasından dolayı istemekteyim. her nekadar 1.5 GHz işlem gücü 1Gb ram i ile S II den üstün görünsede benim telefonum kadar performanslı bir oyun canavarı değil Sony. Ama kamerası için tercih ede bileceğim bir telefon. O yüzden bir arkadaş çıkarda benim Xperia S im var senin S II beni cezbetti takas edelim mi diye sorarsa bu soruya da yanıtım evet olacaktır.

Bu arada hangisi ilk mesaj çekerse telefonum onun dur unutmayalım.

Şimdi arkadaşlar gelelim internetten alışveriş yaparken karşılaşacağımız sorunlara. Ne kadar acıdır ki karşımızda ki insanı kendimiz gibi sanıyoruz türlü türlü güzel kelimeler kullanarak bizi dolandırmaya çalışanlar var. Tedbirli olmak kolay değil. bende bu konuda madurum. Özelliklede telefon konusunda çok fazla oluyor bu durumlar. o yüzden karşılıklı konuşulacak ve en güvenli yol ile takas edilecek. Sonuna kadar okuyan var ise saygılarımı sunarım. Hayırlı alışverişler dilerim.
Murat TOPAL

Resimler ve video için sahibindeki ilanıma bakınız.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Kardesim yazini basdan sona okudum insallah gonlune gore bi alis veris yaparsin

- - - Eklendi - - -

Kardesim yazini basdan sona okudum insallah gonlune gore bi alis veris yaparsin

cliolar

Üye
Oncelikle hayirli satislar,umarim istedigin bi cihazla takas edersin,ama htc one x ile kafa kafaya takas yapmayi dusunmen(ki ins.yaparsin super cihaz ve daha iyi olacak)bana biraz ucuk geldi.

avcitalip

avcitalip

Üye
bende n9 var kardeş takas düşünürmüsün üzeri konuşulur ?

- - - Eklendi - - -

imzamda facebook linki var oradan beni ekleyebilirsiniz !

- - - Eklendi - - -

Oncelikle hayirli satislar,umarim istedigin bi cihazla takas edersin,ama htc one x ile kafa kafaya takas yapmayi dusunmen(ki ins.yaparsin super cihaz ve daha iyi olacak)bana biraz ucuk geldi.
arkadaş doğru söylemiş ancak arızalı one x ile takas edebilirsin,arada 600-700 TL uçurum var:oke:

- - - Eklendi - - -

benim ilanım resimler biraz soluk resim çekecek telefon bulamadım ama emin ol sıfırından tek farkı biraz kullanılmış olması o biçim temiz cihaz...

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu Başlığı : Telpa Garantili Sıfır Galaxs S2

Konu içeriği ilk cümle : ..................... tamamen bana ait tertemiz kullanmış olduğum telefonumdur.

Ben burdan şunu anlıyorum ki telefon sıfır değil.Bu sebeple 1.250tl çok yüksek bir fiyat.

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
cevabını verdim zatenkayrabey videosunuda izleyin lütfen

avcitalip

avcitalip

Üye
cevabını verdim zatenkayrabey videosunuda izleyin lütfen

Tamam Ama Kullanılmış,Sonuçta Cihazın Sıfırı 1450 TL civarında 200 TL den sebep 2.el almaya değmez bence...

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
amacınızı anlatırmısınız satın mı akacaksınız?

avcitalip

avcitalip

Üye
amacınızı anlatırmısınız satın mı akacaksınız?

hayır sıfır alacağım fakat bu fiyatlara 2.el galaxy s2 satmanız biraz zor sadece bunu söylemeye çalışıyorum:oke:

- - - Eklendi - - -

Her Malın Bir Alıcısı Vardır Orası Ayrı...

CyberEx

Üye
Bende de C7 var kafa kaafaya değişir misin kardreşim?

CyberEx

Üye

İnanılmaz bir teklif... Al bendeki şahini ver o bmw'yi diyorsun resmen :)

Hocam HTC One X ile Galaxy S II yi takas ederek iyi bir arkadaş edinmek isteyen arkadaş ile arkadaş olmak için böyle bir teklifte bulundum. Benden iyi bir arkadaş bulamazsın arkadaşım :)

medcezyr

medcezyr

Üye
bende htc sensation xl var yurtdisindan gelip kaydi yapilmis kutusu mevcut arka kisimda bir kac boya kalkmasi varama kullanimi engellemiyor ekran ıse jelatinli tertemiz dusunursen bana mesaj atarsin sadece s2 kullanmak istedigim icin mesaj atiyorum bu arada kulakligi da mevcut...

avcitalip

avcitalip

Üye
bende htc sensation xl var yurtdisindan gelip kaydi yapilmis kutusu mevcut arka kisimda bir kac boya kalkmasi varama kullanimi engellemiyor ekran ıse jelatinli tertemiz dusunursen bana mesaj atarsin sadece s2 kullanmak istedigim icin mesaj atiyorum bu arada kulakligi da mevcut...

sadece kulaklığını satarmısın ? satarsan ne kadara satarsın kardeşim ? :)

medcezyr

medcezyr

Üye
kulakligi sadece telefon ile takas ederim kusura bakmayin alan kisi tum aparatlari isterse ayip olur adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt