Satılık / Takas Tertemiz Sıfırdan Farksız fu ll Kutulu Garantili Lg L70

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz Sıfırdan Farksız fu ll Kutulu Garantili Lg L70
Öncelikle Selamın Aleyküm.

-İlk olarak kendi telefonumu anlatacağım, sonra telefonun genel olarak özelliklerini sizinle paylasacagım.

-Telefonum daha 1 aylıktır. Darbeyi çiziği geçin, en ufak kılcal bir çizik bile yoktur. Kutusundan çıktığı gün jelatini vs. çekilmiştir.. Kesinlikle dosta gidecek tertemiz bir telefondur.

-23 ay garantisi devam etmektedir. TR cihazıdır. Turkcellden alınmıştır. Turkcellden alındığı için sadece Turkcell hatları çalıştırıyor diye birşey kesinlikle söz konusu değildir. Ben kendim zaten Vodafone kullanıyorum.

-Kutu içeriği: Orjinal şarj adaptörü, orjinal usb kablosu, orjinal kulaklık, garanti belgesi, fatura, kullanım klavuzu vb. şeklindedir.

-Kısaca telefonun sıfırı neyse benimkide odur. Alacak olan arkadaş açıp kullanacak. Hiçbir şekilde sorunu yoktur. Zaten kullanıcı adımdan tanıyanlar vardır beni. Daha önce çok telefon alıp sattım. Hiçbir şekilde sorun yaşamayacağınızı ben garanti ediyorum.

-Herhangi bir satma nedenim yoktur. Satılmasada kullanırım telefon gayet kullanışlı. Her telefonu kullandım ve bu modeli kesinlikle herkese öneriyorum.

Şimdi gelelim telefonun özelliklerine:

Donanım:

1.2 Arm Cortex A7 Snapdragon Çift Çekirdekli mükemmel hızlı işlemci, 1 GB Ram, 4 GB Rom (Sd kart ile yükseltilebilir.), 4.5" Ips tatmin edici kalitede ekran, 5 Mp kamera (kesinlikle sensörü çok kaliteli telefonla çektiğim fotoğrafları atacağım).

Yazılım:

Android 4.4.2 Kitkat ( Androidin en yeni sürümüdür. Ram kullanımı vb. açıdan performans olarak çok daha iyi bi işletim sistemidir. Kullanışlıdır. LG'nin kendi arayüzü ise çok başarılı ve bazı ek özellikler vardır. Mesela knock on gibi bir şifreleme yontemi var LG'nin sitesinden araştırabilirsiniz. S4'lerdeki flip coverlardan bu telefonada takılabiliyor. Kapağı kapanınca küçük ekrandan istediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz. Bunuda ayriyetten belirteyim.

Arkadaşlar resmi olarak kağıt üzerindeki özellikleri bunlardır. Ben kendi yorumumu söyliyim, piyasada çok beğenilen General Mobile Discovery'den çok daha hızlı, kullanışlı ve tasarım olarak kat kat iyi olan bir telefondur. Açmayacağı oyun yoktur zannetmiyorum çoğu oyunu denedim. Kısaca kullanışlı, tasarım olarak başarılı bir telefondur tavsiye ediyorum.

-Şimdiden alıcısına hayırlı olsun inşallah. Bana whatsapp, çağrı, sms yoluyla ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz. Fiyat 550 lira. Takas vardır, her türlü eşdeğer fiyatta vasıta, elektronik eşya vb. ile takas olur. Pazarlık sünnettir. Ama tutupta 450 liram var kardeş gibisinden gelmeyin lütfen.. Herkese hayırlı satışlar.

Resimler:


Arkadaşlar tapatalktan nedense konuyu ediyleyemedim, telefonla cekilmis fotograflari paylasiyorum.

Açık hava çekim:

Makro çekim:



Sahibinden ilan: 173509761
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Satıldı:locked2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
7
Görüntüleme
163
Mesut Aktaş
Ozan
Cevap
0
Görüntüleme
582
Ozan
muslumcu46
Cevap
4
Görüntüleme
782
muslumcu46


Üst Alt