Telinizi modem olarak kullanın "nokıa"h@lis"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
Telinizi modem olarak kullanın "nokıa"h@lis"
arkadaşlar nokıa pc suite sn sürüm indîrin kurun pc ye teli usb kabloyla bğlayın telden ovi suite seçin ve pc süite telini qörünce pc süitenin sağ üst köşedeki internete bağlan ikonuna tıklayın ve açılan pencerede sol alt tarafta sağa sola oklar var ona tklayn 10 sn.bekleyn tamamdr "sayqılar"h@lis"

SilentOne

SilentOne

Üye
bunu bilmiyen mi var yha

Del Rey

Del Rey

Üye
Millet aya çıkıyor bu arkadaş hâlâ dünyada yaya. Sağol ya bilmiyordum :d:

Mert-77

Mert-77

Üye
Bilgisayarında wireless olanlar 5800'a Oviden indirilebilen Joikuspot adlı programı yükleyerek telefonlarındaki interneti Pc'leri ile paylaştırabilir. Bizzat kendim kullandım 3g modemlerden bir farkının olmadığını söyleyebilirim, hatta şahsen daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. Bu yöntem şu anda telin modem olarak kullanılması yöntemlerinin nirvanası gibidir, duymayanlara duyurulur.

'Patron

'Patron

Üye
arkadaşlar nokıa pc suite sn sürüm indîrin kurun pc ye teli usb kabloyla bğlayın telden ovi suite seçin ve pc süite telini qörünce pc süitenin sağ üst köşedeki internete bağlan ikonuna tıklayın ve açılan pencerede sol alt tarafta sağa sola oklar var ona tklayn 10 sn.bekleyn tamamdr "sayqılar"h@lis"
Allah ını seven üstüme toprak atsın.

nike497

Üye
Eğer tel hattınzda snrsz net paketi varsa, bunu direk bluetooth üzernden yapablrsnz.

repix

Üye
adama bak millet nerdeyse isinlanacak 5800 la hala oviden girmeye calisiyor nete joikuspot preminium kullaniyoruz ttnete para yedirmiyoz anlican.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bağlan internete de gör bi! Sonra birde faturayı gör bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt