vallaha ole gercekten cok basıt bır yontem ama benım n 95 mı desteklemıyor anlamadım belkı surumu eskıdır ondanmı acıkcaıs anlamıs degılım ama gercekten emegıne saglık guzel paylasım olmus cok faydalı yanı ama bıze faydası dokunmayacak sanırım hayırlısı
nasıl olmaz arkadaşım mulaka vardır hellocarbideyi çalıştıramasanız bile sys bin klasörüne ulaaşırsınız gizli sürücüleri görebilmeniz için ve bunları açmanız için capsoff u çalıştırmalısınız....
sys klosurun acılıyor icine hack zip in icindeki 2 dosyayıda atıyorum ama attıktan sonra hicbir uygulama yuklenmiyor dosya bozuk diyor sys bindeki installserver silnce tekrar normale sertifka hatası veriyor
sys klosurun acılıyor icine hack zip in icindeki 2 dosyayıda atıyorum ama attıktan sonra hicbir uygulama yuklenmiyor dosya bozuk diyor sys bindeki installserver silnce tekrar normale sertifka hatası veriyor
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....
ilk yüklenecek dosyayı tıkladım dosya bozuk diyor:S neden acaba? herhangi bir sis dosyası pro oyun tema yüklerken de bunu diyor. hiç bişey yüklenmiyor. Tel E50 RM-170 v 06.24.1.0... yeni sürümü var mı acaba telefonun. onu nasıl yükleyebilriim? yüklesem sorun kalakr mı?
ilk yüklenecek dosyayı tıkladım dosya bozuk diyor:S neden acaba? herhangi bir sis dosyası pro oyun tema yüklerken de bunu diyor. hiç bişey yüklenmiyor. Tel E50 RM-170 v 06.24.1.0... yeni sürümü var mı acaba telefonun. onu nasıl yükleyebilriim? yüklesem sorun kalakr mı?
6600 symbian destekli s60 vs1 ve java2 desteklidir. onun için hiçbir hack programına gerek yoktur. ve yeni çıkan 6600i den bahsediyorsan o java telefondur. szi yanlış bölümde geziniyorsunuz.
buyrun buradan dilediğiniz programı indirip kurabilirsiniz! http://www.maxicep.com/s60-uygulamalari/