Televizyon alacam birsey onerin beyler

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Televizyon alacam birsey onerin beyler
Butce 2000-2500 arasi 3d ve wifi destegi olsun.pek anlamayiz amma bu fiyata ne onerirsiniz gari tupluyle olmuyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Lg al mutlaka..

• Beğen
Tepkiler: hardal00
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Dede lg iyidirde hangi seri onerirsin

yaren_70

Üye
Arkadaşım alacaksan samsung yada Lg tavsiye ederim.Samsung daha iyi ama gözlükleri pilli olduğundan çok pahalı.Lg nin ise gözlükleri pilsiz ama ucuz.iş görür.Ben şu an Lg kullanıyorum Tv den memnunum.

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Abi hangi model nedir sormasi ayip kaca aldin

yaren_70

Üye
Benimki 1 yıl önce lamıştım LM640so zaman 1800,tl ye almıştım 42''

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Anladim abi saolasin bu lg a serisi felan nasil bilgin varmidir

pdr0138

Üye
Lg alma kanal geçişi tüm serilerde sorunlu ve yavaş. Ben beğenmiyorum. Samsung tavsiye ederim 40h6340 olabilir sanki o fiyata

• Beğen
muratkrm

muratkrm

Üye
LG 47LB670V model TV'yi al tabi ki. 2599 TL fiyatı. özellik olarak herhangi bir teknoloji mağazasında model kodunu arama yap. Memnun kalıp asla pişman olmayacağın bir ürün tabi ki..

47" 119cm 3D + Smart TV + Dahili HD Uydu Alıcı + 2 Kumanda (Klasik, Magic Motion) + 2 Gözlük
700Hz Dual Core İşlemci + WebOS İşletim Sistemi ile Gerçek Smart TV Hızı (mağazada özellikle Web Browser'ı deneyin) :)

Yorum tamamen şahsi görüşümdür. alıntı değildir.

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Dikkate aldim abi eyvallah

fk555897

fk555897

Üye
Marka olarak LG öneririm. Panelleri çok güzel oluyor.

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
LG 47LB670V model TV'yi al tabi ki. 2599 TL fiyatı. özellik olarak herhangi bir teknoloji mağazasında model kodunu arama yap. Memnun kalıp asla pişman olmayacağın bir ürün tabi ki..

47" 119cm 3D + Smart TV + Dahili HD Uydu Alıcı + 2 Kumanda (Klasik, Magic Motion) + 2 Gözlük
700Hz Dual Core İşlemci + WebOS İşletim Sistemi ile Gerçek Smart TV Hızı (mağazada özellikle Web Browser'ı deneyin) :)

Yorum tamamen şahsi görüşümdür. alıntı değildir.
abı bu televizyonu aldık alan adamda baya bilginız varmış dedi senin televizyonun ismini söyledim eyvallah

• Beğen
Tepkiler: muratkrm

yaren_70

Üye
kardeş her ay yeni bir model çıkıyor. sen özelliklerine bak hoşuna giden ve bütçene en uygun hangisiyse onu al.sana tavsiyemiz marka olarak lg yada samsung al derim.LG 47LB670V bu modelde güzel hayırlı olsun.

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Saolasin

omer durus

omer durus

Üye
dostum benim kuzen aldi 47" lg full 3d fiyati da 1800 felan ama full duvar boy tv unitesiyle

Üst Alt