Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
2O iş günü doldu onda sorun yok ama Microsoft 30 iş gününden sonra müdahale yetkisine sahip oluyor diye bir söylenti var

basta da belırtmıstım bu detayı yazdım mı hatırlamıyorum 20 iş günü geçtikten sonra yasal olarak 10 iş günü hakları olduğunu söylemişti Microsoft bana da. Leyla hanımdı bunu diyen. Ben 3-4 iş günü daha geçtikten sonra tekrar aramıştım direk cihaz teklif etmişlerdi bana. Yani sen de önümüzdeki günlerde ara yine

Silisyaa

Silisyaa

Üye
basta da belırtmıstım bu detayı yazdım mı hatırlamıyorum 20 iş günü geçtikten sonra yasal olarak 10 iş günü hakları olduğunu söylemişti Microsoft bana da. Leyla hanımdı bunu diyen. Ben 3-4 iş günü daha geçtikten sonra tekrar aramıştım direk cihaz teklif etmişlerdi bana. Yani sen de önümüzdeki günlerde ara yine
Başta özellikle belirtmemişsin ama 20 iş günü dolduktan 8 gün gün sonra aradığını yazmışsın. Benim tahminime göre şu 10 günlük ek süre 20 iş günü sonunda cihazı tamir edilemeyenlerin cihaz değişimi talep etmesinden kaynaklanıyor. Ben 20 gündür değişim cihazı bekliyorum zaten.
Ayrıca yeni parti cihazlar gelecek bunun ne olduğunu bilseydik bari. Şimdi 640'a razı olup iki gün sonra 1520 dağıtıldığını duymak da kötü olacak yahu.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Başta özellikle belirtmemişsin ama 20 iş günü dolduktan 8 gün gün sonra aradığını yazmışsın. Benim tahminime göre şu 10 günlük ek süre 20 iş günü sonunda cihazı tamir edilemeyenlerin cihaz değişimi talep etmesinden kaynaklanıyor. Ben 20 gündür değişim cihazı bekliyorum zaten.
Ayrıca yeni parti cihazlar gelecek bunun ne olduğunu bilseydik bari. Şimdi 640'a razı olup iki gün sonra 1520 dağıtıldığını duymak da kötü olacak yahu.
Takipteyim bakalım ne gönderecekler, geçen sefer 925 verip 1520 almıştım ben. 1520yi sattım 2 gün önce ve elimde yıl sonuna kadar garantisi olan bir 925 var şuan. Sene sonuna bitirseler bari şu 640ları falan 950ler kalsa :D

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Takipteyim bakalım ne gönderecekler, geçen sefer 925 verip 1520 almıştım ben. 1520yi sattım 2 gün önce ve elimde yıl sonuna kadar garantisi olan bir 925 var şuan. Sene sonuna bitirseler bari şu 640ları falan 950ler kalsa :D
Sizin faturalar yüksek o yüzden şaşırtıcı değil. Ben daha çok 950nin sonrasında 1520 satışları durduğundan dedimdi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Benim geçen salı günü servise ulaşan 1520 için bugün değişim cihazı beklendiğine dair sms ile bilgilendirme yaptılar. Ve değişim cihazlarının yurtdışında temin edildiğini söylediler. Bundan sonra süreç nasıl işler acaba?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benim geçen salı günü servise ulaşan 1520 için bugün değişim cihazı beklendiğine dair sms ile bilgilendirme yaptılar. Ve değişim cihazlarının yurtdışında temin edildiğini söylediler. Bundan sonra süreç nasıl işler acaba?
20 iş günü beklersin Teleservice değişim yapsın diye bu süre içinde yaparsa işlem tamam ( tabi 1520 yerine 640 yolladıklarını da gördük). 20 iş günün de TS değişim cihazı yollamazsa sen MS Türkiye'yi ararsın, 10 iş günü de onlar ister müdahale edebilmek için, toplam da 30 iş günü gibi bir sürede MS fatura tutarınız karşılığında size cihaz teklif eder sizde ona göre kabul edersiniz işlemler sonlanır.

Allah sabır versin.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
20 iş günü beklersin Teleservice değişim yapsın diye bu süre içinde yaparsa işlem tamam ( tabi 1520 yerine 640 yolladıklarını da gördük). 20 iş günün de TS değişim cihazı yollamazsa sen MS Türkiye'yi ararsın, 10 iş günü de onlar ister müdahale edebilmek için, toplam da 30 iş günü gibi bir sürede MS fatura tutarınız karşılığında size cihaz teklif eder sizde ona göre kabul edersiniz işlemler sonlanır.

Allah sabır versin.
Peki modeli düşük olan bir cihaz teklifi yapmaları durumunda para iadesi talep edebilir miyim?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Peki modeli düşük olan bir cihaz teklifi yapmaları durumunda para iadesi talep edebilir miyim?
Para iadesi için seni büyük ihtimalle hakem heyetine yönlendirirler o da aylar sürer zaten.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Bugün 2 kere Microsoft'u aradım. İkisinde de 30 iş gününü sonuna kadar doldurmadığım sürece işlem yapmalarının imkansız olduğunu söylediler. Bu sürenin dolmasını beklemeden işlem yaptığınız insanlar tanıyorum dememe rağmen direttiler. Ayın 21ine kadar beklemeye devam.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugün 2 kere Microsoft'u aradım. İkisinde de 30 iş gününü sonuna kadar doldurmadığım sürece işlem yapmalarının imkansız olduğunu söylediler. Bu sürenin dolmasını beklemeden işlem yaptığınız insanlar tanıyorum dememe rağmen direttiler. Ayın 21ine kadar beklemeye devam.
Verdiğiniz cihaz neydi ve fatura tutarınız ne?

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Verdiğiniz cihaz neydi ve fatura tutarınız ne?
Lumia 820. Fatura 620. Bu yüzden benim stresim az :) Daha düşük cihaz verme ihtimalleri güç :)
Ayrıca, şarj soketi sim yuvası arızaları için servise yollamayı düşünenlere sesleniyorum. 20 liraya halledilecek sorunlar bunlar. 40 günlük maceraya değmez.

Silisyaa

Silisyaa

Üye

Dostum senin 30 iş gününü beklememiş olmanın mantığını kavramaya çalışıyorum. Tüm diretmelerime rağmen 30 iş günü öncesinde işlem yapmamaya kararlılar. Sen cihazı kargo ile mi yolladın? Başlangıç tarihini cihazın teleservice ulaştığı günü mü alıyorsun?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dostum senin 30 iş gününü beklememiş olmanın mantığını kavramaya çalışıyorum. Tüm diretmelerime rağmen 30 iş günü öncesinde işlem yapmamaya kararlılar. Sen cihazı kargo ile mi yolladın? Başlangıç tarihini cihazın teleservice ulaştığı günü mü alıyorsun?
Değişim kararı verildikten sonra sayacaksın.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Değişim kararı verildikten sonra sayacaksın.
Yok hocam ne yaptın sen ya :) O mantığa göre benim 30 iş günü ağustosa gidiyor :)
Firma için çok kötü yorumlar yapılmış.
Okuyunca korktum açıkçası
Teknosadan 4,5 ay önce Iphone 6S aldım. Telefonun başına birşeyler geldi. Burada yazmayacağım. :)
Ama servisi arayıp özellikle teşekkür ettim. Cihazım anında değiştirildi ve yolda :)
Bence gayet profesyonel çalışan bir servis.
Kesinlikle yazılan negatif yorumlara tamah etmeyin.

Tarihçe
Aksiyon Kullanıcı Tarih
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 07.04.2016 08:22
Kayıt alındı (.............) TELESERVICE 07.04.2016 13:47
Değişim cihazı bekliyor (..........) TELESERVICE 09.04.2016 16:57
Cihaz tamire alındı (..............) TELESERVICE 13.04.2016 10:24
Kapatıldı ( ..........) TELESERVICE 13.04.2016 11:50
Kargo çıkışı yapıldı (.............) TELESERVICE 13.04.2016 15:06
Kargo Yüklendi (MALTEPE) YURTICIKARGO 14.04.2016 14:48
Kargo İndirildi (ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 14.04.2016 18:29
Kargo Yüklendi (ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 14.04.2016 21:41
Bu başka bir sayfadaki arkadaşın yorumuymuş. Bence Microsoft'un halt yemesi bunlar.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yok hocam ne yaptın sen ya :) O mantığa göre benim 30 iş günü ağustosa gidiyor :)
Firma için çok kötü yorumlar yapılmış.
Okuyunca korktum açıkçası
Teknosadan 4,5 ay önce Iphone 6S aldım. Telefonun başına birşeyler geldi. Burada yazmayacağım. :)
Ama servisi arayıp özellikle teşekkür ettim. Cihazım anında değiştirildi ve yolda :)
Bence gayet profesyonel çalışan bir servis.
Kesinlikle yazılan negatif yorumlara tamah etmeyin.

Tarihçe
Aksiyon Kullanıcı Tarih
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 07.04.2016 08:22
Kayıt alındı (.............) TELESERVICE 07.04.2016 13:47
Değişim cihazı bekliyor (..........) TELESERVICE 09.04.2016 16:57
Cihaz tamire alındı (..............) TELESERVICE 13.04.2016 10:24
Kapatıldı ( ..........) TELESERVICE 13.04.2016 11:50
Kargo çıkışı yapıldı (.............) TELESERVICE 13.04.2016 15:06
Kargo Yüklendi (MALTEPE) YURTICIKARGO 14.04.2016 14:48
Kargo İndirildi (ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 14.04.2016 18:29
Kargo Yüklendi (ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 14.04.2016 21:41
Bu başka bir sayfadaki arkadaşın yorumuymuş. Bence Microsoft'un halt yemesi bunlar.
Zaten Microsoft zamanında gönderse değişim cihazını bunlar olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Zaten Microsoft zamanında gönderse değişim cihazını bunlar olmayacak.
Ama ben de dahil hemen herkes teleservise sövüyor. Cihazları toplu alıp ekonomik hale getiriyor diyoruz mesela. Microsoft bu kafayla devam etsin bakalım.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Bugün itibariyle 30 iş günü doldu. Microsoft'u aradım. 535 ve 550 teklifleri yapıldı. 640 istedim mümkün değil dendi. Ve 550yi kabul ettim. 550 telklifini beklemediğimden kapatıp döneceğim dedim. Kısa bir araştırma yapabildim. Windows 10 ile gelmesi ilginç geldi. 640dan yeni cihazmış. Görünen en büyük handikapı arka kamerasının 5 mp olması.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Nokia isim hakkını mı satmıştı. Yoksa sadece akıllı telefon bölümünü mü microsofta sattı arkadaşlar?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Nokia isim hakkını mı satmıştı. Yoksa sadece akıllı telefon bölümünü mü microsofta sattı arkadaşlar?
Sadece akıllı telefon kısmını satmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü halen diğer alanlarda faliyetlerine nokia ismiyle devam ediyor

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Hocam android ile dahi olsa geri gelsin artık. Bizi microsoft ile bırakıp gitti ya. Dün cihaz değişimi kontrolü için nokia yetkilisi aradı beni. Müşteri ile ilgilenmek neymiş yeniden hatırladım. İçime oturdu. Teleservicenin atarlı konuşmasına Microsoft yetkilisinin kurallar böyle beyefendi demesine katlanmamalıydık biz. Symbian ile dahi dönerse ben yine nokia ile devam edeceğim.

Üst Alt